text-align:center;

Eriks lägenhet

Gjorde en video nyss för att visa er hur Eriks lägenhet ser ut. Tänkte att det kunde vara lite kul att se.


Designproblem

Som vanligt när jag försöker fixa något så blir det inte som jag vill, så nu ger jag snart upp ( i alla fall för idag) . Det blev väl ingen stor skillnad på designen förutom headern, men kan typ inte ändra inläggsbakgrundsfärgen för alla mina bilder i bloggen har en svart bakgrund så det skulle se konstigt ut om jag ändrade. Så ja.. det blev kanske ingen häpnadsväckande ny design, men ja.. Lite nytt blev det.

Några bilder från i går när jag och Erik var ute och fotade. Jag tyckte Erik lyckades bra med bilderna och jag blev faktiskt nöjd med flera. Vilket är ganska ovanligt när de gäller foton på mig själv.










Muffins

Tjoho!

Nu sitter jag här och smaskar på muffins och försöker få ihop designen. Detta blir min första bloggdesign som inte är tänkt att vara en tillfällig. Så jag hoppas inte ni tycker den bli allt för ful :P


Design

Nu är en ny bloggdesign äntligen på g, mer kommer i morgon :D

Rosor

Erik är väl för söt! :)

Titta vad jag fick idag när han kom hem



Jag fick även vasen idag :)

Jag vet egentligen inte varför men han tyckte  jag var värd dem sa han :D
Det roliga är att jag aldrig någonsin fått blommor av honom tidigare, och det har jag väl påpekad på skämt någon gång, så det kanske var därför han köpte dem :P

Ogräs!

Nu har jag varit riktigt duktigt och rensat mellan plattorna på Eriks lilla uteplats (Är dock inte klar än, men orkar inte mer i värmen)
Fan vilken pensionär man känner sig som när man sitter och rensar ogräs. Jag kände mig typ 45 år äldre.. minst :P


Hund

Erik är ju otroligt hundintresserad och nu börjar det bli dags för honom att äntligen leta efter en hund. I sommar ska Erik skaffa sig en (om han hittar någon) och från och med juni så kan han ta emot den. Eftersom han jobbar mycket, vill han inte ha en valp, utan han ska försöka hitta en omplaceringshund. Dock kommer inte hunden att behöva vara själv så mycket ändå, eftersom jag kommer vara här väldigt mycket framöver.

Erik letar efter en lättlärd hund med lugnt temprament, så en Golden Retriever är vad han tänker satsa på säger han (Jag som inte är någon hundmänniska vet inte alls mycket om olika raser, men jag kan gärna tänka mig en Golden så jag hoppas han hittar en :) )

Ja..så jag skriver det här nu i fall det är någon av er vet någon som har en golden som behöver ett nytt hem. Eller om ni bara hör något om något bra ställe där man kan få tag på omplacerigshundar. Hör ni något om något så hör gärna av er till mig! :D (Fan va många något det blev xD)

Eftersom jag bara varit ägare till sådana här små sötisar..



..kaniner och fiskar ska det bli väldigt spännande med en hund. Dock kommer det nog ta ett tag innan jag vänjer mig helt, har ju trots allt varit väldigt hundrädd tidigare. Men jag tror nog det ska gå bra med tanke på hur mycket Erik kan om hundar och så, han vet hur jag ska uppföra mig, och han vet hur han ska få hunden att uppföra sig rätt.


Hemmafru

Tjoho!

Alltså jag känner mig verkligen som en hemmafru när jag är hos Erik. Jag går liksom runt och plockar och fixar. Lagar lunch tills han kommer hem efter 12, diskar, dammsuger m.m. Idag slapp jag i alla fall göra mat, för vi har en massa mat just nu. I förrgår gjorde vi en sallad, som vi åt då, och i går till lunch, och ändå fanns det massa sallad kvar idag till lunch (och det finns fortfarande kvar höhö) och igår kväll gjorde vi pizza, som räckte till i går och vi ska äta det i kväll med, och sen så räckte det till typ 6-8 matlådor också. Fattar inte hur det kunde bli så jävla mycket! Det blev liksom 4 hela pizzor xD







Småland

Tjoho!

I morses bar det av ner mot älsklingen igen, och denna gången hade jag familjen med mig :)

Vi har haft en helmysig dag tillsammans med båda våra familjer och det har varit fruktansvärt varmt. Jag höll på att smälla av helt där en stund :p

Vi var tex i Landeryd och tittade på några gamla tåg, eftersom bror min är så sjukt tågintresserad. Det var helt okej, men jag svettades som en gris i värmen.
Två bilder från Landeryd



Jag och älsk :)





Och så ett stort ånglok


Vattenmelon

Tja!

