text-align:center;

OMG Sir C

Okej, ingen bryr sig..eller kanske möjligtvis Daniel, men han läser ju inte bloggen.. men detta är stort. För 3 år sedan kickades Sir Christus ut ur NGT, och man har aldrig sett honom med bandet sen dess. Även om detta endast var en engångsföreteelse så blir jag nästan tårögd när jag såg att han var med bandet uppe på scenen i förrgår. Han var glad, Jonne var glad och de kramades. Så skönt att se! :D Tråkigt bara att de just då spelade en cover, hade blivit ännu bättre om de spelat en av deras egna låtar. Då hade jag fan fått flashbacks tillbaka till den gamla goda tiden





Måste skärpa mig

Hej på er allihop! (eller ja, hej på er två bloggläsare som varit inne på bloggen idag xD Ja jag har tappat endel läsare ja haha..)

Nu ligger jag i sängen och fryser. Vill inte vara här i Hultsfred, men vad har man för val. Just nu är jag iktigt trött på plugg och Hultsfred. Vill bara spy på allt. Jag är så sjukt trött och seg jämt okcså, fast jag tror iofs jag vet varför. Senaste månaden har jag ätit massa onyttigt och sådant min mage inte gillar, typ bröd och mjölk. Magen är svullen, och lederna värker, men dum som jag är så  har jag fortsatt att äta. Men nu måste det seriöst bli ordning på mig. Vill ju må bra. Denna veckan ska jag försöka börja ett nytt liv (för 1000000000000000000000000000000000 gången i mitt liv)
Vi får väl se hur det går. Jag tror jag ska börja föra matdagbok som vi gjorde en vecka i gymnasiet när vi läste om hälsa. Det var fan bra, för då hade man stenkoll på vad man åt, och åt inte saker man inte borde.

Åh, nu kom jag att tänka på hur mycket jag saknar gymnasietiden. Jag vill bara få hänga i bildsalen eller inne i keramiken. Eller att få gå till cafeterian eller till och med ha lektion i sal 38. Åh va jag saknar gymnasiet och allt knäppt man gjorde




Sista dagen hemma

Tjena!

Om några timmar så åker jag och Erik i från Trollhättan. Usch! Jag vill inte. Tur att jag i alla fall bestämt mig för att skippa första övningspasset i skolan i morgonbitti och inte åka tillbaka till Hultan förrän tidigt i morgon.

Igår var en toppendag. Jag köpte ringar och örhängen på Gina Tricot och när jag kom hem firades min födelsedag. Som alla vet mår jag såå bra av att shoppa och få saker så det var riktigt nice :)
Jag fick en vågtång från OBH Nordica av Erik och eftersom han bara hade julpapper så ville han vara lite rolig och även sätta på en julklappsetikett



Sen så fick jag värsta fotbadsgrejen av John. Jag hade önskat mig en balja, alltså något simpelt som man bara kunde fylla med vatten använda till fotbad, men jag fick värstinggrejen med massage i allt. Dessutom så följde det med en massagegrej till ryggen också. Sweet!
Av mamma och pappa så fick jag ett uv-filter till systemkameran, fotcreme, badsalt, fotfil, hårinpackning, och så slapp jag betala det jag var skyldig mamma för allt jag köpte på Sri Lanka.
Sedan efter vi ätit och jag öppnat mina presenter så spelade vi "Med andra ord". Det blev en otroligt lyckad kväll vill jag lova :D

Sen så hade mamma äntligen bytt min ring som jag fick i julklapp, så jag fick äntligen rätt storlek :)
Hon i affären hade blivit förvånad över att jag skulle ha en 16mms, men va fan, jag var väl inte så otroligt små händer, så så ovanligt kan det väl inte vara att folk köper den storleken..


Guldfynd by Kenza-ringen jag fick av mamma och en av ringarna som jag köpte på Gina. 


Överby

Hej på er!

Nu ska jag och Erik strax bege oss  till Överby och det ska bli så skoj att få gå i lite vanliga svenska affärer. Förutom min lilla snabb visit på Oden i torsdags så har jag inte varit i ett svensk varuhus sedan någon gång i höstas. Så jag tycker det ska bli riktigt kul att få gå och kolla lite.

Dagen till ära har jag en ny klänning, eller ja..den är begagnad fast ny för mig :P



Det var en på mammas jobb som hade en son som hade en flickvän som städat ur sin garderob. Och då så hade hon på mammas jobb haft med sig typ 10 kassar med kläder och frågat om det var någon som ville ha något till sina barn. Så mamma kom hem med lite saker. Ganska udda men kul! :D


Fransk manikyr

Hej hallå! :)

Idag har varit en härlig dag hittills. Är så skönt att bara vara hemma och inte göra något. Jag har bara sett på tv och dammsugit. Riktigt avkopplande.

Sen har jag äntligen fixat mina naglar med. Köpte ett fransk manikyrset i går, så nu äntligen är naglarna snygga igen. Jag har varit sugen att ha snygga french tips igen ända sen Sri Lanka, men har inte haft chans att få tag på grejer. Jag skulle visserligen kunnat gå till salong i Hultsfred, men eftersom jag redan har så snygga egna naglar och eftersom det faktiskt inte är så svårt att göra det själv vore det rätt korkat att slänga ut massa pengar på det.



