text-align:center;

Rent och fint

Jaha, då var lägenheten ren och fin och jag är nyduschad och fräsch :D  Nu väntar jag bara på att tvättmaskinen ska bli klar också.
I morgon ska jag träffa schlager-gruppen igen. Vi ska förbereda presentationen som vi ska hålla på tisdag. Sen måste jag verkligen handla i morgon också. Har seriöst ingen mat alls.. Eller jo, jag har lite basvaror och lite falukorv och köttfärs och frysta grönsaker men inget man kan äta till frukost. I dag åt jag två knäckebröd med smör och ett par kakor till frukost, för det var allt som fanns haha
Sen ska jag hämta ut mina shorts också. De där prickiga som jag visade på bloggen för ett tag sedan. Har äntligen beställt dem så nu har de kommit och ligger och väntar på mig :D

Nähä, om jag kanske skulle försöka lära mig hur man ställer alarmet på min digitalklocka nu. Vill ju inte försova mig i morgon

Ha det gött!



Stönande tjej som hjälp vid träning xD

Kollade just runt på aftonbladets hemsida och hittade denna länken. Seriöst!? Hahahha Fy fan va töntigt!!


Städa

God morgon världen!

Nu har jag vaknat och är pigg och glad :D

Idag är det städdag som gäller. Måste städa toan och speciellt duschen eftersom jag inte sköljt av och städat den sen avloppsvatten kom upp hehe. Vill egentligen inte men jag måste ju göra det så det är lika bra att ta tag i det.

Så nu kanske man borde käka lite frukost, marinera kycklingen som jag ska äta sen och ta tag i sitt liv och börja städa :)

Wohoo!

Just nu är kl halv 3, fast egentligen är den ju halv 4 men jag är ändå inte trött. Bara lite seg. Kvällen har varit jättebra, så jag får väl ta tillbaka lite av det hemska jag sa igår.
Först när vi kom dit idag så visade det sig att jag och Jonathan skulle städa inomhus och utomhus. Först dog jag inombords men sen visade det sig att det var helt okej. Vi skulle städa från 21-00 och det var typ inget folk så vi kunde gå och se banden för det blev inte speciellt skräpigt :) Sen så fick vi sällskap av Louise och hon hade stenkoll på städningen så då gick det både fort och bra. Jag och Louise gick tillsammans vilket blev mycket roligare :)
Sen käkade jag idag med (och brände sönder munnen xD) så jag fick ny energi och det var bra. Jag hade med mig frukt också först, men eftersom jag var dum nog att gå in i den vanliga entren kunde jag inte smuggla in dem utan fick slänga både min banan och min clementin :( :( :(
Men men, det det fick ju gå ändå. Sen var det garderoben som gällde och det var roligare folk som jobbade där idag så tiden gick fort. Något som också var lite roligt var att jag fick min egna lilla fanclub. I går kom det in några småkillar och en bara "öh du Karin, vad heter du?" och jag bara "Va? Jag heter Karin, eller va?" och han bara "NÄHÄ, heter du Karin jag bara gissade" och sen så kom han och hans gäng tillbaka ett par gånger och Karinade mig hit och dit.
Sen idag så var det några som ropade på mig och sa att jag var den bästa av alla crewmedlemmarna och sen kom de och bara "Hej Karin" flera gånger..Så jag gissar på att det var samma gäng (annars blir jag rädd) och det var ju lite småkul xD Inte var dag man får en egen liten fanclub.

Sen vid halv tre när jag slutade så hade Zara, Johan och Isabelle väntat på mig och envisades med att följa mig hem även om de själva skulle till Barrvägen som inte alls är nära mig. Så sött av dem :)
Sen ville de har fyllekäk också så det blev ens sväng in på gatuköket. Nice! Jag och Johan delade på en kebabtallrik men jag kunde knappt äta pågrund av min sönderbrända mun. Ska dricka en massa vatten nu så att det slutar svida efter kebabsåsen.
Skål!

Påvägen sen träffade vi Trixie, Sara och se kom även Ingela, så de andra slapp gå hela vägen i onödan. Jag gick med de andra så jag kom hem säkert (Så nu vet ni, mamma och Erik..fast ni läser väl inte bloggen..men ja..gör ni det så vet ni att jag kom hem säkert och att jag INTE gick själv)


Nähäpp om man skulle sova. Måste städa i morgon och sen har jag skype-date med Annie, och det får jag ju inte missa. Måste ju tjöta av oss lite innan hon försvinner iväg till Costa Rica.

Nä nu blev det ett väldigt långt, detaljrikt och tråkigt inlägg.. men jag är så glad över att kvällen blev så mycket bättre än jag hade räknat med.


Vill bort härifrån!

Just i denna stund känner jag bara för att hoppa av utbildningen och flytta bort från Hultsfred.
Usch, jag gillar inte att bo själv! Saknar Erik något fruktansvärt och jag vill inte till Rookie i kväll heller.. Vill inte jobba..
Något som mer var tråkigt igår var att jag inte fick jobba med någon av de i klassen som jag umgås med.. Så jag blev typ lite mobbad eftersom alla andra som jag jobbade med umgås med varandra..
Kanske är därför jag inte känner mig så pepp idag heller.. fan.. usch..kan inte bara denna helgen gå så att man kommer in i vardagen igen.. Eller jag vet inte.. Kan inte bara månaden gå..kan det inte bra bli julafton..

Neon tour

Hittade dessa i går :)

13.01.11 - The Effenaar, Eindhoven, NETHERLANDS
15.01.11 - Masters of Rock Cafe, Zlin, CZECH REPUBLIC
16.01.11 - Diesel Club, Budapest, HUNGARY
17.01.11 - Irish Music Pub, Cluj Napoca, ROMANIA
19.01.11 - Szene, Wien, AUSTRIA
20.01.11 - Dynamo, Zürich, SWITZERLAND
21.01.11 - Lapsus, Torino, ITALY
22.01.11 - Mephisto, Barcelona, SPAIN
23.01.11 - Ritmo y compas, Madrid, SPAIN

NGT har alltså börjat boka in spelningar till sin European Tour 2011 :D Nu hoppas jag bara på att det kommer komma upp några Sverige spelningar också! :D


Fy fan för funkisarbete!!

Jag har sagt det förut men säger det igen. Jag hatar att vara funktionär!!! (VARFÖR GICK JAG MED PÅ DET)

Kvällen har väl inte varit så bra Ett tag var jag så jävla arg så att jag seriöst skulle kunnat sparka någon i huvudet (och då är det illa för att vara mig) Som tur är har den värsta ilskan lagt sig nu..

Det hela började okej, och jag skulle stå i garderoben från 20.00-00.00. Visst var det stressigt och jobbigare än vissa andra arbetsuppgifter, men det var helt okej. Sen skulle jag och en som heter Jonathan städa toaletterna efter tolv. Men som tur var blev det rush i garderoben så vi slapp vara vid toaletterna hela tiden. Dock var vi ju tvungna att vara där en del och vi skulle plocka papper. Först fick vi inte ens handskar utan vi fick ta upp pappret på golvet med annat papper. Jag fick panik ett par gånger inne på toan eftersom folk vinglade hit och tid, spydde och var allmänt äckliga. (Ni som känner mig väl fattar hur jobbigt detta var för mig) Dock tyckte jag ändå att det gick okej, för någon måste ju göra det liksom och ja..Ibland får man bara göra saker fast man inte vill.. Det som däremot fick mig att bli förbannad var vår sista uppgift