Nu ligger jag i sängen och är astrött. Vill egentligen sova, men skulle hjälpa John med någon skrivgrej så jag får försöka hålla mig vaken en liten stund till.
Vad har då hänt sen jag bloggade sist, jo jag har varit i stan och träffat Jessica :D Vi satt på bryggan och drack Loka och åt vattenmelon. Mycket trevlish! :D
Något som var mindre trevligt var att jag fick värsta trästickan i låret när jag satte mig på träbänken nere vid kanalen, så nu är jag värsta svullen på baksidan av låret. Kan inte sitta ordentligt :( Som tur är så fick mamma i alla fall ut hela stickan förut (och nej, vi lyckades tydligen inte få ut den innan Jessica :P ) så nu svider det i alla fall inte längre. Skönt det..men ja vi får väl se hur det ser ut i morgon.



Det såg nog inte helt normalt ut när vi satt där och skar i vår melon :P


(Åh förresten Ewa, du undrade ju över varför jag är skriven hemma igen, och det är jag eftersom jag tyckte det var onödigt att skriva mig hos Angeliqa för bara två månader)

Rubrik

Hallå!

I dag har jag grejet en massa med olika saker. Nu ska jag strax iväg och träffa Jessica, som jag inte träffat sen i somras. Det ska bli jättekul! Hörs kanske sen!

Lite bilder från idag



En blomma som mamma ska ge till Eriks familj i morgon när vi åker dit och hälsar på. Tyckte den var riktigt ball så jag var bara tvungen att fota den.



och så några vår/sommartecken

Teckna

Hej!

Fan vilket underbart väder det har varit den senaste tiden! Jag blir så glad och det känns typ som att det är sommar redan. Jag säger som Daniel sa i går "Vart tog våren och hösten vägen?" För liksom, i höstas så kom vintern redan i oktober och nu i april känns det som sommar. Konstigt!
Trots det fina värdret så har jag bara suttit inne i dag (Ska gå ut nu efter jag bloggat klart) och det har verkligen varit skönt. Det är så jävla nice att vara hemma och inte ha en massa att tänka på (eller jo, jag har väl egentligen en del att tänka på. men jag tänker inte ta tag i något förrän nästa vecka)

Så vad har jag gjort inne idag då? Jo, jag har tecknat. Fick ytterligare ett sådant där teckningsryck som jag fick för några månader sedan så jag var bara tvungen att rita något. Jag har inga bra pennor och grejer hemma men som tur var hittade jag ett teckningsblock i alla fall och sen fick det duga med en stiftpenna och en vanlig blyerts.



Återigen blev det en bloggare som jag tecknade av (Fan va roligt det är att teckna symetriska och snygga människor)
Denna gången blev det Foki, teckningen blev inte helt lik och jag har fortfarande en hel del som jag borde fixa till men jag orkar inte mer så jag anser mig vara färdig. Blev faktiskt väldigt nöjd med den ändå :) (Fast det är väl klart, annars hade jag nog inte bloggat om den höhö)


Kyckling

Tjo!

Största delen av dagen har spenderats framför tv:n. Det har varit riktigt skönt att inte göra något alls. Nu i kväll så började jag gå igenom alla mina ägodelar, som nu står här hemma sen jag flyttade. Som de flesta av er vet så har mitt rum inte alls sett ut som mitt rum nu senaste halvåret, men eftersom alla grejer är hemma nu igen så ska vi flytta tillbaka det mesta i morgon. Wiie! :D :D Ska verkligen bli såå skönt att få tillbaka mitt "riktiga" rum igen :)

Gårdagskvällen spenderades hos Ewa :) Och eftersom jag kunde hämta ut en grillad kyckling i "Välkommen till THN"-present på Hemköp så gjorde vi en kycklingsallad. Den blev förvånadsvärt god.



Jag gillar förövrigt att vara i Ewas lägenhet. Vi har typ samma inredningsstil, så jag tycker hennes lägenhet är så mysig. En liten (och väldigt sne) bild från hennes kök. Ignorera dock de fula tapeterna som hon snart ska tapetsera över med nya fräscha :)


Så varmt

Shit va varmt det är!! Jag dör ju! Gick hemifrån till Skoftebyn för att möta upp mamma och fan va varmt det var. Tittade inte på termometern innan jag gick så jag valde väl lite fel kläder :P Fast jag ska inte klaga, så skönt att sommaren är påväg :D

När jag väl kommit fram till Skoftebyn så bar det vidare direkt till Överby för att köpa present till Erik. Jag och familjen ska ge honom trädgårdsmöbler :) Ska bli så nice när han får upp dem på baksidan sen så att man kan sitta där i solen och njuta :)

Sen passade jag även på att hämta ut en liten "välkommen-till-THN"-present från blomsterhallen. Det är roligt att "flytta" hem, för man får en massa erbjudandet från olika företag. Den rosa här nedan var den tog som present, för den var dyrast, sen köpte jag även en till för jag gillade färgen på den så mycket! Jag tänkte ha dem hos Erik, så bäst för honom att han sköter dem :P


Kort hår

Hej!

