text-align:center;

Tandställning igen

Idag var jag i Vänersborg och fixade tandställningen. Först tyckte jag det var riktigt fult, jobbigt och allmänt besvärligt men jag börjar redan vänja mig. Visst känns det surt att behöva ha räls igen, men va fan, ett halvår går fort. Det är lite jobbigt nu att tugga, men det spänner (konstigt nog) inget alls än. Förra gången jag hade räls så vet jag att jag inte kunde sova första natten eftersom det gjorde så ont.

Här har ni två bilder eftersom jag vet att det är några som vill se. Kanske inte de mest smickrande minerna, men hur annars visar man sin tandställning ;P


Komist

Haha, kollade nyss min mail och tyckte att detta var lite komiskt :P

Ena mailet "Köp inte läderaccessoarer"
Andra mailet "Skinnväskor och rea"


Ta vara på livet!

Alltså idag har jag tänkt mycket på död och hemska grejer. När vi skulle äta middag innan så hörde pappa och John hur tåget nödbromsade och tutade som fan utanför (Bor precis vid järnvägen för de som inte vet) Sen såg de ambulanser och grejer. Det var tydligen en ung kille som hoppat upp på spåret, gjort givakt och ja.. resten förstår ni väl när ett flera hundra tons tåg kommer framdundrande.

Eftersom jag är så otroligt känslig har jag tyckt detta varit så obehagligt även om jag inte såg något av det. När jag skulle ut med Frasse sen vågade jag knappt se ner bort mot stället på spåret där det hände även om det inte finns några "rester" kvar. Har liksom tänkt en massa på det nu ikväll och jag tycker det är jättejobbigt och obehagligt. Det är så hemskt att folk faktiskt väljer att ta sina liv. Sen är det så jävla synd om lokföraren. Kommer han kunna bli människa igen? USCH! Så otroligt jävla obehagligt!
Jag fick en klump i magen så fort jag hörde om det och den blev inte mindre av att Erik inte hörde av sig för än sent på kvällen. Han åkte ju nämligen till Frankrike i dag på förmiddagen och lovade att höra av sig när han kommit fram och eftersom han inte hörde av sig förrän kl åtta började jag nästan tro att det hänt något. Blev verkligen orolig på riktigt :(

Nu har jag suttit här en bra stund och funderat på livet och  även om det låter klyschigt så ska man verkligen ta vara på livet och allt underbart man får uppleva för man vet aldrig vad som kommer att hända i framtiden. Man ska inte, som jag jämt gör, klaga över allt och inget hela tiden utan man ska vara tacksam. Jag som faktiskt mår bra, har familj, pojkvän och vänner som bryr sig om mig, jag om någon borde ju älska livet och njuta av det! Så nu ska jag fan ta och börja med det, jag ska njuta av livet och vara positiv och glad (Om inte tentaresultatet är åt helvete i morgon vill säga ;) )

Tre bilder från i somras då jag vet att jag varit lycklig och glad



I mitt älskade Tampere




Promenad med Frasse, John och Erik vid fallen




London med Daniel

Härliga Trollhättan

(Eftersom vi fått en önskan om att ytterligare tydliggöra från början i ett inlägg vem det är som skriver så har jag, Kandy börjat skriva ett "K" framför mina rubriker så att man direkt vet vem som skriver. Om Izzy kommer börja skriva "I" framför vet jag inte, men ja.. alla med "K" är i alla fall mina inlägg.)

Hej!

Hur är det med er idag? Med mig är det toppen!

Fan va härligt det är att vara hem-hemma! Det känns som min kropp varit lite urfas sista tiden, men nu när man kommer hem så känns det som kroppbatteriet laddas och att man får en massa ny energi.
Jag kom hit i fredags och ska vara här till nästa fredag (Så är det någon som vill träffas så hör av er)
Jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem, borde väl egentligen ha pluggat, men har inte gjort speciellt mycket alls :P I fredags hade Daniel sin inflyttningsfest och det var trevligt, och sen i går kväll var jag och Ewa ute och gick med Frasse och Sixten. Sixten är Ewas föräldrars labrador och han och Frasse hade inte träffats innan, men det gick superbra och Frasse tycker det var jättekul att få leka lite.

Nähä, nu ville mamma att jag skulle komma så jag får väl gå.. men ha det gött!




Daniels snygga klädhängare ( som förvisso kanske inte är lika snygg längre. Det blev lite mycket kläder på den i fredag så den blev sne :P Hoppas Daniel lyckats fixa till den igen)

Shoes

Tjo!

Sådär ja, nu ska bloggen fungera och se ut som vanligt igen. Och nu när jag ändå är inne här på bloggen så vore det ju skandal om jag inte bloggade lite. I brist på ämne så kan jag väl blogga om något som alltid gör mig glad. Skor!