Kl typ halv 2 eller nåt sa vår funkischef till mig och Jonathan att vi skulle gå ut och städa runt hela jävla skolan. Först tänkte jag "ok, let's do this" Men efter att ha böjt sig ner efter burkar den 138925848667:te gången började jag bli jävligt sur. Sopsäckarna blev jättetunga med en gång eftersom folk lämnar halvfulla burkar som jag inte precis kunde så och hälla ut. Sen så var det ju spyr och annan skit överallt och jag undrar hur mycket skit som egentligen kom in i mina skor. (Dock är jag för trött nu för att bry mig så jag får väl sanera mig själv och lägenheten ordentligt efter i morgonkväll.)
Först var det bara jag som plockade för Jonathan sopade fimpar eller nåt (Fråga mig inte vaför?) och det blev rätt snart jävligt jobbigt. När jag plockat typ en säck och upptäckte att jag inte ens gjort en 3:e del kände jag bara "Nääe, vi kan inte bara vara två pers på detta" Går in och frågar min chef om vi seriöst ska städa runt hela skolan och hon bara "Ah, men håll på till halv 3 så kan ni sluta sen" Det var bara det att kl då var 2. Vi skulle alltså städa en halvtimme till och ja. det gjorde inte mig direkt glad. Sen så hjälptes jag och Jonathan åt det sista och då kändes det bättre, men fan va arg jag var när man såg sina andra klasskompisar (som visserligen säkert gjort sitt redan) umgås, dricka, skratta och greja när man själv gick runt och plockade skräp. Kändes bara så fel att två personer skulle göra allt det själva. Speciellt med tanke på hur mycket jävla skit det var. Alltså jag fattar inte egentligen! Hur jävla svårt ska det liksom vara att slänga sina burkar i en soptunna! SERIÖST! I bland hatar jag mänskligheten!! Fy fan för alkohol och svenskar!

Nä nu ska jag ge mig...men det var skönt att få det ur sig...Dock lär jag väl skriva ett liknade inlägg i morgon för Jonathan sa att han hade samma uppgifter i morgon också, och då lär väl jag med ha det...
Men men, i morgon ska jag ha med mig frukt och grejer. Vi skulle ha fått mat, men jag fattade aldrig när vi skulle äta, vart maten fanns, eller hur vi skulle hinna det så jag åt inget.. Så mitt humör kanske berodde på det också. Har man inte ätit på 9 timmar och bara ätit lite soppa och 3 mackor på en hel dag så kanske det inte är så konstigt att man blir sur. Men men, det var kanske bra att vara med på detta så man vet hur man INTE ska lägga upp det nästa år när vi är med och arrangerar.



Gud va jag längtar tills jag får ta av det!!!!

Nä nu ska jag skriva något trevligt också :D Måste bara nämna att man har världens snällaste friends här :)
Zara och Isabelle som bor typ ganska nära skolan och långt i från mig följde mig ända in till centrum bara för att jag skulle slippa att gå helt själv. Vilka änglar alltså :love:

Peppar inför Rookie..

eller inte.. just nu är jag sjukt trött och seg. Blä blä.. orkar inte med mitt 20.00-02.30 pass *suck*

Men men.. vad ska man göra..

Toan var förresten fixad när jag kom hem :D Och inte hade de grisat ner något heller :D

Mobilen är mitt allt

Fy fan va man är beroende av mobilen. Tänkte att jag skulle lyssna lite på musik nyss men det kan jag ju inte för har musiken i mobilen. Sen när jag lagt ner datorn så tänkte jag kolla klockan, men det kunde jag inte göra eftersom jag bara har klocka på mobilen. Sen tänkte jag kolla när vi var framme i Nässjö, men det kunde jag inte heller göra för jag har tiderna i mobilen. Sen tänkte jag att jag kunde föra över pengar till Sandra för böckerna jag köpte av henne, (för dator har jag ju i alla fall) men sen kom jag på att jag har hennes kontonr i ett sms. Sen fick jag ytterligare lite panik eftersom jag kom på att jag inte har någon väckarklocka förutom mobilen.. Så hur fasen ska jag klara denna veckan?! :S

Mobil

FAN FAN FAN!! Jag glömde mobilen hos Erik :( :(

Rookiefestivalen

I dag är det dags för mig att åka hem till Hultan igen. Har värsta klumpen i magen :( Jag vill inte tillbaka!!
Men men..  Rookiefestivalen börjar i dag, så ja måste ju tillbaka. Jag vet inte om det är normalt men jag är inte alls pepp på att vara funktionär just nu :( Vet visserligen inte vad jag ska göra, men jag orkar inte ändå. Jag börjar jobba kl 20.00 och slutar 02.30. Segt värre. I morgon är det 21.00-02.30 :( Kommer bli ganska läskigt att gå hem själv mitt i natten..eller ja tidigt på morgenen kanske man kan säga..

Nähä, nu ska jag gå och fixa klart med lunchen för Erik kommer snart. Sen åker jag vid ett. Får väl se om jag hinner blogga något mer sen i kväll.. Ha det gött tills dess!



Champinjoner!!

Eftersom både jag och Erik älskar champinjoner var vi nyss och inhandla mer än ett halv kilo av dessa vita små godingar :)

Det ska bli soppa :D Ingen av oss har någonsin gjort champinjonsoppa förut så det ska bli spännande att se hur det kommer smaka :)




Bilder

Tittade just igenom några gamla bilder som jag lagt upp på olika sidor på nätet. Riktigt roligt att se.. Min USB-hårddisk med hela mitt liv i bilder gick ju sönder i våras..och jag har fortfarande inte fått tummen ur och åkt till Göteborg och lämnat in den för att se om den går att laga ( Jag är lat jag vet höhö :) ) men jag måste seriöst göra det så fort jag kommer hem. Saknar alla mina bilder och när man liksom vill titta på något för att komma i håg något eller bara kolla på några kort från någon resa är det sjukt irriterande att inte ha något kvar.


En bild på Jonnes halsband som Erik tog under intervjun med honom på Sweden Rock :)
Jag gillar verkligen närbilder :D


Frukost

Egentligen borde det väl vara tid för lunch nu, men jag sitter här och käkar frukost. Är ensamt här idag. I vanliga fall brukar ju Erik komma hem och så äter vi lunch i hop, men i dag är han i Göteborg på mässa :(
Vet inte när han kommer hem så dagen lär bli väldigt lång.


Blåbärssoyayoghurt är verkligen sjukt gott! Någon som vill smaka? ;)



Hohoho kolla min gigantiska handled xD

Suck

Jag vaknade nästan precis. Livet som student är ändå rätt skönt. I alla fall de flesta dagar eftersom man är "ledig" så ofta. Visserligen vaknade jag när Erik gick och sen så glömde han släcka en lampa så jag var tvungen att gå upp *suck*
Sen så väckte jag även mig själv vid halv åtta och ringde fastighetsgubben igen för att påminna honom om mitt avlopp. När han svarar så hör jag inte vad han säger men jag prsenterar mig och förklarar att jag ringer för att påminna. Gubben på andra sidan luren låter oförstående och sedan visar det sig att det inte är samma gubbe. Han jag pratar med var tydligen ny och skulle ta över efter den andra eller nåt. Jag fattar inte varför den första inte kunde sagt i tisdags att det inte var han som skulle jobba på torsdag.. jag blir så trött på det.. men han den nya verkade mer förstående. När jag sa att jag inte var hemma för att det inte går att gå på toa sa han "men oj, det var ju verkligen inte bra" så jag hoppas på att han fixar det i dag nu :D

God natt

Tjoo!

Jag är inte trött alls men Erik ska ju upp kl 6 i morgon så vi får väl sova nu. Men det är väl bra att jag sover egentligen för jag ska ju också upp ganska tidigt. Jag ska ringa fastighetgubben i morgon igen. Måste påminna honom så han inte glömmer bort mitt stackars stinkande och förstoppade avlopp.

Jag bad förresten Erik ta kort på mig förut för jag ville se hur långt mitt hår är just nu. Jag håller ju på att spara ut det igen, men fatta att jag blev ledsen. Det är ju svinkort. Visserligen är det inte fixat idag eftersom jag bara varit hemma, och är väl då lite lockigare än vanligt men ändå. När jag hade långt hår typ i nian hade jag ungefär hår ner till där t-shirten börjar vecka sig. Det ni.. men jag ska komma dit igen.. Om det så är det sista jag gör



(Och kolla på håret nu, och inte på min stora röv xD)

Försökte även ta kort på Erik.. men han är ju livrädd för kameror. Fick dock en riktig närbild på hans bälte :D
Tyckte faktiskt den blev lite cool


Bloggen

Erik satt och kollade lite på några hemsidor och så bad jag honom gå in på min blogg för att se hur det såg ut på tv:n. Kolla va litet allt blev. Känns värsta mysko att se den på tv:n.