Jag är sämst i världen på att blogga när det händer saker. De dagarna som jag faktiskt gör saker orkar jag inte blogga och de dagarna som jag inte gör något uppdaterar jag hela tiden. Det borde vara tvärtom.

Hur som helst, I går hade jag fullt upp och jag var igång hela dagen. Jag klippte mig tex i går. Familjen klipper sig hos en vi känner som brukar komma hem till oss. Eftersom hon inte alls är dyr och mitt hår seriöst såg ut som ett skatbo (Jag minns inte ens när jag klippte mig sist, kan ha varit i somras *skäms* ) så bad jag henne att även klippa mig. Jag vill ju ha långt hår, men eftersom mitt hår var SÅÅ slitet så tänkte jag att det var lika bra att klippa av en bra bit.. så ja.. nu är jag korthårig. I alla fall om man jämför med va jag var förut. Hon klippte nog av en decimeter och ja det känns lite ovant. Speciellt eftersom jag inte var förberedd på att jag skulle klippa mig. Trots detta är jag inte ledsen (som jag brukar vara när jag klippt av mig håret) utan jag känner mig vårfräsch! :D Det var så jävla gött att bli av med de slitna topparna!

Ganska dålig bild, men ignorera mitt döda ansiktsuttryck och fokusera på mitt nya korta hår :D



Värme

God förmiddag!

Vilken underbar dag det är idag! :) Jag är hemma i THN och ska vara det i en hel vecka (Något jag inte varit sen jag flyttade i augusti), termometer visar på 15 grader, solen lyser och allt är bara så härligt.

Helgen och konserterna var bra! Och jag är glad att jag hängde med till Stockholm

© Marisol Correa, Musicstage.se

 

Att åka hem från Stockholm i går var inte alls tråkigt så som de brukar vara. Åkte tillsammans med Sunita, och eftersom jag inte träffat henne sedan förra sommaren så hade vi så mycket att ta igen. Verkligen skitkul att träffa henne!

 

...Oj, nu ringde Daniel och frågade om han fick komma hit, och det gjorde mig uppmärksam på att kl är halv 12 och att Annie kommer om en halvtimme! Gaah! Nu måste jag springa ner och duscha. Bye bye!



Seg_tjej_90

Halli hallå!

I dag är jag seg. Är i Stockholm och slöar. Vi var ute i går och det blev väl inte så tidigt. Speciellt inte eftersom vi missade att gå av tunnelbanan på ett ställe där vi skulle byta, och vid 3-tiden på natten så går de ju inte så ofta så vi fick vänta ett bra tag :/

Men men, i kväll är det nya tag. Då är det konsert som gäller!

Nä nu ska jag gå och duscha så det blir människa av mig igen..

Väntar

Hej hopp!

Just nu sitter jag och väntar. Ska åka till Sthlm i kväll så nu väntar jag på att Elin och Sebastain (som jag ska åka med) ska höra av sig. Sebastian mådde tydligen inte så bra, så vi får väl se när vi kommer iväg. Fram tills dess vet jag inte vad jag ska göra för det är nog ingen idé att hitta på något vettigt eftersom de kan höra av sig när som helst.. ÅH det är verkligen segt att vänta..men men..vad ska man göra?


God eftermiddag

Hej!

I dag är det första dagen som jag är ledig och bara är hemma här i Hultan sen jag flyttade till Angeliqa. Det känns både skönt och tråkigt. Egentligen skulle jag velat åkt till Erik i går och åkt tillbaka till Hultan i morgon, men sen tyckte jag inte det var värt det med tanke på restiden och pengarna. Kanske är bra att vara i Hultan lite också. Just nu är jag själv i lägenheten för Angeliqa är iväg på något möte,men jag tänkte alldeles strax gå ut och gå lite. Behöver ju röra på mig, och jag måste ändå till apoteket och köpa en ny dagkräm.


Men vi hörs kanske sen!


I'm speechless

Ja, vet inte vad jag ska säga. Helt sjukt! Lyssna på hela så förstår ni varför!








