text-align:center;

Varmt

I dag har det varit så fruktansvärt varmt att både jag och Erik varit helt döda. Dagen har ändå varit okej. Kom nyss hem efter att ha sett NGT. Inte den bästa konserten, men det kan beror på att jag var så varm och trött. Sen stod jag sjukt långt bak också.. Hade ingen ork till något annat.. men men. Tänkte dela med mig av lite bilder :D



Den nya guitaristen Hata var grym :D




Kolla in Snack xD



och så några bild från Matthau Mikojans spelningen i eftermiddags






Jag gillade Matthaus guitarist, man kan ju undra varför ;)





Det var faktiskt riktigt härligt att så se Christus igen :D

Skor

Jag kunde bara inte håla mig. Är man på semster så får man faktiskt shoppa! Visserligen blev det inte de dyra skorna,utan det blev dessa istället :D


Ut och gå

Nu ska jag och Erik strax ut och gå och se oss omkring i Tampere. Vi ska gå omkring och bara ha det gött (och ja, jag kommer vara så nördig att jag kommer få omkring i Tammela bara för att Jonne och co bor där xD)
Sen kanske vi ska gå förbi en skoaffär med, hittade nämligen ett par snygga skor i går, men de var sjukt dyra (i alla fall för en student som mig som nyss bokat en London resa för 4-5 tusen.) fast jag överväger ändå att köpa dem. För jag har inga liknade sådana skor tidigare..och de var ju så snygga..

Dagen till ära är jag mer vitklädd än jag varit på länge. Okej, det är väl inte så vitt, men mer vitt än va jag är van vid, men jag gillart




Spenderar tid på resan till att boka nästa resa

Nu har jag och Daniel ÄNTLIGEN bokat vår Lodontripp. Har suttit med det i några timmar nu (För det krånglade med betalningen och grejer) Jag kommer hem från denna resa nu på söndag, och sen på onsdag bär det av mot the UK..mamma mia.. Hur ska jag orka. Är redan lite trött på att resa :P Och jag är nervös.. Jag brukar ha stenkoll när jag ska iväg. Nu känner jag att jag inte vet något. Men men, det löser sig nog




Bilden passar väl inte till inlägget, men jag måste bara visa en bild Erik tog i går från båten. Erkänn att det var fint!


Yoghurt

Jag blev i extas i affären innan. Jag och Erik gick in på S-market och skulle köpa lite yoghurt och så hittar jag en massa olika soyayoghurtssmaker. Eftersom det bara finns tre goda smaker hemma blev jag verkligen eld och lågor av dess tre nya. Har smakat två hittills och de var jättegoda :D Så himla gott att få äta en nya smak :D

Så är du mjölkallergiker och åker till Finland, passa på att äta soyayoghurt ;)





Upptäckt ett nytt märke. Hemma finns bara alpro soya, men här fanns en från märket Rainbow som hette "soya & trädgårsbär" Riktigt god :D

Tampere

Tjo!

Det var ett tag sedan jag uppdaterade men nu är jag på g igen. Just nu befinner jag mig i Tampere i Finland (åh gud va jag älskar detta land)
Dagen har spenderats mestadels på hotellet och i affärer. Jag hittade ett par byxor för € 9, som jag köpte. Vet inte om jag ska klippa av dem till shorts eller behålla dem långa. Tror nog jag behåller dem som byxor faktiskt. Eller vad säger ni?



(HAHA kolla va cp min hand blev xD)

Härligt

Nu är man hemma i THN igen, det är så härligt. Även om det är Fallens dagar nu så har jag inte varit nere på stan något, orkar inte. Vill bara vara hemma och njuta av naturen och att få vara med familjen!
I kväll ska vi dock iväg en sväng (man måste ju se fyrverkerierna) och gå på bio. Jag och Erik ska se sista Harry Potte-filmen.

Nä nu måste jag ut med Frasse. Han måste nog bajsa ;)







Några bilder från i går. Älskar att vara hemma i trädgården och bara foto lite och ta det lugnt.

Om en vecka





Detta blir den 14:e gången jag ser dem :) Åh nu börjar jag längta!
(Detta bli även första gången utan Larry och med Hata istället. Är både sorligt och spännande)

Hardrock Fashion

Jag och Isabelle har startat en blogg om rockmode. Kolla gärna in den om ni vill :D
Vi håller fortfarande på med designen och så men ja..det är ju inläggen som räknas :P


App

Man måste visste ha någon app om det ska funka att ladda upp bilder. Otekniska jag förstår ju inte så mycket, men jag hittade en app som heter blogpress men vet inte om den funkar till blogg.se. Någon som vet?

iPad

Erik har ju köpt en iPad och den är jättebra, dock inte till att blogga med. Har försökt nu jättelänge att försöka skriva och det tog verkligen aslång tid innan den tillät mig att göra det. Jävla grej! Jag kan inte ladda upp bilder heller,så jävla irriterande. Jag som hade trott att denna skulle vara en smidig att ha med sig på resor och sådant och vara bra tillagt blogga med, men nej nej. Den vill ju inte alls:( Fy fan!