Usch, jag måste verkligen ta tag i designen. Denna skulle ju bara vara tillfällig


Mys

Jag och älsklingen har precis käkat klart och sitter nu och jäser i soffan. Det blev vår favoriträtt, hasselbackspotatis med lövbiff och vitlökssmör till kvällsmat :D Några stekta champinjoner fick det också bli


Kebab

Jag åt nyss upp resterna av min kebabrulle som jag köpte i går och visst den var god, men det är verkligen skillad på kebab och kebab.
Den här rullen var god för den var så fräsch med massa sallad, men kebabköttet var torrt :(
Det godaste kebabkött jag ätit är lätt Åsaka pizzerias. Så tack tack Fatma plus familj/släkt/och andra som kanske jobbar där för ert otroligt underbara kebabkött :D

Tele2

Det ringde precis.

Jag: "Hej det är Karin"
Tele2-gubben: "Ja hej, mitt namn är bla bla, jag rigner från tele2 och jag söker Erik"
Jag: "Han är inte hemma just nu"
Tele2-gubben: "Nä han är inte det nä, är det han fru eller sambo jag talar med"
Jag: " Nä jag är hans flickvän, och jag bor inte här"
Tele2-gubben: "Jaha, det är flickvännen, ja då har du ju inget att säga till om.

VA FAN! Var det bara jag som tyckte hans sista mening lät rätt skum!

Mulan

Gjorde precis ett "vilken Disneyprinssesa är du-test" på facebook och jag blev Mulan :D Fick typ värsta lust att se på den nu, synd bara att jag inte tror att Erik har den :P..hmm.. får väl nöja mig med att lyssna på min och Daniels favvolåt istället ;)

Och nej, men kan aldrig länka denna låt för många gång


cybershop.fi

Just nu sitter jag och tittar på cybershop.fi och hittar en massa grejer som jag vill ha.
T ex flera snygga nätstrumpbyxor, örhängen, solglasögon med mera.. ÅÅH va jag hatar att allt som är roligt som typ resa, shoppa, äta kostar pengar.. och åååh va jag hatar att alla snygga kläder enbart funkar i varmare väder.. Gör mig rik och ge mig sommar!!!

Det enda som i alla fall är lite bra är att cybershop har en del billiga saker. Typ som dessa för €2 :)



Så jag funderar ändå om jag kanske skulle spendera typ hundra spänn och köpa mig något nice för att liva upp stämningen en grå höstdag som denna.

Mjau!

Halli hallå!

I dag hade jag tänkt gå ut och gå en sväng men när jag såg att det regnade så blev jag inte så sugen längre. Så typiskt alltså!

Jag såg förresten på blogg.se's förstasida att mjau söker en filmstjärna, och jag tänker absolut vara med och tävla. Inte för att jag vill vinna utan för att det skulle vara kul att göra en film med Ville. Och är man med i en tävlingen så känns det som det är större idé att göra en video än om man bara skulle göra en för skojs skull. Tävlingen håller på till den tills januari men jag vill seriöst göra filmen nu.. Därför vill jag hem, hem, hem till THN.


Stopp i avlopp

Hejsan!

Just nu är jag lite orolig. När jag kom hem i förmiddags så tyckte jag att det luktade illa på toa. Jag brydde mig inte om det utan jag kissade och sen tvättade jag händerna. Då började det plötsligt lukta så jävla äckligt, men jag hade bråttom till skolan så jag orkade inte bry mig.. men jag var allt lite orolig. Väl i skolan försäkrar folk mig om att det säkert bara luktade för att det blivit kallt ute och för att jag inte varit hemma och använt vatten och toan på ett tag.. men när jag kom hem igen, mötes jag av något annat. Jag gick och tvättade händerna och då började det stinka igen. Kollade då i duschen och där har vattnet börjat komma upp ur avloppet och det är helt gult. Kollar sen i toan och där är det stopp. Får panik, ringer mamma och hon säger åt mig att ringa fastighetsgubben fast att jag vet att han slutat jobbet för dagen. Ringer honom och han är rätt sur och säger att han inte kan komma förrän på torsdag för han jobbar bara tisdagar och torsdagar. Eftersom jag inte kan leva i en lägenhet utan toa åker jag till Erik igen nu, men jag tycker det är jobbigt att det är stopp. Det känns som det är mitt fel..även om jag inte spolat ner något konstigt i toan.

Förtydligande

Tänkte att jag kanske borde förklara vad jag menade med potatissparven.. Annars var ju det inlägget meningslöst. Man måste vara kreativ och ha fantasi för att förstå :P

Enklare att se sparven nu kanske? :D

Där fick han!

Innan när jag skulle gå på tåget gick jag bara förbi lokföraren (som jag alltid gör) för att jag redan hade biljett (och ja, på dessa små tåg till Hultsfred finns det ingen tågvärd utan man köper biljetter av lokföraren) men han stannade mig ändå

Lokföraren: "Har du biljett?"
Jag: "Ja jag har ett sådant här kort" (Håller fram kortet som jag redan stämplat på föregående tåg, och som man inte kan stämpla vid byte för det funkar inte även om många envisas med att man ska göra det)
Lokföraren: "Då får du sämpla det"
Jag: "Jaha.." (trycker ner kortet i automaten och det funkar inte som vanligt)
Lokföraren: "Men du får ju trycka i vart du ska först" (Lite irriterad)
Jag: "Men jag gjorde det på förra tåget" (Ganska surt)
Lokföraren: "Vart åkte du i från då?"
Jag: "Smålandsstenar!!"
Lokföraren: "Jaha okej, du åkte från smålandsstenar" (Lite snopet)

HA!!! Där fick han så han teg!! Okej, jag är inte på humör idag! ...Så jävlas inte med mig!

TRÖTT

Hej på er!

Nu sitter jag på tåget till Hultan.. Fy fan! Är trött och vill inte tillbaka. Sov inte så bra i natt för jag drömde mardrömmar om vårt schlagerarbete..*suck*
Sen så gick vi inte och la oss så himla tidigt i går heller så det är väl inte konstigt om jag är död.
Usch, denna dagen kommer bli lång. Jag skulle vilja sova nu men vi ska skriva klart det sista på arbetet.. FAN!
Och sen har jag fått en massa finnar med.. Seriöst.. min hy känner fan av direkt så fort jag mår det minsta lilla psykist dåligt. Helvete.. Usch.. jag är inte pepp i dag

Okej, jag ska försöka vara glad idag



Bird

Jag och Erik käkade nyss bakad potatis. Eller ja..bakad fågel.. Ser ni den lilla sparven haha :D

(Nu kommer säkert ingen fatta något bara för det)

 


Disketter

Hej hallå!

Jag vågade använda mjällschampot, men nu efter att ha läst Ewas kommentar blir jag rädd :O.. Men men..Än så länge har det inte hänt något i alla fall.

Erik har lånat hem en diskettläsare från jobbet så just nu håller jag på att gå igenom en massa disketter från när jag var 12-14 år. Fy fan va mycket skit det är på dem. Typ The Rasmusbilder i mängder. Hittade även äldre bilder på Negative :) Och det var faktiskt lite kul



Ewa kommer du ihåg när du tog denna bilden? ;)
Det var den 10:e juli 2004. Första gången vi såg NGT live






Mjäll

Det är så att jag får mjäll lite då och då, och i vanliga falla brukar det ge med sig, men nu verkar det inte vilja försvinna. Det syns inte jättemycket (konstigt nog trots mitt svarta hår), men det kliar så jag håller på att bli galen på det. Jag gick därför till apoteket i fredags och frågade om de hade något bra mjällschampo. Killen som jobbade där var jättetrevlig och förklarade massa. T ex att alla har en mjällsvamp naturligt i hårbotten, och att det finns olika typer av mjäll m.m. Han förklarade att det finns något som kallas mjälleksem.. och det var det han trodde jag hade.