完璧 Kanpeki

I går och i dag har varit två intensiva dagar. Vi har en massa att göra just nu! Det som tar mest tid är vårt stora festivalarbete som vi ska jobba med nu ända fram till sommaren. Vi ska planera en hel festival och göra en buget, riskanalys, konkurrensanalys och allt sånt som behövs göras innan man kan starta en festival. Det är sjukt mycket man måste tänka på (tror seriöst inte vår lärare tänk igenom uppgiften ordentligt innan han gav oss den) och jag blir verkligen trött på det. Att planera en hel festival på två personer och två månader är sjukt jobbigt för det är så mycket arbete. Jag och Isabelle jobbar ihop och vi ska göra en japaninspirerad festival som vi döpt till kanpeki :D Det är en jättekul uppgift egentligen, men med tanke på att vi inte enbart läser MEM, utan även har kalkyleringskursen att tänka på så blir jag mest bara trött av allt..Så om jag är seg, konstig och inte bloggar nu på ett tag. Så vet ni varför..

Och så en bild. Det fick bli en på gårdagens mat :D Ananasen var sjukt god :D



Päron

Alltså kolla detta päronet som jag köpte idag i skolan. Det såg fan helt cp ut, värsta missbildat och långsmalt. (Var bara tvungen att fota)



Inte igen

Men nej! Inte igen. Kan Jonne sluta klippa av sig håret eller!!!


Måste bara visa en till..

Alltså han med saltet är ju helt otrolig. Kolla denna, han ritar med två händer! TVÅ HÄNDER! SAMTIDIGT!




http://theportraitart.com


Skarsgård i salt

Som den gamla bildare jag är så kunde jag inte låta bli att dela med mig av detta klipp som Erik just visade. Så jävla coolt!


Härligt väder

Gud va härligt väder det har varit idag :)
Jag var ute och gick med Petra och Tyson och jag svettades (Fast att jag bara gick i mjukisbyxor, en t-shirt och en tröja)
Shit alltså, nu är verkligen sommaren påväg! :D

På tal om sommaren så har vi äntligen bokat hotellet i Finland nu. Det tog ett tag innan vi kunde bestämma oss, men tillslut blev det Scandic Tampere City. Jag är själv typ uppvuxen på scandichotell, eller ja, vi bodde nästan jämt på det när vi reste när jag var liten, så det var väl inte så konstigt att vi tillslut valde Scandic :P
Men jaa...jag säger som mamma alltid sagt  "Bor man på Scandic så vet man vad man får" så därför ska vi spendera våra två nätter i Tampere i ett sådant här rum :)

Bilden är tagen från scandichotels.se

Jobbig dag

Begravningar är något av det värsta jag vet. Hatar att gråta och hatar att se alla andra gråta, specielt folk som inte brukar gråta :(
Jag ska skriva i mitt testamente att när jag dör så vill jag inte att de ska ha någon begravning för mig. De ska ha en stor fest i stället.. eller kanske inte.. men det är ju sjukt hemskt med begravningar. Vill inte att mina nära och kära ska behöva sörja och ha det jobbigt på min begravning, så de borde inte ha någon för mig.. Skönt i alla fall att begravningar inte brukar vara mer än typ en timme.

Just nu sitter jag på tåget påväg till Erik. Denna dag kommer lätt kännas som flera. Begravningen var en, efter begravningen när jag och mamma var ute och gick kommer kännas som en, och när jag kommer fram till Erik kommer det kännas som en ny dag igen..

Ja nää.. Nu har jag väl inget mer att säga.. men ja, tänkte att jag var tvungen att skrivit något idag..

Överby

I förmiddags åkte jag och Annie och till Överby för jag behövde köpa lite saker. Riktigt trevligt var det! :D Dock hittade jag väl inte det jag egentligen letade efter, men jag köpte ett linne, en ring och en sjal :D



Linnet ser ut såhär :)

Valross

Jag dör va gullig. Tänk va man kan lära djur :P



Tyckte ändå den var väldigt smidig för att vara en valross. Så om någon skulle säga att jag ser ut som en valross när jag tränar, så ska jag börja ta det som en komplimang :P

Private Line

Private Line är tillbaka! :D Efter flera års tystnad så verkar det som att de snart är albumaktuella igen :D Wiie! Hoppas bara de inte ändrat sound eller något..


Ville

Något av det bästa med att vara hemma! :D

Pokémon

God morgon!

Dagen började med lite tv. Fastnade för pokémon som jag nog inte har inte sett sen jag var liten. Jag undrar bara varför det går på Disney XD. Vad har pokémon med Disney att göra liksom?



