text-align:center;

Skillnad

Skillnaden mellan mig och en storbloggare

1. Jag gillar inte att dansa - De gör dem

2. Jag kan inte gå i högklackade skor - De kan dem

3. Jag är inte snygg eller fött barn - De har dem

4. Jag känner mig obekväm framför kameran - De gör inte dem

5. Jag har inte en hund som kan bäras i handväskan som en accessoar - De har dem

6. Jag har inte löshår - De har dem

7. Jag kan inte äta sötsaker utan att gå upp flera kilo - Det kan dem

8. Jag kan inte resa hur mycket jag vill - Det kan dem

9. De är framgångsrika - Jag är fattig student

10. MEN..jag kan skriva vad jag vill och göra knäppa saker offentligt - Det kan INTE dem ;)




(Och så en bild för att liva upp. Denna är gammal och jag hittade den på min och Daniels gamla blogg som jag nyss läste igenom. Tyckte den var lite kul xD)





Playsuit

Åh jag vill ha en playsuit/jumpsuit/byxdress eller vad det nu heter. En sån med korta ben. Tyckte det ser så härligt ut och de verkar vara bekväma. Problemet är bara att jag typ jämt är hos Erik och då inte har möjlighet att gå i affärer och leta (Hatar seriöst små samhällen med över en 1h resa till en större stad) Funderar på att beställa på nätet, men eftersom min kropp inte riktigt brukar samarbeta med många plaggs storlekar så vågar jag inte riktigt beställa. Vore så skönt att få prova först.

Det är något sånt här jag tänkt mig



Bilderna är tagna från google

Alghero

Återigen så planerar jag och Daniel att åka på en liten resa (Om inte det är så att han ska ner till Agnes och hälsa på, vilket han säkert ska och då skiter sig ju allt..men jaja :P)

Som det ser ut nu så funderar vi på att åka till Alghero. Vi har typ 5 dagar på oss att åka någonstans voch efter att ha kollat vart Ryanair kör så tänkte vi att Alghero kanske vore ett bra alternativ. På grund av att Daniel bara har två veckors semester och jag är bortrest en av veckorna vill vi inte åka någon längre stans så åker vi blir det i Europa.

Vi vet egentligen inget om Alghero, men det verkar vara en mysig stad som ligger på Sardinien som är en ö utanför Italien. Är det någon som hört något om denna stad, eller varit där vill vi gärna höra om det är bra. Egentligen har vi inga krav utan känner bara att vi vill i väg från Sverige..men man vill ju inte komma till ett för tråkgit/dåligt ställe heller.



Bild från google

Ett år

Tänk vad mycket som händer på ett år. Satt nyss och funderade över vad jag gjorde i juni förra året och kom på att det verkligen har hänt mycket detta året samtidigt som det inte har hänt något alls. För ett år sedan hade jag ganska nyligen flyttat hem från Oslo och hade inte ens bestämt om jag skulle plugga till hösten eller inte. Erik bodde fortfarande hemma och jag hade aldrig bott helt själv eller haft min alldeles egna lägenhet.
Detta året har varit väldigt annorlunda egentligen men också på många sätt väldigt tråkigt. En grej som har slagit mig på sista tiden är att jag aldrig umgås med folk längre. Eftersom jag aldrig är i Hultsfred när jag är ledig så blir det inte att jag har umgåtts så mycket med folk i klassen och eftersom alla gamla kompisar är för långt borta blir det ju itne att man ser dem heller. Det är verkligen sjukt tråkigt och något som jag saknar som fan. Jag har alltid haft en massa kompisar som jag umgåtts med och nu när jag börjar tänka efter och märker att jag typ bara träffar Erik och familjen så blir jag ledsen. Måste verkligen börja träffa folk igen!