Han tyckte jag skulle prova detta schampo.


Eftersom jag inte kan något så lyssnade jag ju på hans råd men nu när jag läst bipacksedeln börjar jag bli lite tveksam. Det står att "vanliga" biverkningar är irritation i hårbotten och lätt håravtal
VA FAN, JAG VILL INTE TAPPA HÅRET JU!

Sen sällsynta och mycket sällsynta biverkningar var bland annat Fett, sprött och torrt hår, Missfärgningar i håret, nässelfeber och håravfall..Låter inte så kul ju..

Därför är jag nu inte alls så pepp på att använda det.. men det borde väl inte drabba mig? Eller? FAN!! Ska man våga använda det eller inte?


Erik's place

Jag kom på att jag inte visat några bilder från Eriks lägenhet (som förövrigt också kommer bli min bostad nästa höst :) )
Det är rätt så stökigt här just nu, men jag försökte plocka undan lite så att ni i alla fall skulle kunna få en glimt av hur Eriks fina etta ser ut :)



Vardagsrum/sovrum





Halva köket

God morgon

Tjeenaa!

Läget?

Med mig är det toppen! Eller nä, där ljög jag allt lite. Jag mår väl okej idag. Har ganska nyss vaknat och är rätt seg. Borde ta en dusch men är för lat för att gå till här ifrån xD
Dessutom hinner jag väl inte nu. Ska skriva schlager (För sista gången JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA) och sen ska jag skypa med resten av gruppen så att vi får ihop det hela. Ska bli såååå sköööönt när vi lämnat in skiten i morgon. Egentligen har inte detta arbete varit svårt eller så, det som varit jobbigt är att det är ett grupparbete. Hade det varit ett enskilt hade jag varit klar för flera veckor sedan, men nu när vi jobbar i grupp så måste man hela tiden ta hämsyn till varandra och jag vet inte riktigt om vår grupp har varit den bästa.. men men..nu måste jagh väl börja skriva. Hörs senare


Såhär glad är jag idag


(Eller nääe, det är bara en fasad utåt)

Förresten, måste bara säga att jag inte löst mitt problem med de tidsinställda inläggen. Jag fattar ju hur man gör, och det funkar på Eriks dator som jag sitter vid nu.. men på min lilla så händer det inget när man tycker på kalendern. Så sjukt störande..

Tidsinställda inlägg

Hallå! Är det bara jag som inte kan göra tidsinställda inlägg, eller gör jag fel. Ska det inte bara vara att klicka på kalendern i hörnet? Eller hur gör man?

Ta bort kant runt profilbild

Tänkte vara lite käck och lägga in en profilbild och ja..den kom ju upp.. MEN..jag vill inte ha den där fula kanten :( Vet någon om och i så fall hur man kan få bort den.

Ville

Hej på er!

Nu har jag lagt schlagern åt sidan för en stund, så nu ska jag och Erik åka till Överby. Fast innan vi åkte var Erik bara tvungen att gosa lite med Ville..och då var ju jag också det.  Fast jag tror inte riktigt Ville gillar mig längre för han blir typ jämt sur på mig..Fast i bland är han riktigt go!





Jag kommer aldrig vilja åka hem! Katter är det underbaraste som finns!

HELVETESJÄVLASCHLAGERHELVETE!!

Någon som vill göra klart vårt schlagerarbete? Seriöst, jag betalar.. Fy fan va jag är trött på skiten.. Och ändå är det ju bara ett "litet" arbete (10-15 sidor)
Fan! Jag orkar inte mer.. Skjut mig..eller nä.. skjut Jonas som kom på detta förjävliga arbete!!

JAG ÄR INTE GLAD IDAG :( :( :(


Blog rape

OJ, såg just att Daniel varit framme. Snyggt inlägg han hade gjort haha

Kameltå

Jag älskar att vara hemma och träffa min nära störda friends.

Daniel: "Bara jag inte får kameltå" hahahhaha

Ni är underbara!


hhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj

prutt /daniel

Skor

Hej hallå!

Går lite trögt med schlageruppgiften så jag bloggar lite istället. Besöket hos tandläkaren gick bra, fast jag fick väl inte det svar jag ville ha. Anledningen till att jag var där var för att jag tycker att mina framtänder har flyttat på sig sen jag blev av med tandställningen (som visserligen är typ typ 8 år sen men i alla fall) och jag vill ju inte att de ska flytta sig mer så det var därför jag gick till tandläkaren.
Tandläkaren sa att han inte trodde att de flyttat sig, men att han skulle ge mig en tid till någon som visste bättre eller nåt. Men men..vi får se hur det blev. Han berömde annars mina tänder väldigt och sa att de var vita och fina :D

Trippen till Överby blev däremot lyckad. Köpte bland annat dessa

Som man både kan ha ner eller uppvikta.

 

HM hade dock inga öronmuffar, och tjejen i kassan visste inte om de skulle få in några heller.. så ja..blir väl till att beställa ett par istället

 

 





Tandläkaren

Tjohej!

I dag när jag vaknade trodde jag att jag var i Hultan men sen så var jag ju inte det. Det var lite roligt. Om två timmar ska jag till tandläkaren och sen blir det nog en sväng till Överby för shopping :D Har väl egentligen inga pengar, men ja ja :P Sen i kväll kommer Ewa och Daniel hit :) Erik kommer också, men lite senare. Ska vi nicigt värre att träffa lite folk!

(Jag vet att uppdateringen har varit dålig, och tråkig utan bilder det senaste dagarna.. men jag ska bli bättre igen.. snart)

Men nu ska jag käka upp min frukost och sen ska jag göra mig i ordning. Ha det bra tills jag skriver igen

Jävla SJ

Nu är jag äntligen hemma i THN. Dagen har varit lång och jag är trött. Dock får jag inte sova än. Ska fortsätta skriva på schlagerarbetet.

Resan hem var minst sagt spännande. Jag skulle åka till Vårgårda där pappa och John skulle hämta mig och resan dit gick väl bra. Jag åkte ihop med Zara till Nässjö och tåget till Falköping gick fint och det gjorde även sista biten till Vårgårda. Jaha, vad är det då som var spännande undrar ni och det ska jag berätta. Vi var bara några min försenade när vi rullade in på perrongen i Vårgårda och jag kände bara hur gott det skulle bli att få komma av tåget och sätta sig i en varm bil, men det var då det inträffade. Tågdörren gick inte upp!!... så jag och en kille som också skulle av i Vårgårda kom inte av, utan fick åka med till nästa håll plats. Snacka om irriterande!!! Så pappa och John fick åka till Alingsås och hämta mig istället och jag fick stå typ en halvtimme i Alingsås och vänta. Fy fan för SJ och deras jävla krångel jämt..

nähäpp..schager var det..

SNÖ!

Hej!

Förlåt för den extremt dåliga uppdateringen, men jag har varit i skolan från kl 9 imorses till kl 23.45 i kväll. Vi har skrivit och grejat men är inte klara än. Fy fan va schlager säger jag bara!

Måste även passa på att säga att det snöade nu när vi gick hem. Är helt sjukt att vintern snart är här! Blev både glad och ledsen över det. Första snön tycker jag alltid är kul, men det är sjukt att det redan är dags. Vart fan tog sommaren och hösten vägen?

Nä nu ska jag sova. Ska vara i skolan kl 10 i morgon

Ha det bra!

Hetro-schlagerälskare & homo-schlagerhatare sökes!

Arbetet i kväll har väl gått sådär. Vi har fortfarande en massa kvar men jag känner ändå att vi börjar komma någon vart nu. Dock skulle vi behöva prata med lite fler människor. Vi behöver prata med en straight man som gillar schlager och en bög som inte alls gillar det. Så passar du på någon av dessa två beskrivningar så tveka inte att maila mig. [email protected]

(Fan va glad/rädd/förvånad jag skulle bli om någon helt random seriöst kontaktade mig)


..Och så en bild på det

(Som visserligen inte alls passar in xD Men det är ju så trevligt med bilder liksom)



SCHLAGER!