Bra dag

Just nu regnar det, men jag är glad ändå! Sitter på tåget hem till Trollhättan och fick nyss reda på att jag fick VG8 på min affärsresovisningstenta. Även om det känns som jag har massa massa massa att gör nu i vår så känner jag mig ändå taggad. Jag vet att jag kommer klara av resten av terminen utan problem ( i alla fall utan några större problem) och det känns sjukt bra! Heja livet, nu vill jag leva det igen! :D

Bacon och nudlar

Tjo!

Nu har jag precis lagat mat och eftersom det blev väldigt gott så ville jag dela med mig av mitt recept (Läs: för att jag själv vill komma ihåg receptet eftersom jag lovade Erik det xD)

Jag gjorde nudlar med baconsås.
För fyra matlådor behöver man:
2 paket bacon
En halv Paprika
En lök
En jävla massa färska champinjoner
typ 3 dl matlagningsgrädde eller efter behag
Lite mjöl
Lite paprikapulver
Lite vitpeppar
Lite salt

Och ja, sen stekar man ihop allt och häller på grädden och sen reder det hela med lite mjöl. Krydda och voilá, Du har världens lättaste rätt.

Så nu lär jag inte glömma, det roliga är bara att jag höll på att glömma löken nu när jag skrev ner det :P

Under stekprocessen

Åh härliga dag!

Dagen har varit riktigt bra! :D Den började visserligen ganska dåligt, med att jag var trött och orkeslös. Men nu är jag allt annat än trött! Skoldagen gick hyfsat fort och vi fick massa saker gjorda :D Och sen när vi kom hem så gick jag och Angeliqa ute och gick. Det var sååå skönt. 14 grader varmt och sol :D Kan det bli bättre? Hittade förresten dessa små vårtecken längs vägen :D





(och nej Annie, det är inte larver även om det ser ut så. Det är ris. Hela det där vita låg som en hinna i min teflonkastrull efter vi hade kokat ris)

Siamesiska tvillingar

Kolla Eriks snygga blomma! Den har ett siamesiskt tvillingpar, som har en stjälk och två blommor!


God morgon

...eller ja god förmiddag kanske man säger. Eller god och god, jag ska tillbaka till Hultsfred om 4 timmar och det regnar ute :( Tråkig dag! Fast det är i alla fall tio grader varmt :D

Jag kommer hem en snabb visit nu i veckan, för jag ska på begravning på fredag :( Så jag tänkte höra om det är någon som har tid och lust att hänga med mig till Överby på onsdag. Hör av dig om du vill och kan, för jag känner att jag skulle vilja ha någon att gå med! :D



Dagens frukost! :D

OMG! W 28 L 34

Vi städade ur Eriks garderob förut, och jag fick på mig hans gamla jeans (som visserligen är av tjejmodell :P, men ändå)
Jag fick på mig dem, det är verkligen helt otroligt med tanke på att Erik är smal som en sticka. Jeansen satt väl inte så bra på mig, och jag fick lägga mig ner för att knäppa dem.. men ändå! Helt sjukt att jag ens lyckades få över dem över låren!



Sen så hittade jag Eriks kimono, som hans mormor och morfar köpte till honom en gång när de var i Japan.
Jag  var bara tvungen att testa, och den var asgo så ja ska börja ha den när jag inte orkar klä på mig ;)



Vår på riktigt

Nu har jag och Erik varit ute på en nattpromenad på si så där en timme. Temperaturen ute ligger på typ 8 grader. Det är verkligen ett riktigt vårtecken! :D

och så den obligatoriska bilden :D
Är det någon som vet vad detta är? Ser mycket äckligare ut i verkligheten


Värnamo

I dag har jag och Erik varit i Värnamo, trots att Erik känt sig lite krasslig. Vi var på blomsterlandet, biltema och så storhandlade vi på Citygross. Jag köpte vakumpåsar på biltema och skålar på citygross, jag kan då aldrig låta bli att handla :P Denna dagen var precis vad jag behövde! Varför kan inte alla dagar vara som denna

Nu sitter vi och äter. Det blev flygande Jakob :)


Osis dust it

Då var man hos Erik igen då :) Tråkigt nog mådde han dåligt när jag kom, men han är bättre nu.  Är så skönt att vara här igen :D

Idag var jag och hämtade ut ett paket. Jag har äntligen köpt Dust it. För er som inte vet vad det är så är det ett torrvax som gör att man får mer volym i håret. Det har funnits skitlänge, men eftersom jag hatar att ha produkter i mitt hår så har jag inte testat det tidigare.. men nu är jag så sjukt trött på hur platt mitt hår ser ut om jag inte lockar det..så jag ska äntligen testa. Hoppas det funkar :)


RSS 2.0