Som många vet så är jag ju lite tokig i skor (Förra hösten köpt jag 6-7 stycken, trots min "studentekonomi") och det är verkligen sjukt kul att köpa nya. Jag är visserligen ganska dålig på att byta mellan mina skor, brukar ofta bli så att jag tar samma nästan varje dag. Trots detta kommer jag nog aldrig sluta köpa en massa för jag älskar det. Denna höst har jag än så länge "bara" köpt ett par (va jag kommer på nu i alla fall) och jag tror nog inte det bli några fler för jag måste spara pengar. Fast i och för sig, julen närmar ju sig så man kanske skulle önska sig ett par ;) /Kandy

Nyaste paret i samlingen

Det jobbiga med att ha många skor och hund är att det alltid ligger skor överallt. Frasse tuggar aldrig på dem, men gillar att bära runt dem :P

Update from Hultsfred

Tjo!

Ja vi lever fortfarande. Just nu känns livet helt okej, vi börjar få ordning på allt nu.. Känns bra, känns bra. Bloggen är fortfarande åt helvete dock, men ja vi ska ta tag i det också :)
Men ja, just nu har vi inget mer att säga. Livet rullar på, nästa vecka är det Rookiefestivalen. Vi åker hem till våra familjer nu i morgon :) Och ja..nä, det var allt vi hade att säga.

Då vi nu läser upphovsrätten är vi livrädda för att använda oss av andras bilder (eftersom man inte får det även om man anger källa) så därför får ni två bilder på oss från Danmark. Enjoy!




Frasse 4 år

Uppdateringen har varit dålig från vår sida, och vi har tappat massa läsare så jag tänkte kanske att jag borde skriva något :P Egentligen har jag inte mycket att säga. I helgen har jag varit i THN, men jag har inte mått så bra så jag har mest vilat. Frasse fyllde dock år igår, så barnslig som jag är var jag tvungen att göra en liten bakelse till honom. Jag satte till och med ljus i ( mest för att bilderna skulle bli finare, jag lovar), men vi sjöng inte i alla fall. Någon måtta för det väl vara liksom.








Tog ingen bild när han åt, men han gillade verklinge min falukorvsskapelse med hundmat, hundgodis och gurka :D /Kandy

Säga upp sig från livet?

Just nu vill jag bara säga upp mig från mitt liv, hoppa av det bara eller åtminstone pausa och göra något annat. Sitter här och ska välja kurser inför våren och jag känner bara hur lite jag vill fortsätta läsa :( Antingen till våren så måste man läsa redovisning och finansiering (säkert en nyttigkurs, men ack såååå tråkig) eller marknadsföring (roligt, men dock på engelska och jag HATAR engelska)

Dessutom så har jag och Izzy problem med att hitta lägenhet i Kalmar. Fy faan! Varför kan jag inte bara snubbla över en stor påse med pengar så att jag kunde hoppa av och fundera på vad jag verkligen vill göra med mitt liv. Ja livet suger idag!

/ Kandy

Men jag orkar inte..

ÅÅÅH jag orkar inte med sånt här! Jag blev lite sen till tåget idag, men kom ändå dit två minuter innan det skulle gå. Väl vid spåret blir jag lite fundersam för jag är ensam om att stå där, men jag tänker att tåget kan ju inte ha gått än för det är ju två min kvar. Sen typ 5 min efter att tåget skulle varit där så börjar jag ju seriöst fundera. Kollar tidtabellen på perrongen och jag har inte tagit fel på tiden..Men ja, sen visar det sig tydligen att de ändrat så man måste åka buss första biten. Så antagligen gick bussen när jag stod vid spåret och väntade.
Kommer missa halv föreläsningen i morgon bara för det. Kul, verkligen kul!

Varför gör ni såhär mot mig JLT?!?!  /Kandy



Bildkälla

Negative live at Stars

Här är några videor från fredagens spelning. Filmade mest de lugna låtarna eftersom jag trodde ljudet skulle bli okej då, men det blev typ åt helvete ändå :P Det blir väl så om man står precis vid basen.. Men men, här är i alla fall några videor (och bilder) från spelningen.

Mina tankar och åsikter om spelningen var då att den inte var så bra (Fast jag gillade den ändå :P) Efter vad man har läst på Negatives facebooksida så verkar jag vara en av få som inte tyckte den var gudomlig. Men ja, tyckte bandet saknade energi, Jonne verkade inte helt 100 och de kändes liksom lite oproffsigt alltihop :(. Ett stort plus dock till Hata för jag tycker han är riktigt grym :D Men ja, känns fel att såga NGT helt, då jag nästan aldrig gjort det förr så jag måste ändå sluta med att säga att Negative ändå är mitt favoritband och att de betyder något speciellt för mig hur dåliga de än skulle bli :) Jag måste också tillägga att detta absolut inte var min sista spelning. 15 gånger har det blivit nu på 7 år, och det kommer garanterat bli fler. /Kandy













Back from the concert

Hallå hallå!