Nu blir det till att skriva om homosexualitet och schlager resten av kvällen. Ingela och Anders kommer strax och då ska det jobbas som fan så vi blir klara med vårt jäkla arbete någon gång.
Önska oss lycka till

$ 100

Nu ska jag snart gå och sminka mig och försöka fräscha till mig lite för jag ska snart till skolan.. Tänkte bara innan jag går visa upp mina snygga pappersnäsdukar :)

Så nu blir det till att snyta sig i värdefullt papper :P


Kallt

Jaha, då var man hemma igen *suck* men det bär ju av igen redan på torsdag wihoo :D

Det börjar verkligen bli sjukt kallt ute nu. I morses när jag stod och väntade på tåget vid halv sju så kom jag på att jag verkligen hatar kyla. Jag har aldrig varit den som haft något emot höst och vinter, även om jag gillat sommaren bättre, men nu känner jag verkligen att jag absolut inte vill att det ska bli kallare. Jag vill ha vår eller sommar!!


Öronmuffar

Nu har jag suttit en bra stund och bara kollat på massa olika hemsidor och hittat en massa saker jag vill/måste köpa. Eftersom jag inte slösar ut så mycket pengar på mat som jag först planerat att jag skulle göra, så tycker jag absolut att jag borde få unna mig något.. Speciellt nu när jag är sjuk och allt.
Något jag kom på är att jag verkligen skulle vilja ha är ett par öronmuffar. Jag har aldrig gillat mössor, och ska man gå till skolan hela vintern så vore ju inte ett par öronmuffar inte helt fel.. Fast jag funderarde lite.. är det normalt att ha det?
Alltså jag är väl egentligen inte en människa som bryr sig om mode och vad man bör ha eller inte ha.. men jag bara undrar om det är normalt att ha öronmuffar eller om folk kommer titta skumt på mig om jag köper det.

Skulle jag köpa ett par får det nog bli dessa från HM



Saknar att bo i hus

Något jag verkligen saknar med att bo hemma hos mamma och pappa är att kunna gå ut jätteful utan att någon kan se en, eller gå i typ trosor och ett linne hela dagen för att man vet att ingen kommer kunna se en genom fönstret.
Hemma i Hultan är det väl okej, för där bor jag ju på tredje vånigen, men här hos Erik är det sjukt jobbigt. Man måste ju ha persiennerna nere hela dagarna..och det ser ju så tråkgit ut. Funderar på att typ köpa ett par sådana här. Kostade bara 69:- på bubbleroom.se och då kan man ju ha dem här hos Erik och bara dra på sig när man tex vill gå ut i köket och precis har vaknat. Så slipper tanterna och gubbarna utanför chockas av mina trosor


Jag är mycket bättre i dag förresten, fast jag är fortfarande inte helt frisk. Hostan har kommit så jag är ju i alla fall påväg att bli det. Det som är skönt med att vara sjuk är att jag har kunnat stanna längre här. Vi hade inga föreläsningar i dag ändå så det enda jag missar är vårt grupparbetesskrivande (som visserligen är jävligt viktigt men men)

Nähä, om man skulle gå och duscha nu kanske. Känner att jag behöver piggna till lite.

Ha det gött!!

Och ja, detta är en gammal bild som jag hittade på Eriks dator. Tänker tyvärr inte visa mig nu för mitt hår ser så jävla platt och äckligt ut.


Fy Fan!

fy fan för att vara sjuk ändå. Har precis sovit någon timme och nu måste vi snart börja laga mat. USCH..ORKAR INTE!! När man är sjuk har man ju inte ork till något. Jag orkar inte diska, inte plocka i ordning och inte laga mat. Det värsta är att Erik också varit seg denna helgen..så just nu ser lägenheten ut som ett bombnedslag..FY FAN..fyyy faaan. Någon som har något tips på något gott och enkelt man kan äta förresten?

Superduper immunförsvar

Att ha ett bra immunförsvar betyder inte att man aldrig blir sjuk, det betyder att man blir friskt fort. När jag var liten och blev förkyld genomgick jag ett antal förkylningssteg som varje steg varade rätt länge. Först fick jag ont i halsen och detta kunde väl hålla i sig en halv vecka eller något. Sen blev jag snorig, först rinnig snuva ett par dagar och sen kom det gula (Jag vet, visst är jag fräsch som berättar) och även den höll väl i sig ett tag..Sist men inte minst kom givetvis hostan som man aldrig blev av med.
Jag vet att jag har bra immunförsvar, men de senaste åren har det verkligen överträffat sig själv.
I förrgår kväll fick jag ont i halsen, i går på dagen kom rinnsnuvan och idag vaknade jag med det gula snoret. Hostan kommer nog snart, vilket innebär att jag snart är friskt. Det är fan nice alltså :)


Gjorde en smoothie på hallon, banan och apelsin igår, kan denna ha haft någon invärkan på mitt snabba tillfrisknanden? Ärligt talat så tror jag inte det. Det är helt enkelt bara så att mitt immunförsvar är bäst :D


Rocky

USCH, ibland är livet orättvist!! Hela sitt liv har Erik drömt om att få en hund, men det har inte gått eftersom hans mamma är allergisk. Nu på senare tid har han funderat på att köpa en, men problemet är ju bara att han jobbar och i så fall skulle behöva lämna hunden själv i 5 timmar. Erik har funderat på att köpa en vuxen hund av någon som inte längre vill ha den eftersom han inte har tid för en valp. En vuxen hund klarar sig 5 timmar själv, vad jag har förstått, så Erik har tänkt att det kanske skulle funka.

I dag fick jag ett sms av mamma där hon skrev och undrade om Erik ville ta hand om en 6 årig, lugn och väluppfostrad hund vid namn Rocky (som nu ägs av mina föräldras kompisar). Dum som jag är frågade jag Erik utan att ens tänka mig för och Erik blir eld och lågor över detta. Han vill ju självklart ha den och vi får bilder skickade till oss. Sedan kommer det fram att denna hund typ aldrig varit ensam, vilket innebär att det inte skulle funka att Erik tar honom. Ni kan ju fatta hur JÄVLA ledsen Erik blev.. Usch.. Känner mig så jävla maktlös..Vill liksom bara hjälpa..Känns så jävla hemskt att se Erik så otroligt besviken..

Rocky


Min pojkvän är bäst!

Titta va han fixade när jag låg och vilade :D



Jag älskar honom så!!

Chili Thai

Jag lovade mig själv att jag skulle blogga om detta igår. Inte för att någon kommer bry sig.. men fick värsta tvångstanken att jag måste göra det xD

Jag och Erik var och köpte mat på Chili Thai i går. Två nr 30 med kyckling och räkor! SÅÅ GOTT.. Det är alltså stekta äggnudlar med massa gott till. Jag har ätit samma sak på flera andra restauranger, men ingen slår Chili Thais :D
Men ja.. påväg hem fick vi stanna på vägen för det hade hänt något lite längre fram. Vi lyckades aldrig förstå vad de va som hänt, men vi blev stående i typ 45 min.. 45 MIN! I skogen.. med mat som höll på att kallna.. Jag blev rätt sur, men eftersom någon kanske var skadad där framme så kunde man ju egentligen inte bli sur...kändes liksom "Va har vi att klaga över om något är död där framme".. Men i alla fall.. När vi satt där så sa jag att om maten fortfarande är varm när vi kommer hem så ska jag blogga om Chili Thai och säga att de är BÄÄST.. och tro det eller ej, men en timme från att vi fått maten och att vi äntligen var hemma och skulle äta så var det fortfarande varm :D Det kallar jag bra alltså!



Sjuk

Så fort man slappnar av så blir man ju självklart sjuk.. FAN! Just nu hatar jag min hals och kroppen värker.