Även om jag inte trivdes så bra i Oslo kan jag verkligen sakna tiden när jag och Daniel bodde ihop. Är verkligen sjukt kul att bo med sin bästa vän. Man skrattar liksom hela tiden typ

Trött

Shit va trött jag är!! Jag, Erik och Frasse har varit ute i skogen i 1,5 h nu och vi alla tre är helt slut. Det var ändå väldigt härligt att vara ute och det är så skönt att ha Frasse för då kommer man verkligen ut :) Just nu står Erik och steker hamburgare och jag sitter bara här och latar mig. I bland är livet bra fint :)




Igelkott

Jag kanske är sjuk, men fram till i går hade jag aldrig (vad jag vet) sett en levande igelkott. När vi kommit hem igår och upptäckte att det låg en igelkott på gräsmattan utanför lägenheten så tyckte jag det var jättekul som den djurnörd jag är. Jag var helt enkelt bara tvungen att fota den :)


(Åh, nu kom jag på en sak. Heter igelkottar igelkott bara för att deras basföda är iglar? Eller äter de ens iglar, vet att de äger sniglar och insekter..men de borde ju äta iglar också..eller varför heter de annars igelkott :P)

Trollhättan

Trollhättan är verkligen fint ändå. Igår gick jag, John och Erik nere vid fallen och det är verkligen mysigt. Man blir lätt så hemmablind när man bor där, men nu ser man verkligen hur nice Trollhättan är :)







Hundraser

Efter vi skaffat Frasse har mitt intresse för hundar ökat (men ta det lugnt, katter är fortfarande min passion)
Innan var jag mest rädd för hundar, nu tycker jag det är kul att träffa nya hundar. Om de inte skäller eller är aggresiva på något vis.
Just nu sitter jag och tittar på hundraser som jag skulle vilja ha i framtiden. Här är tre jag skulle kunna tänka mig. Är det inte för fina!



Tollare




Australian shepherd
Gud va jag älskar aussies med blåa ögon. De är bara så fiina!




Berner sennen

(Bilderna är snodda från Google)


Glad midsommar

Glad midsommar allihopa! :D



(Försökte mig på en krans, men gav upp så det fick bli såhär istället :))


Pollen

Tack gode gud! Enligt vårdcentralen så är jag tydligen mest allergisk mot pollen och att det nog är därför jag mår som jag mår! Det kändes väldigt väldigt väldigt skönt att höra! Så nu är jag glaad! :D

Bicom bioresonansterapi

Nu har jag suttit och letat som fan på nätet efter "botemedel" mot allergier och har hittat något som heter Bicom bioresonansterapi. Är det någon som hört något om denna behandling och vet om den fungerar eller inte.
Vad jag läst så är detta en metod som används i andra länder så som tyskland och danmark men att den inte fått genomslag i Sverige än trots att den funnits i 20-30 år. Det finns väldigt lite information om det på nätet och nästan inga kommentarer, varken positiva eller negativa. De som finns är skriva av folk som säger att det bara är bluff och båg eftersom det låter luddigt i beskrivningarna och inga säkra källor anges eller av folk som säger att de testat och  blivit botade (ja de kan fått betalt för att skriva så). Vissa enstaka har skrivit att det inte fungerar, men eftersom de som utför terapin säger att 80% bli helt botade så är det väl inte så konstigt om det inte fungerar för alla. När jag räknade lite snabbt på det kommer det som mest att kosta ca 6500kr och det kan tyckas vara mycket pengar men fungerar det kan jag lätt betala det dubbla (nästan i alla fall :P)

Så ja.. vill bara höra om någon av er vet något om denna behandling. Eftersom jag inte riktigt vet hur man gör så orkar jag inte skriva en förklaring på vad den innebär att gå igenom denna behandling. Men googla om ni är nyfikna. Finns flera företag som har denna terapi i sitt utbud så positiv info vinklad från de som utför terapin finns det gott om.



The princess and the frog

Igår såg jag äntligen Prinsessan och grodan. Tyckte den var bra, så ni som fortfarande inte sett den. Se den! :) Jag älskade verkligen att få se en tecknad film igen. Jag och Erik är lite oense om det där. Han gillar animerad filmer men jag bara ÄLSKAR tecknat. Vad tycker ni är bäst tecknat eller animerat?


Ska man skratta eller gråta?

Fick svar från vårdcentralen idag och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Först trodde jag nästan det var ett skämt när mamma ringde och läste upp vad det stod i brevet. Håll i er nu!