Hemma

Nu sitter jag hemma hos Erik igen och bara tar det lugnt. Lördagsnatten och söndagen var tuff så det känns skönt att inte behöva göra något idag.

I lördags gick vi upp tidigt för vi skulle börja jobba kl 8:00, vi hade inte sovit så mycket den natten men var inte oroliga även om vi skulle sluta jobba till 21:00 för vi skulle ju ändå bara sitta i ackrediteringen och checka in folk.. Det var vad vi trodde i alla fall.
Fram till kl 13:00 gick allt fint, men sen blev vi tillfrågade om vi inte kunde gå och jobba i baren och man kunde ju inte säga nej för det låter ju inte så bra. Så vi gick till baren och fick jobba med att plocka bort flaskor och plastglas från borden. Det kanske inte låter så jobbigt, men i den jävla värmen (måste varit minst 40 grader) och en massa fulla människor så är det inte alls kul. Efter ett par timmar var vi helt helt helt slut och jag fattar inte hur vi egentligen överlevde. När vi väl slutade så var vi så trötta och sura att vi inte orkade stanna på festivalen, utan vi drog in till stan och sen satt vi från kl 23-03 på Mc Donalds för att fördriva tiden (Vårt tåg hem gick kl 03:47)
Fy fan vilken kväll alltså..och sen söndagen var väl ingen höjdare heller, mycket väntetid och tågåkande och inte förrän 18:00 var jag hemma i THN. Så ja.. jag rekommenderar ingen att först jobba 12 timmar och sen åka hem med tåg i flera flera timmar utan att ha sovit.

Mörkret

Kom precis hem efter att ha sett The Darkness. De är verkligen speciella alltså! Jag gillar väl inte dem direkt men det var lite kul att höra "I believe in a thing called love". Det var ju inte i går liksom.
Vi gick hem efter spelningen och det var rätt skönt att gå i den varma sommarkvällsluften. Väl framme vid hotellet stannade en minibuss och en kille hoppade ut  precis framför oss. Se kom det ut ytterligare 3 killar som gick efter oss och efter någon sekund kom jag på att vi var omringade av självaste The Darkness :P Kunde knappt låta bli att skratta för jag tycker de ser så kul ut, speciellt basisten som gick före oss med ett päron i munnen xD..Jag tycker att det var mycket dåligt att de inte sa till att de skulle till samma hotell, vi kanske hade velat ha skjuts, vilken dålig stil alltså höhö ;P



bildkälla

Sjal

Köpte en sjal i dag! Ååh va jag gillar den! Var bara tvungen att säga det :D



Hardcore superstar

Dagen har spenderat mest i sängen och på /i Gävles gator och affärer. Vi har inte varit så mycket på festivalen faktiskt (fy skäms på oss, vi är då inga riktiga rockers) men vi gick för att se Isabelles favoriter. Hardcore superstar. Jag tycker att de är bra, men framförallt är jag så faschinerad av att Jocke (sångaren, för er som ej vet) är så fräsch. Han är liksom 37 år men ändå jävligt fräsch! Hoppas Erik också kan se ut så vid den åldern ;)



Bildkälla

Lägesrapport

Första jobbdagen är avklarad och jag har väl inte så mycket att säga. Jobbade i ackrediteringen och checkade in funktionärer. Både jag och Isabelle var sjuuukt trötta och sega hela dagen, och såg nästan inga band alls. Några låtar på Bullet for my valentine, något band jag inte vet vad de hette och halva Alice Cooper (Nej, vi orkade inte se hela för vi ville inte gå hem utan vi åkte med sista bussen)
Maten var riktigt bra faktiskt, blev väldigt överraskad. Om man jämför med tex paellan som vi fick när jag jobbade på Sweden Rock förra året så var detta supergott!!
Blogguppdateringen härifrån är väl inte den bästa, men jag hinner inte och när jag änndå inte har någon kamera med mig så kan jag ju inte heller ta några kort så de inlägg jag skriver blir ju ändå inte så snygga :P


Gävle

Nu var man äntligen framme i Gävle och ligger på hotellrummet. Snart börjar man jobba och i kväll blir det till att se Alice Cooper med flera :D
Jag är ju inte här för att se något speciellt band utan mest bara för att det är en kul grej, så vi får väl se hur det bli de här dagarna!