Jag och Erik gick och la oss vid halv elva i går, för han hade huvudvärk och jag hade ont i halsen. Sen vakande båda vid 2-3 någon gång. Erik vaknade för han drömt något obehagligt och jag vaknade för att jag mådde skit.(Fast egentligen så tror jag att det gick ett spöke igenom lägenheten så att det var därför vi båda vaknade)..Hur som helst låg vi och pratade ganska länge innan vi somnade om igen.. Och det var väldans mysigt :D
Nu väntar jag på att Erik ska vakna så att jag kan få bli lite ompysslad..

Ha det gött!

Sandlåda!

Hej alla glada!

Nu sitter jag hos Erik och är seriöst helt slut. Typ alla spänningar och sånt har väl släppt. Tentan var jättelätt, men jag kommer antagligen inte klara mig för jag kunde inte tillräckligt mycket fakta. Alltså jag blir lite trött på mig själv.. Varför pluggade jag inte tidigare.. Liksom denna tentan var som ett gymnasieprov fast större.. Skitenkelt om jag bara pluggat som jag brukar.. Men men.. det gör väl inget om jag inte klarar den egentligen..för jag VET att jag kommer klara den nästa gång..

Annars har dagen varit riktigt bra. Direkt efter tentan skyndade jag mig till tåget (Gick hem, hämtade mina grejor och gick till tåget på 27 min, och det är bra med tanke på att det är drygt 3 km och att jag har korta ben.)
Sen så har jag bara varit så glad..Kanske är lättad.. men jag tror det är något mer. Jag blev liksom inte arg när jag skulle fylla på mitt värdekort och hon inte fyllde på så mycket som jag sa. Jag blev inte arg när SJ.s biljettautomat krånglade så att jag fick gå och hämta hjälp för mig biljett aldrig kom ut. Jag blev varken rädd eller arg när alkisarna ropade att jag var fin och att de ville vara tillsammans med en sån fin tjej som mig (vilket jag i vanliga fall skulle blivit eftersom jag alltid varit skiträdd för alkisar) Jag blev inte arg när jag märkte att jag glömt mitt internet så att jag släpat med mig datorn i onödan.. Så ja.. måste vara mer än lättad.. Dessutom har jag somnat typ 11-12 två kvällar i rad och vaknat vid 7 och varit pigg :O När hände det senast liksom. Jag känner typ att jag fått något ny energi de senaste dagarna. Det är helt sjukt men jag är glad för det.. I dag känns som en bra början på resten av mitt liv :)

För övrigt.. brukar sådana där sandlådor som det står sand på finnas i andra färger än grönt? Tror inte jag sett det innan men i dag har jag fan sett en gul, en blå och en röd.. konstigt!

Dagen D

I dag gäller det..

Wish me luck!!!


Uppmuntrande ord

Jag känner mig faktiskt ganska lugn inför tentan just nu.. Så nu tillåter jag mig att blogga.
Blev så glad innan när jag pluggade. Läste igenom det jag bett Erik skriva ner när jag läste igenom ett kapitel och hitttade detta



Blev jätteglad!! Tänk va lite uppmuntran kan göra :D

Förresten, tack för era uppmuntrande ord. Dock funkar jag faktiskt tvärtom. Om jag känner mig osäker behöver jag säga att det kommer gå åt helvete, för då känns det som att det är okej att det gör det. Jag har alltid så höga krav och har alltid allas förväntningar på mig att jag ska klara saker.. Så då känns det som en lättnad att få tror och säga att det går skit. Alltså det är svårt att förklara, men det funkar så för mig i alla fall. Tror dock inte att det är lika stor risk att jag kuggar längre. Satt och diskuterade med folk i går och nu känner jag nog att jag borde ha en chans.. Fast man vet ju aldrig :P

Omtenta

Hej hallå!

Nu ska jag strax bege mig till skolan, men jag tänkte bara säga att jag kommer inte blogga alls mer förrän på fredag. Jag försökte plugga i går och kollade på gamla tentor och insåg att det inte finns någon chans i världen att jag kan klara tentan. Har helt enkelt börjat plugga för sent. Har inte ens läst alla kapitel och det är bara två dagar kvar.. SMART KARIN!! :/ Men men.. jag får satsa på omtentan istället.. men eftersom jag inte vill lämna in ett tomt papper på tentan nu på fredag ska jag plugga sönder idag och i morgon. Så jag hinner inte blogga, kolla facebook eller liknade. Försök inte heller ringa mig..för jag kommer inte svara.

Ha det bra tills fredag


Mamma är bäst!!

Har jag inte världens goaste mamma?

Fick detta kort tillsammas med 200 kr



Såå jävla gulligt av henne alltså!!

Bla bla bla..

God förmiddag allihopa!

Jag har inget att skriva egentligen men jag har börjat bli lite beroende av att uppdatera. Det är kul..Det är liksom som att bloggen är ett konstverk som aldrig kan bli klart..Som man liksom hela tiden vill lägga till lite på.. Okej, jag är störd.. Ska gå till skolan om 45 min, så jag borde nog fixa klart det sista. Och sen skulle jag ju även kunna plugga lite kanske.. Om jag orkar..

Hej så länge


Bita i det sura äpplet

Visst ser detta äpplet riktigt gott ut


Det var det inte. Smakade som ett sånt där grönt, hårt surt äpple och det var inte alls det jag var sugen på :( Blev verkligen besviken. När jag såg dem inne på coop i dag så tänkte jag "Åh va goda och söta de såg ut" ..men nää.. Fy faaan va surt alltså :P

Gilla!

Jag gick precis in på NGT's hemsida och såg detta. Känns faktiskt lite konstigt att se bilder på sina egna vänner på deras hemsida :P Tråkigt att inte jag fick vara med hehe




Skor!

Nu har MEM-gruppen gått och vi har delat upp vårt gay-schlager-arbete. Jag fick den enligt mig lättaste och roligaste delen. Jag ska intervjua bögar :D
Jag vet inte riktigt vilka frågor jag ska fråga än, men det blir nog bra :)

Var förövrig och handlade lite precis efter gruppen gått och jag blev så glad för de hade tagit hem vaniljsoyayoghurt. De har bara haft blåbär innan, men när mamma var här så frågade hon om de inte kunde ta hem vanilj också, och nu har de gjort det :D Niice! Och kul med lite variation..
Mina nya skor som jag beställde förra veckan hade kommit idag också, så jag passade på att hämta ut dem när jag ändå var och handlade. De är bekväma och jättevarma! :D Precis som jag hoppades på! Så nu kan jag nog även kunna överleva vintern här i Hultsfred


Druvsocker

Min och Eriks diskussion om hur man ska hålla sig pigg när man pluggar.. Jag börjar nog bli för trött nu

Karin: Usch jag får så ont magen av bröd och socker. Men det har blivit en del sen jag flyttade
Erik: Ja..och det blir ju så mycket onyttigt när du är här också
Karin: Ja, fast jag behöver ju det nu in för tentan...Jag behöver sockerkickar.
Erik: Men du, prova druvsocker
Karin: Nej usch, det är så äckligt
Erik: Jaså? Tycker du?
Karin: Ja fast jag har nog aldrig smakat (redan här börjar jag ju gå utför xD)
Erik: Har du aldrig? :O
Karin: Eller jo lite, men jag tyckte det var så äckligt så att jag inte ville ha mer
Erik: Men det finns ju i massa olika smaker
Karin: Ja.. men det är ju det som är så jävla äckligt.

När jag kom på vad jag sa bröt jag i hop xD Fy fan va korkat sagt!! :D haahaahhhaa

Erik: "Vill du ha lite juice?" "Nä usch det är äckligt" "Jaså, varför" "Jo för det finns i så många olika smaker"

Åh fy fan va jag garvade åt det!!! Nu ska jag sova.. GOD NATT

En natt till..

Åh jag är så glad! :D Ändrade tid med mig grupparbetesgrupp så nu behöver jag inte åka hem förrän imorgon :D :D :D Sååå niiiice! Jag och Erik har haft en mysig söndag men god mat och plugg :) Att plugga blir mycket roligare när älsklignen hjälper och förklarar. Det är fan jävligt bra att ha en pojkvän som är smartare än en själv.