Jag är tydligen allergisk mot katt (WTF!?!?!) hund, kanin, häst, timotej, björk, mögel och gråbo. Vart fan kom det här i från?!?! Har ju aldrig tidigare känt av något av dessa (hund vet jag väl egentligen inte eftersom jag nästan aldrig varit nära hundar) men allt de andra. Jag fan levt nära katt i 20 år utan att känna något..och häst har jag ju träffat en del hos bekanta och kompisar. Kanin hade jag i ca 5-6 år utan att känna något alls.. Timotej, björk, gråbo har jag ALDRIG haft problem med utan jag har alltid kunnat vara ute på sommaren och våren. Mögel har inte varit något problem då jag vistats ganska mycket i hus med mögel (hade bland annat mögel i lägenheten i Hultsfred men det kände jag aldrig av)

Kan seriöst Frasse verkligen framkallat allt detta på tre veckor? Eller är det tatueringen som utlöst det hela? Jag vet seriöst inte vad jag ska göra. Att leva utan djur är inget alternativ men jag vet inte om man orkar vara trött jämt heller? Vet att det finns vissa behandlingar och liknadnde och det finns ju tabletter, men jag vet inte om alla behandlingar funkar eller är bra och inte heller om det är bra att gå på tabletter jämt.

Vad som än händer så vet jag i alla fall att jag inte tänker leva ett liv utan djur. Skulle inte klara det psykiskt. Så det måste bara lösa sig




Väntar

Finns det något värre än att vänta. DHL ska ju komma idag med mitt paket men jag vet inte vilken tid. Har gått här och väntat sen 10 nu och vågar inte lämna lägenheten för då kommer de säkert komma.
Frasse behöver ut, men jag vet inte om jag vågar gå. Tänk om de kommer då..Om de inte lyckas leverera så kommer paket i värsta fall att skickas tillbaka till Yesstyle eller förstoras och det vill jag ju inte ska hända.. Suck! Kunde de åtminstone inte skrivit, "vi kommer mellan 10-13" eller något sådant så man hade haft ett hum i alla fall...


Bajs på DHL just nu alltså!

...

och bloggstatestiken går nedåt.. haha
förlåt, har inte orkat blogga och har inte haft något vettig att blogga om. Liver rullar på, jag gör inget, går mest runt och är allergiförkyld och seg...

Idag ska i alla fall mitt paket från HongKong komma :D Jag är riktigt peppad och hoppas verkligen att alla kläder passar :) Får väl kanske ta en "dagen outfit" för en gång skull bara för att jag kommer få massa nytt haha

Ha det gött

Och så två bilder från förra veckan för att liva upp inlägget lite :P




Shopping

Nu ska jag och mor strax till Överby. Jag har shoppa för pengar jag inte har. Hatar när det är saker man måste köpa fast att man egentligen inte alls har råd. Jag ska bland annat införskaffa regnkläder och de går fan inte att hitta billiga någonstans :(

Igår var jag hos doktorn för att kolla upp om jag är allergisk eller ej. I förrgår natt kunde jag knappt andas så det var väl på tiden att jag gick till doktorn nu. Mina svar kommer på efter helgen så jag vet inget än. Hoppas bara det inte är Frasse, fast jag hoppas att det är något jag är allergisk mot så att jag kan få medicin. Det suger att inte veta varför jag mår som jag mår, och eftersom det hållt på i 3 veckor nu börjar jag bli trött på ha en ständigt rinnade näsa, vara trött och har huvudvärk, och ha kliande ögon och hals.


Handskar

Jag har inget vettigt att blogga om egentligen så därför tänkte jag visa er mina snygga nya trädgårshandskar. Är de inte väldigt Karin-iga. Det tycker jag i alla fall..och bra var de med :) Eriks uteplats har aldrig varit finare än vad den är nu efter en omgång med dessa :D


HAHA

Alltså jag tycker inte om att håna folk, men seriöst! kan vara bli mer tondöv?! xD


Hata Salmi - NGT's stand in-gitarrist

Nog för att jag sörjer Larrys avhopp, men jag är riktigt peppad över att få se NGT i sommar nu när de hittat en ny gitarrist som verkar duktig. Om han kommer stanna med dem för alltid eller bara över sommaren återstår att se. Men jag är i alla fall väldigt nyfiken på hur han funkar i hop med bandet och hoppas så klart det funkar bra.



Lupin - en växt

(Rubriken är till Daniel)

God eftermiddag!

Hur är läget med er idag?

Med mig är det sådär. Jag tror seriöst att jag är allergisk mot Frasse :( Den senaste veckan har jag haft alla hundallergisymtom (förutom andningssvårigheter) som man brukar få om man är allergisk och det börjar bli väldigt jobbigt. Just nu är jag kluven om hur jag på bästa sätt ska hantera situationen. Det absoult bästa vore egentligen att lämna tillbaka Frasse (för vi har inte skrivit över honom på Erik än, utan det ska vi göra i morgon) och helt enkelt slippa besvären på så vis, men jag vet inte om det ens är ett alternativ.