Nä nu ska vi ut och käka snart.. Ha det gött!!


Bildkälla


Påväg

Då var man påväg till Västerås för att träffa Isabelle. Sen i morgon drar vi vidare till Gävle för att jobba på Getaway rock festival. Just nu är jag inte så pepp, men det kommer väl kanske. Vi ska ju bo på 4-stjärningt hotell (för jag och Isabelle är inga tält-människor) så det lär ju inte bli så mycket festivallivskänsla i alla fall.


Melon

Tjo!

Borde verkligen sätta i gång och packa nu (nej har jag har inte börjat än) men jag orkar inte. Jag brukar älska att packa men nä..just nu orkar jag inte. Är väl omotiverad eller något.
Dagen har varit riktigt mysig. När jag kom till Anna var Daniel redan där, och sen drog vi ner till Strandgatan och käkade. Sen skulle Daniel jobba och då köpte jag och Anna jordgubbar och satte oss i gräset på spikön och tjötade :D Härligt! Sen innan jag åkte hem var vi inne på Åhléns och jag köpte faktiskt Garniers eye roll-on. De hade ju extrapris på den :P Blev även en sväng in på ICA och där inhandlade jag melon som jag äter nu.. MUMS!

ÅÅH hatar att inte ha en normal kamera här. Blir snart galen!! Kolla den kassa skärpan liksom


Garnier

Garniers eys roll-on är även den en sån där produkt som jag länge tänkt testa, men inte vågar pga att den kostar lite mer än vad jag skulle vilja lägga ut om den inte fungerar. Men nu har jag återigen börjat fundera eftersom jag den senaste dagarna sett så trött ut (Kan vill i och för sig bero på att jag mått lite dåligt och inte motionerat något)
I går var jag nära på att köpa den, men ångrade mig i sista sekund. Vill inte återigen köpa en produkt som inte funkar.

Så, nu tänkte jag fråga om det är någon som har erfarenhet av denna? Och i så fall, var den bra eller dålig?


God morgon

Jag har sovit i 8-9 timmar och är ändå helt slut! Känns som jag inte sovit alls :( Om några timmar ska jag till stan och träffa Anna så jag borde väl äta, göra mig i ordning och packa (Ja jag vet, skulle packat i går men åkte till Överby med Daniel istället :P) men om jag känner mig rätt så kommer jag sitta kvar har vid datorn till jag börjar få jätteont om tid och måste stressa..*suck* Blir så irriterad på mig själv i bland men men..vad ska man göra. Kan ju inte säga till mig själv..Det är för svårt och jag skulle ändå inte lyssna :P


Daniel kanske skulle kika förbi sen också. Då blir det som på den gamla goda tiden.
Vi tre - "De utstötta" haha

Alghero blev London

HAHA jag och Daniel och resande går verkligen inte ihop. När vi bestämde att nu ska vi verkligen åka var det värsta billigt att åka till Alghero, men finns det inga platser kvar de dagarna vi vill åka. Fy fan! Och eftersom vi inte hittade någon annan resa till något sol och badställe så bestämde vi oss för att åka till London. För billiga flyg till London finns det gott om. Vi har visserligen inte bokat än, så det lär väl vara fullbokat på allt när vi gör det.. men ja ja..i nu läget är det London som gäller..

3 år gammal bild från när vi sist reste ihop. Oj oj vad man ändrat sen dess.




Tatuering

Ååh är så sugen på att göra en nya tatuering nu.. Jag har bestämt mig för att göra en eller två tassar, men jag vet bara inte vart jag ska sätta dem. Något bra tips på vart man kan placera dem?



Blir nog till att använda Villes tassavtryck som mall..

Bo på landet

Jag är verkligen en landet-tjej. Och nu när jag är hemma hos mina föräldrar så njuter jag verkligen av att vara på landet där det är tyst och fridfullt. Men det finns ju givetvis nackdelar också. Erik beställde en ipad nyligen som skulle levereras idag, och den skulle skickas hit så att vi skulle hinna få den innan vi ska till Finland. Problemet är bara att chafförer som ska leverera aldrig hittar hit. Adressen finns inte med på deras gps:er så man måste alltid beskriva vägen. Idag var det en ung kille som körde som inte kände till området något, och eftersom jag suger på att beskriva vägar så vi bestämde att vi skulle mötas upp i Velanda för dit hittade han. Halvvägs till Velanda kom jag på att jag inte hade med mig mitt körkort men som tur var så kom det inga poliser. Kunde blivit en dyr ipad om jag hade fått belata böter eller något. Så ja.. det kan vara lite omständigt att bo på landet.