Detta var vad vi åt i dag. Ser kanske ut som en udda kombination, men jag kan lova att pommes och pannbiff är en hit :D Och pannbiffarna var extra goda eftersom jag formade dem som hjärtan höhö

Plugg

Tjoho alla glada! :)

Hur är det med er idag?
Med mig är det i alla fall bra. Är lite ledsen över att jag snart ska åka hem, men annars mår jag toppen. Håller givetvis på och försöker plugga som vanligt, det går väl sådär men jag hatar inte boken lika mycket idag som jag gjorde i går. Jag pluggade till kl 2 i går natt och i slutet hade jag sån huvudvärk så jag tror inte det gick in något i alla fall. Det jag läste i går kändes jättesvårt och krångligt, men när jag läste det nyss så var det rätt lätt..
Så vad lär vi oss av detta? Jo, plugga inte när du är svintrött!! Och plugga inte när din pojkvän och hans kompis sitter och ser på film, käkar popcorn och har det allmänt soft.. Man blir så deprimerad då..

Nähäpp, nu ska jag återigen stänga in mig i  pluggkuvösen! Ha det gött!





Två röda gubbar

Hej hallå!

Eftersom Erik inte är hemma och kan tjata om att jag måste plugga tar jag en välförtjänt paus.
Jag lyssnade nyss på "Radio Egoina"  och hon hade en del i programmet där hon svarade på konstiga/onödiga frågor. Då kom jag på att man kanske borde skicka in min och Daniels fråga om varför norrmännen har två röda gubbar på sina övergångsställ. Tänk först seriöst skicka in men sen tänkte jag att man kanske borde googla först och fan.. Jag hittade svaret I inlägget på denna blogg http://www.norways.eu/kategorier/oevergangsstaellen

Svaren var dessa

1. Med två gubbar istället för en är det lättare att se för folk längre bort pga av större ljusyta!

2. Om ett går sönder finns det en i reserv!

 

Av detta kan man konstatera att norrmännen är lite speciella och att det egentligen inte finns någon bra anledning till varför....

 

Fina Oslo


Dirty Cinderella

Tacka gud för youtube!

Ikväll har dessa två videor varit populära i älsklingens lägenhet.

Fy fan va galenskaparna är bäst


Det är säkert ingen mer än jag som tycker detta klipp är sååå klockrent




Det var bara meningen att jag skulle visa Erik viken jävla mes Jimi blivit men det slutade med att både sjöng med i låten. Seriöst..jag vill inte erkänna det men fan va den svänger :D

Tjoo!

Hej igen!!

Känns som jag bloggar hela tiden (Trots att jag skrev att jag inte skulle blogga på en vecka :P )

Redovisningen idag gick bra! Vår lärare gillade oss jättemycket så det känns riktigt sköönt! :) Nu har jag precis käkat och springa ner till Coop Konsum och köpa lite frukt innan jag åker. Jag känner att det varit en riktigt bra dag hittils så jag hoppas det fortsätter så. Är så roligt att vara glad och jag känner att jag vill dela mig glädje med er..eller nåt :P
Tänkte därför passa på att önska alla en trevlig helg och sen ville jag även passa på att säga att jag kommer hem om två veckor (Alltså tordagen den 21:e) så om någon vill träffas på fredagen är jag ledig! Så boka gärna in en dejt med mig eller så säger vi så att alla får komma hem till mig! A ja.. Hör av er, för jag vill träffas!



Redovisning

Heeeejsan!

I dag vakande jag en hel timme innan alarmet gick så jag var i princip klar när jag skulle gått upp :P
Denna morgon har känts lite annorlunda. Har jag inte känt mig som mig själv, plus det att jag känt mig typ 10 år äldre..minst. Först åt jag en stadig frukost bestående av havregrynsgröt med kanel, socker och hallon och det är inte likt mig eftersom jag tycker att havregrynsgröt är tråkigt.. (Men jag hade seriöst inget annat att äta, måste verkligen handla på måndag xD)
Sen strök jag mina kläder (1000 vuxenpoäng till mig) och gjorde jag mig i ordning inför seminariumet och nu ser jag ut såhär

















Proffsigt..eller hur! :D Värsta affärskvinnan :)


Nja, kanske inte. Men jag känner att jag behöver tröjan att gömmma mig under. Känner mig såå himla gammal i min nuvarande klädsel. Eller vad säger ni? Blev jag inte helt plötsligt bara 10 år äldre. Trots att det bara är kläderna som skiljer.

















Eller? Kanske inte..Det är nog bara jag som är ovan :P Men det ska faktiskt bli riktigt roligt att redovisa. Ska bli kul att se folks reaktioner. Speciellt över hur Elin och Lina kommer se ut. De är ju sleaze-rockare egentligen så det lär ju bli lite skillnad.

Nä nu tänkte jag faktiskt läsa klart kapitlet om byråkrati sen ska jag bara ta det lugnt innan Angeliqa kommer och hämtar mig.

Ha det gôtt!!



Negerbollar!

Tjohooo!

(Ja jag vet, jag ska plugga :P)

Nu är vi klara inför morgondagens seminarium :) Skööönt! Hoppas bara presentationen går bra i morgon..Fast det tror jag att den kommer göra :)
Vi bestämde även vi skulle vara proffsigt uppklädda i morgon, så jag ska ha en vit skjorta och en svart kjol. Kommer kännas sjukt konstigt att ha vitt på sig. Det är ju liksom jävligt ovanligt att jag har det (Typ lika ovanligt som att man någon gång se där där udda djuren i djurparkerna. Typ järvar och lodjur och sånna höhö) men det ska nog gå fint tror jag. Ska bli så gött att få åka till älsklingen i morgon också:D Dock måste jag åka hem redan på söndag istället för på tisdag eftersom vi ska jobba med MEM-grupparbetet..men ja.. det får väl gå.

Var förresten inne på Kenzas blogg nyss. Jag har seriöst blivit värsta bloggläsarnörden. Jag tror det är för att jag vill fly bort från min egen verklighet men plugg och tråk och bara läsa om folk som har det roligt och lyckas. Egentligen borde man väl bli deprimerad av att läsa om andra som lyckas men jag trivs med det. Blev dock lite ledsen idag när jag läste att Kenza tjänar 200 000 i månaden på bara annonser. Då blir man faktiskt liiite sur..eller ja.. mest jävligt avundsjuk.

Nä nu måste jag plugga, ska försöka plugga tills jag ska sova.. Fast det kanske inte bli så jobbigt ändå. Har faktiskt gjort negerbollar (med betoning på neger) så jag lär nog överleva :D

Hade inget pärlsocker så det fick bli vanligt :P


Kommer sakna dig min älskade söta Murre!

Blev så jävla hungrig så jag var bara tvungen att ta en paus i pluggandet. Eftersom jag knappt har någon mat alls i kylskåpet nu, har tex inte smör, inget pålägg, inga grönsaker, ingen yoghurt, alltså inget som går fort att bara slänga i sig..så det fick bli detta


Vad äckligt det ser ut tänker ni men fy fan va gött det är tänker jag :D
Jag fattar inte hur och när jag riktigt lärde mig äta tonfisk men blandat med majonäs och kryddor är det svingott!

Förresten.. jag vill ha en katt. kollade precis på bilder på blocket på innekatter som folk ville bli med och faaan va söta alla var!! Ge mig för tusan!! Visst, jag gillar inte att katter ska behöva vara enbart inne men när folk redan haft dem som innekatter så är ju redan skadan skedd så då skulle man ju inte behöva ha dåligt samvete om man köpte en :D Fast jag ska inte göra det, för då kan jag ju aldrig åka hem och det vore ju osmart.. men jag saknar seriöst mina kissekatter så jävla mycket.