Jag vill inte lämna bort Frasse, och Erik skulle dö om vi gjorde det. Jag mår inte så dåligt att jag inte skulle stå ut, men jag har läst om det på nätet och det står att man kan få astma av det. Fan, jag har aldrig varit allergisk mot något som ger mig klåda och snuva.. Vet inte hur jag ska göra.. Kan man ta tabletter? Eller är det farligt att alltid gå på sånt? Jag läste nyss om en som var allergisk men hade massa hundar och klarade sig fint tack vare att hon städade noga. Kanske är det ett alternativ.. Och om jag slutar att klia mig i ögonen när jag gosat med Frasse.. och slutar att gosa med honom i ansiktet. Borde jag inte klara mig bättre då... Usch.. jag vet verkligen inte vad jag ska göra.. Trodde nog aldrig att jag skulle bli allergisk mot ett djur :S

På ett sätt känns det jävligt elakt att ta emot Frasse permanent om jag nu är allergisk. Både mot Frasse och hans förra ägare. Vad händer liksom om jag blir jättedålig så att han måste byta hem igen.. Usch, vill inte tänka på det. Vill bara gå och gräva ner mig ett tag och hoppas att alla besvär är borta när jag kommmer upp igen...

I går när vi var ute och gick så plockade jag en lupinbukett. Att komma ut flera gånger per dag är en av alla underbara saker med att ha hund

Jordgubbar

Tjo!

Fan va veckorna flyger förbi. Det känns som denna veckan knappt ens börjat, men ändå är den snart slut.

I tisdags var man i Ullared igen. Det var ett tag sedan sist så det var kul att shoppa lite. Det blev mest hundgrejer och jag gjorde väl inga direkt superroliga fynd..men men dagen var trevlig så tack Annie och Sofia för trevligt sällskap :)

I går åkte jag tillbaka till Erik och Frasse. Det kändes skönt för jag saknade mig pojkar :P

Nä va fan.. jag har ju inget vettigt att skriva.. äh, jag ger upp. Nu ska jag äta glass och jordgubbar istället. Vi hörs!



Frasse <3 THN

Frasse har verkligen gillat att vara här uppe i Trollhättan. Dels har han fått vara ute mycket, han har fått mycket uppmärksamhet..och framför allt. Han har fått gå lös.


Igår var vi och bada med honom! Det kan man ju säga att han gillade endel ja..









Mina två favoritpojkar <3


Bal

Tjo!

Fan va tiden går fort. Vart tog helgen vägen liksom?

De senaste dagarna har varit bra. I fredags var vi i Gislaved och tittade på folket som skulle på studentbalen. Eriks syster var jättefin

Hoppas det är okej att jag lägger upp denna



Balen i Gislaved är inte riktigt samma som i THN. Först och främst så går man typ genom hela "centrala" Gislaved och "visar" upp sig, och sen så går man tydligen inte om man inte har en av motsatt kön att gå med. De hade även en balens drottning och kung som fick gå först på paradgatan (vi hade väl ingen drottning och kung va?)
Tycker det är sjukt att man inte går om man inte har någon kavaljer av motsatt kön, vad spelar det för roll liksom! Hade det varit så här i THN så hade det ju varit massa som inte kunnat gå ju..


Love and other drugs

Såg nyss " Love and other drugs" som jag velat se ett tag. Den var faktiskt bättre än jag trott och handlingen var inte alls så som jag först trodde. Tyckte den var riktigt bra, vet dock inte varför egentlingen men jag gillar ju Jake Gyllenhaal.. men ja klart se värd enligt mig



Glass

Gud va längesedan det var jag åt glass. Eftersom jag fått träningsvärk i mitt ena ben så är det synd om mig och då måste jag ju bara lyxa till det med lite mjölkfri glass :)



GOTT!! :D

Student

I går var det studentfirande som stod på schemat. Eriks syster Bea tog studenten :)




Frasse var med och han uppförde sig jättebra både på utsläppet och sen hemma hos Eriks föräldrar. Hela Eriks släkt gillade Frasse jättemycket så det känns skönt :D

I morgon bär det äntligen av upp mot THN igen :D Erik och Frasse följer med och stannar över helgen. Själv stannar jag fram till onsdag.


RSS 2.0