Det fina paket, som jag lovat Erik att inte öppna förrän han kommer nästa vecka

Fyra och ett halvt år

I dag är det 4,5 år sedan vi blev tillsammans och jag älskar dig bara mer och mer Erik! Du är underbar!!!


(Förlåt för bilden älskling, var den nyaste jag hade på dig)

Mätt och belåten

Kom nyss hem från stan. Har suttit på strandgatan med Sunita och käkat bakpotatis och snackat skit. Fan va kul det är att träffa alla gamla kompisar som man inte träffar så ofta. Vi pratade om allt och inget och hon ville att jag skulle hjälpa till och dekorera och planera inför henne bror bröllop. Hon bara "men du är ju bra på event och dekorationer typ" men jag vet inte.. Vi får väl se hur det går. Ska bli rätt kul i alla fall. Styling är ju ett stort intresse.

men men..nu är jag trött så nu ska jag nog snart sova!
Ha det gött!!


Kérastase



Åh måste bara tipsa om denna produkt. (Och nej jag är inte sponsrad! Fast hur skulle jag kunna vara det när jag knappt har några bloggläsare xD) Det är en typ inpackning eller vad man ska säga som aktiveras när man fönar eller plattar håret och den är heeelt underbar!!

Jag har testat denna, eller i alla fall en liknande förut och då gillade jag den. Sen bytte jag till en annan fast från samma märke och den var väl okej tyckte jag så länge jag använde den.. men nu när jag bytt till denna igen så blev jag helt frälst. Håret blir helt underbart! Så har du slitet och sönderstylat hår testa denna! :D

Tonfisk och broccoli

Detta är min otroligt torra middag haha.. men så blir det när man är själv hemma i THN (ååh längtar hem till Erik och Frasse) och har ont i magen. Orkar liksom inte göra något avancerat så jag tog det jag blev sugen på. Tur att det i alla fall var nyttiga saker :D



(Längtar efter mina kameror också. Mobilbilder med min gamla mobil är ingen höjdare)

Free bra

Alltså jag är så sugen på att testa en bh från free bra. Ni vet en sån där silikonbh utan band som funnit jättelänge. Vore så skönt att ha en sådan till linnen där ryggen är bar eller när man bara inte vill att bh-banden ska synas. Jag har läst rätt mycket om free bra och hälften säger att den är bra och hälften säger att den är sådär pga att de nog hade för stora bröst. Eftersom jag inte är så storbystad så borde den ju funka perfekt för mig..men ändå vågar jag itne köpa den. Så jävla typisk mig egentligen. Jag vill ha något jättemycket.. men det kostar liite för mycket för vad jag egentligen vill lägga, men jag kan liksom inte sluta tänka på det förän jag väl köpte det. Därför borde jag ju egentligen köpa saker redan andra gången jag funderar på det, för jag kommer ju ändå köpa det tillslut. Någon som känner igen sig i detta jobbiga beteende? :P


Nu får det vara

Tjo!

Nu har jag ljusat upp bloggen lite och jag vet att vissa saker fortfarande ser lite konstiga ut. Jag så lyckas  t. ex. inte få texten på det under "senaste inlägg", "arkiv" och "kategorier" att bli svart. Vet inte hur jag ska göra. Hatar verkligen att göra om bloggen för jag är så dålig på det..Så är det någon som vet hur jag ska göra så säg till.

Sen så har jag ju haft svart bakgrund på bloggen och så har jag alltid gjort rundade kanter på mina bilder, och eftersom jag inte är så duktig på bildredigeringsprogram så har jag gjort en svart bakgrund runt bilderna eftersom jag inte vet om man kan göra en genomskinlig. Så nu är det svarta kanter runt mina bilder. Snyggt..eller inte. Jag har inte velat ändra bakgrundsfärg på inlägge innan just bara för att jag inte ville få den svarta kanten. Men eftersom bloggen blir så dyster när den är svart så har jag ändrat nu ändå. Så snälla, stör er inte för mycket på det..


Nä nu måste jag ta tag i mitt liv och göra något vettigt innan jag ska iväg och fika med Sunita i kväll.

Ha det gött



En bild på mig och Sunita från studentbalen som jag hittade nu när jag letade bilder till den nya designen på bloggen. Tänk vad mycket som hänt på dessa två år

Ändrar design

Om designen ser lite konstig ut nu så beror det på att jag håller på att ändra lite..bara så ni vet..

RSS 2.0