text-align:center;

Los Angeles

Hej!

Nu har vi varit här i LA i två dagar och vi har väl egentligen inte gjort så mycket än :P
När vi landade på LAX hade vi ett litet helvete innan vi kom fram till vårt hostel. Vi åkte med någon taxiliknande grej som vi delade med några andra förvirrade engelsmänn och det tog fan evigheter innan vi kom fram till vår hostel och jag mådde sjukt illa hela taxifärden så det var inte så kul. Väl framme skulle vi träffa Elin men vi var så trötta (eftersom vi rest i 24 h) så vi somnade direkt och sov 12 timmar till morgonen efter.

Morgonen därpå, alltså i går, drog vi till Elin i Santa Monica. Det tog evigheter innan vi kom fram och innan vi ens fattade vilken buss vi skulle ta och hur bussystemet fungerar här. Den här staden är verkligen inte gjord för att åka kollektivt i. Väl framme hos Elin käkade vi och hängde sedan vid Santa Monica pier och sen bar det av för att hämta upp Quinn (en av ungarna som Elin är nanny till) vid hans skola. Efter det åkte vi hem till Elin där Max, unge nr två, redan befann sig, och sedan var vi där och passade barnen tills Elin slutade och efter det gick vi ut och åt med ungarnas morfar/farfar som var 88 och jättepigg. Kvällen avslutades på en mysig pub.
Eftersom det inte gick några bussar ut till vårt hostel på natten och vi inte kände för att betala för taxi så sov vi hos Elin i natt. Ganska irriterande att vi bokat boende och sen ändå sov hos Elin men så blev det i alla fall.

I dag har vi mest solat och hängt i Santa Monica och sen när Elin började jobba vid två-tre så drog jag och Daniel hem. Vi åkte en annan väg än vad vi gjorde första gången och hamnade helt fel. Så vi bestämde oss för att gå den sista biten även om vi knappt hade någon aning om vart vi var. Det gick faktiskt riktigt bra och tog väl 1-1,5 h att komma hem. Vi kom in i värsta fina området så det var riktigt skoj faktiskt.

Just sitter vi på rummet och ska nog snart dra in till Elin igen. I morgon flyttar vi här i från men kanske kommer att komma tillbaka till det här hostelet nästa vecka. Hostelet är bra här men det ligger ju lite off, vilket är synd.

Alltså gud vilket osammanhängande inlägg detta blev men så kan det gå när man är lite stressad. Ha det så bra så får vi väl se när jag skriver igen.


Gräsplättshäng i Santa Monica.

Jag har faktiskt inte tagit några bilder alls förutom denna hittils. Men jag ska ta mer bilder från och med i morgon.


Seeg

Hejsan!

Gud jag är så sjuukt trött och seg just nu. Har ont i kroppen och känner mig jättehängig. Inte bra, inte bra.  Kl kvart i sju i morgonbitti åker jag och Daniel och just nu är jag inte jättepepp om jag ska vara ärlig. Jag känner mig ju redan som jag suttit på ett flyg i 13 timmar!

Dagen har väl varit okej annars. Tandställningen åkt bort vid tio och sen har jag typ inte gjort så mycket mer. Har typ sovit och ätit. Måste seriöst gå och duscha och packa det sista snart men jag har ingen ork.

Hur som helst, jag tänkte nog försöka blogga lite när vi är i väg, dels för mammas skull så hon inte behöver sitta vid skype dygnet runt i hopp om att jag ska vara inne :P, men delvis också för att jag sagt tycker det är kul att ha i efterhand. Vet dock inte om jag kommer hinna blogga så mycket, men vi får väl se.Syns kanske inte, men jag är sjukt sliten! Var dock tvungen att ta en bild på mig själv nu när jag äntligen kan le igen :D

Eriks födelsedag

Hej hopp!

Det är sjukt att kl bara är 8.20 och jag redan är vaken och igång. Gick faktiskt upp kl 6 idag, samtidigt som Erik (Fast det berodde mest på att han fyller år, så jag fixade lite grejer åt honom medan han var ute med Frasse.) och sedan dess har jag faktiskt varit uppe och redan hunnit plugga lite! Mycket duktigt!

Just nu ligger jag i sängen med datorn för jag kan inte koncentrera mig mer på plugg just nu. Jag åt nyss frukost men är redan sugen på mat igen hehe. Är sjukt sugen på hamburgare. Jag och Erik gjorde nämligen hamburgare i går och det var sjuukt gott. Vi gjorde egna burgare och dressing och det blev så himla mumsigt.Fan, nu blev jag ännu hungrigare av att titta på detta kort som jag tog igår. Fan va gött det är med mat egentligen. Inte undra på att man ser ut som man gör ;)

Nä nu måste jag försöka koncentrera mig igen så jag blir klar med plugget någon gång.
Fast det är så skönt att ligga här i sängen, speciellt eftersom jag inte är ensam ;)

RSS 2.0