Nu sitter vi på hotellrummet och jag (Kandy) är speedad och Izzy är jättetrött och hungrig. Vordingborg är såå dött. Det blev ingen efterfest och inget snack med bandet. Negative bor dock på samma hotell som oss (Fast det finns bara ett hotell i "centrum" höhö)

Konserten var den sämsta jag varit på, dock väldigt personlig och annorlunda. Jonne verkade inte alls må så bra, och jag tyckte bandet var allmänt ur fas. Jonne tackade dock mig och några andra för att vi var där och det kändes bra att stötta dem här i Danmark :)

Videos och annat tjafs kommer later! :D


God natt!


Det här händer inte!!!!

Faaaan faaan faaan faan.. Det här händer inte!!! Tåget från Hultsfred är inställt och vi sitter nu på en ersättningsbuss. Vi kommer missa vårt tåg från Nässjö och även det i från Köpenhamn. Vi lär komma fram till konserten, frågan är bara hur mycket senare vi blir. Hatar kollektivtrafik!!!!!!!!!

/ Kandy

Chokladabstinens

Det är inte lätt att leva nyttigt när man älskar sötsaker! Vi håller på att avlida lite här. Jag säger som Håkan "JAG VILL HA CHOKLAD!!!" / Kandy



Murre

Kom nyss att tänka på att det snart är i år sedan som vi fick avliva min underbara älskade Murre. När jag tänker på honom nu så gör det fortfarande lika ont i hjärtat som det gjorde då. Det är verkligen sjukt att man kan älska ett djur så pass mycket (Eller egentligen kasnke det inte är det)

Jag har ända sedan han dog funderat på att tatuera in en tass som minne utav honom, jag är helt säker nu på att jag ska göra det. Vet dock inte riktigt vart ännu. Förslag någon? Inte i nacken eller på fotleden bara.

 

På fredag är det exakt ett år, jag hoppas verkligen att den 7:e oktober blir bättre detta året. Fast det tror jag, Izzy och jag ska ju se Negative då :) /Kandy


Verktyg vs musik

Hur märker man att ens pojkvän har börjat intressera sig mer för maskiner/verktyg än musik :P

Jo, han kommenterar märket på borrmaskinen i den här videon :P


Varnar känsliga tittar för mycket blod ;) (Mamma titta inte på den här videon!!!)

/Kandy

Fikapaus

Det bästa med att plugga är helt klart fikapauserna som man måste ta ibland ;)


Löshår

Alltså jag vill verkligen ha långt hår igen! Varför växer det inte längre?! Börjar håret växa långsammare när man blir äldre eller vad är grejen? Jag funderar på att införskaffa mig något typ av löshår med clips att ha när man t.ex. går på konsert men jag vet inte..

Det jag i alla fall gillar med mitt hår är att det är hyfsat tjockt. Gör man t.ex. en fläta så blir den åtminstone ganska bred :)


Men ja, man kanske skulle överväga att köpa löshår ändå så att det blir långt också



Izzys löshår! :)

2:e oktober 2011

Tjena!

Hur kan det redan ha blivit oktober? September bara försvann! Tycker september har gått fortare än både juni, juli och augusti trots att skolan börjat igen. Vintern närmar sig med stormsteg nu och snart är det jul och sen flytt som gäller. Jag längtar till jul, men inte så mycket till flytten. Visst ska det bli skönt att slippa Hultan, men då kommer jag också flytta i från Erik och det känns redan tungt. Jag trivs så bra att bo hos honom, även om jag ofta klagar över saker (Speciellt över all skit som Frasse drar in)
Men ja.. än är det ju bara oktober så jag behöver väl inte få panik över flytt och grejer än.. Är ju ändå ett ganska bra tag kvar.

Något som är kul med att det nu är oktober är att jag snart får åka till Vordingsborg och se Negative. Närmare bestämt redan på fredag. Ska bli riktigt roligt att få komma iväg lite, även om det bara är för två dagar. / Kandy


Det är ju trots allt lördag





Dagens middag blev lite lyxigare än vanligt (Tack Erik för köttet :D)

Som ni ser blev det lövbiff, klyftpotatis och rödvinssås :)

Promenad

Vi blev så trött efter några timmars plugg så vi gick ut och gick istället. Även om vi inte dirket gillar Hultsfred så finns det vissa ställen som är finare än andra :) Nere vid Hulingen och vid festivalområdet är det riktigt mysigt!

/Kandy










Paus

Nu har vi precis haft en liten matpaus Det går segt men frammåt med läsandet, men det är verkligen sjukt tråååkigt. Hur i helvete kan man vilja bli jurist?!?(Okej, jag kan förstå det på ett sätt, för de tjänar ju ofta så bra, men ändå!)


Detta är vad jag åt, inte så lyxigt men ja ja.. Sånt är studentlivet.
/Kandy

Plugg

Okej, idag gäller det att vara skräpt. Vi ska nämligen plöja igenom ett antal lagtexter och anteckningar inför  juridiktentan på tisdag. Det kommer bli en lååång och seeeg dag så önska oss lycka till!


RSS 2.0