Jag kom förresten på nu att mamma ska åka med Murre till veterinären i morgon :(:((Vill inte tänka på det så jag hade nästan förträngt det) Jag gissar på att Murre inte kommer att vara så gosig när han kommer hem. Mest stel och kall :( Vi har länge pratat om att det kanske vore bäst för honom att få somna in eftersom han är gammal, är dåligt på att sköta sin hygien och päls, och har en kronisk öroninflammation så att han luktar skunk.
Jag har hela tiden varit helt lugn och med på att detta kommer ske inom en snar framtid.. men nu när det är så nära så värker det i hjärtat som fan;( Min älskade underbara Murre...Du har ju alltid funnit! Ända sedan jag var 4 har du funnit där, gosat, spunnit och bara varit helt jävla underbar. Bättre katt får man seriöst leta efter. Fy fan, nu blev jag riktigt ledsen;( Jävla klump i halsen, jävla tårar..Skulle inte börjat tänka på det.. Vissa kanske tycker jag är störd men han betyder så jävla mycket. Han är ju en familjemedlem lika mycket som någon annan i min familj. Fy fan usch.. Nu mår jag inte alls bra längre ;(;(

:love:Jag kommer ALDRIG glömma dig min underbara älskade!!! Tack för att jag fick 16 år tillsammans med dig!:love:


PLUGG PLUGG PLUGG!!

Förlåt om jag inte kommer blogga mer förrän den 15:e men jag har så mycket att göra. Har en muntlig redovisning, en gruppuppgift att jobba med och en tenta den närmsta tiden. Jag är så sjukt trött och seg också..fast jag tror vet vad det där yra beror på. Tror det är något virus som inte riktigt vill bryta ut i en förkylning.

Fy fan för plugg alltså. Jag har aldrig i hela mitt liv gjort ett omprov, men nu kommer jag seriöst bli sjukt överraskad om jag inte får göra omtenta. Jag har aldrig pluggat så här lite inför något tidigare..och jag fattar seriöst inte vad jag tänker med.. HELVETE HELVETE HELVETE.. Vad ska jag ta mig till.. Ingenting vill ju fastna i hjärnan.. Gode Gud..Snälla hör min bön nu och hjälpa mig att klara tentan och allt annat som jag har närmasta veckan.


AMEN!

Hultsfred

Hej!!

Jag ska snart sätta i gång och plugga men eftersom jag vet att folk vill se hur det ser ut här nere så tänkte jag lägga in några bilder från när familjen var här. Vi gick en promenad runt festivalområdet och längs med Hulingen och här är lite bilder från då. Visst är Hultsfred naturskönt :)









Och här bor jag då. Min balkong är den nedersta längst till vänster bakom trädet. Min lägenhet är långsmal så även de två nedersta fönstrena på kortsidan hör till mig :)

Måste förövrigt tilllägga att jag och Erik varit tillsammans i 3 år och 9 månader idag. Går inte tiden för jävla fort?!

Tillbaka till verkligenheten

Hej hallå gott folk!

Nu sitter man på tåget tillbaka till Hultan. Inte alls kul :( Förhoppningsvis kommer jag att åka tillbaka till Erik i helgen igen. Jag menar, det kostar ju typ bara 150 spänn tur och retur och Erik betalar ju så..varför inte åka?
Fast jag får se.. Vi har ju lite grupparbeten och sådant att göra.

Men ja ja.. I dag är det sista företagsekonomilektionen innan tentan. Det börjar verkligen dra ihop sig nu :/
Usch..fast jag vill egentligen bara få skiten gjord.. men det känns ändå inte så bra nu eftersom jag inte alls pluggat mycket.. men men.. det löser sig nog.

Nä nu ska jag lyssna på lite musik och vila lite sista biten innan tågbytet. Ha det gött!

I <3 THN

Fy fan va sköööönt det är att vara hemma! :D Jag älskar Trollhättan och alla nära och kära! Fy fan va nice! Och Överby, vilket paradisställe! :D Det blev en tröja på Gina och jag hittade ett par bra vinterskor (dock fanns de inte i min storlek, men va fan.. Får väl åka till skopunkten i Kalmar och kolla)

Alltså när man är här hemma vill man aldrig åka hem till Hultan! Jag vill vara kvar. Blev så glad i går också för egentligen var det tänkt att jag skulle varit hemma och myst med familjen, men sen pratade jag med Daniel som var hos Anna och förfestade och helt plötsligt var vi där. Jag trodde bara det var Julia och Daniel där.. men det visade sig att även Vicky, Agnes och Alex var där så det var skitskoj :) Vi spelade spel och hade det mysigt.. Fast jag och Erik stannade inte så länge eftersom vi skulle hem och käka.. Men det var ändå såå otroligt nice att få vara med folk man känner!!  Sen så bestämde vi (typ i alla fall) att Julia och Anna och kanske Daniel ska komma ner till mig i veckan :D :D
Såå niiiiice med besök! :D Måste faktiskt säga att det var riktigt kul att träffa Julia..var ju trots allt typ ett år sedan sist.

Och eftersom jag glömde kameran och älskar bilder så snor jag lite bilder från Anna

Jag är bara en stor svart hårboll xD


Alltid lika snygga xD

Haha va fan!

 

Söta :D

 

Gulligull ;D


Snurr snurr!

Hej!!

Satt nyss och funderade på vilken "dator" jag skulle blogga i från, men det fick bli den lilla :P Ser ju fan inte texten på tv:n liksom, men den är bra när man ska se på videor och sådant på internet.



Som ni förstår är jag alltså hos Erik nu :) Egentligen borde jag plugga..och jag ska det sen.. Ska bara blogga, sminka mig och laga mat först hehe.

I eftermiddag ska jag och Erik och hans far åka till Motala och kolla på bil till Erik. Jag blev värsta glad när jag fick reda på detta eftersom vi kommer åka hem till THN om bilen är så bra att Erik vill ha den :)
Erik sa att vi kunde åka i morgonbitti om han köper bilen och det tyckte jag först lät toppen, men sen kom jag på en ännu bättre idé.
Eftersom det är onödigt att åka fram och tillbaka till Motala så borde vi åka hem direkt till THN. Värsta idéen tyckte jag, men min fina lilla dröm blev krossad av Erik direkt.
"Ah men jag vill inte åka ifrån pappa bara sådär nu när han varit så snäll och följt med"
*Suck* Jag blev SÅÅ JÄVLA FÖRBANNAD.. men det visade jag inte..utan surade bara lite.
Men alltså jag förstår inte riktigt Eriks tankegång.. Visst Kennie är snäll som kör 2,5 h bara för att Erik ska kolla på bil, men han är ju trots allt hans pappa och föräldrar ska väl ställa up..eller? Dessutom så kommer vi ju ändå åka i två olika bilar hem. Vi kommer ju liksom ändå inte "umgås" och visst, Erik sa att vi kanske kunde äta ihop på vägen hem.. men det kan vi ju lika gärna göra i Motala innan vi skiljs åt.
Nä, usch.. ju mer jag tänker på det ju argare blir jag.. Det är så jävla irriterade, oekonomiskt och omiljövänligt!! Fan ta Erik i bland alltså!
Men men..Tur i alla fall att Annie skrev på Facebook att The Sims-musiken finns på Spotify. Blev riktigt glad av att lyssna på den.. Det är sjukt många minnen, simsgubbar, golv och möbler som ploppar upp i huvudet av den :D

Måste förrensten fråga er en sak (Hoppas på att typ Ewa eller Jess vet något om detta, för det känns som att ni skulle kunna veta det..eller i alla fall bör ni veta det efter era utbildningar)
Vad är det för fel på mig om jag blir yr hela tiden? Alltså så fort jag gör något snabbt? Typ som när vänder mig förfort i sängen eller böjer mig ner för fort? Är det brist på något? En helt normal grej som går över? Eller är det något fel? :P Alltså det svartar inte för ögonen sådär som det kan göra i bland, utan det snurrar till helt och så tappar jag balansen. Kan även hända att det bara snurrar till när jag sitter ner..

Nähä, nu väntar badrumsspegeln och sminket på mig.. Ha det nice! (Tänk det med samma röst som Dagge i Richard Scarrys äventyrvärlds har.. Alltså tänk "Ta det lugnt" fast "Ha det nice" För det är så jag tänkt att man ska tänka..höhö xD)


RSS 2.0