Så här blev det! :D


På tal om pengar så är jag så glad. Jag måste köpa fler böcker till kalkyleringskursen längre fram i vår, och när jag kollade vad de kostade att köpa dem nya så var det som billigast 799 utan frakt. Blev sjukt ledsen och letade då vidare och hittade en tjej som sålde alla böcker för 280 inkl frakt. Sjuukt nice! Visst, hennes böcker är en tidigare upplaga, men vår föraläsare sa att det var okej så jag är riktigt nöjd. Hoppas bara hon inte blåser mig nu, men det tror jag inte.

Så som John så snyggt påpekade innan "Nu kan du ju köpa ett par skor och böcker, och ändå inte bli av med mer än du räknat med från början"
Riktigt awsome! :D

 

 


Skönt att vara hemma!

 

Gud va underbart det är att vara hemma i Trollhättan! Älskar seriöst att vara här!!

Idag har varit en skön dag. Först försökte jag plugga lite, men gav ganska snart upp (mamma har lovat att hjälpa mig på lördag så jag skiter i det tills dess :p) Sen så har jag bara tagit det lugnt och vid fem åkte jag till Oden för att se på Daniel som var med i en modevisning. Han såg riktigt proffsig ut så jag blev riktigt stolt haha
Sen drog jag och Daniel till Anna och det var så mysigt! Jag saknar THN och min vänner!!

Gick förresten in på din sko innan och hittade dessa som jag blev sjukt sugen på. Men jag var faktiskt så duktig så jag provade dem inte ens. Det är tur att de inte är lika snygga på bild som i verkligheten, för nu blir jag inte så ledsen för att jag inte köpte dem. (jag har skoshoppingproblem, jag vet!)

 




Affärsredovisning

Hej hallå!

Nu är jag tillbaka i Hultan och idag hade vi vår första föreläsning i affärsredovisning. Jag vet inte vad jag ska säga om det. Det är mycket siffror och debet och kredit hit och dit men det ska nog gå..

Helgen som gått har varit den bästa på länge. Fan va skönt det var att få vara hos Erik igen :) I lördags var vi i Ullared, för vi har inte varit där sen i höstas. Anledningen till att vi kom på det var att Ewa sms:ade och frågade mig om jag trodde det skulle vara mycket folk denna helgen för hon tänkte åka dit, och då kom vi på att vi också ville åka. Så ja..Erik, jag och Adam åkte dit och handlade lite. Jag köpte faktiskt minst, men jag är väldigt nöjd med mina fynd. Köpte t ex en jättefin bh och ett par thermoleggings. Har inte använt dem än, men de verkade asvarma :D Erik köpte flera lampor och grejer till hans lägenhet och det blev så fint med allt. Gud va jag längtar tills hösten så att jag också kan få bo i hans lägenhet

Nähä, nu ska jag käka pannkakor och sen ska jag till Elin och Lina! Ha det bra!

Ut och gå

Hej på er!

Idag är det strålande väder här i Smålandsstenar, och efter att ha läst massa smala bloggares bloggare kände jag att jag verkligen behöver gå ut och röra på fläsket. Känner mig så äcklig och fet just nu haha
Problemet är bara att jag inte har några bra kläder här hos Erik för att gå ut i kylan. Kommer typ att frysa ihjäl mig eller något, och det är ju inte så kul men men.. Vill man vara fin får man lida pin :

Jag och Erik ska förresten ut och äta i kväll och fira vår 4-årsdag. Det ska bli sjukt mysigt! :)


Längtar tillbaka. Ge mig värme nu!!!


Negativeryck

Oj oj oj, nu fick jag ett av mina "jag-måste-se-ngt-inom-en-snar-framtid-ryck" och därför måste jag blogga av mig lite för annars kommer jag inte kunna sova.

Gud jag vill verkliigen se dem nu, varför bestämde jag mig inte för att bara åka till Barcelona för att se dem. Jag tänkte seriöst kanske kanske göra det först, men det fanns ju ingen som kunde hänga med så det sket sig :( Fan, tänk om jag åkt..då hade jag fått se NGT denna helgen..



ÅÅÅÅÅH va jag älskar er! Negative är verkligen som min lilla bebis som jag alltid kommer älska no matter what

Resväskor

Det är ju inte långt kvar tills jag fyller år nu, och en av sakerna jag önskar mig är en resväska.
Jag vill inte ha en tråkig vanlig svart utan gärna någon cool/snygg/annorlunda/rolig. Jag har letat som en tok på internet men hittar fan inga snygga. I Oslo vet jag att det fanns en snygg svart med världskartan på, och jag vet att jag en gång i en tidning från Xtrax i Tyskand såg en snygg döskalleresväska, men nu verkar det som att det inte finns något. I alla fall inte på internet. Den enda riktigt balla jag hittade var denna, men ja..jag vet inte...



Är det någon som vet vart man kan hitta snygga och hyfsat stor resväskor så säg till!!

Första föreläsning avklarad

Terminens första föreläsning är nu avklarad och vad har jag läst mig? JO..

Att alkohol inte är bra för inlärning, men att man blir kreativ och att nikotion ÄR bra för inlärning. Så för att citera en i klassen "Så om jag ska skriva en låt så ska jag kröka och ska jag göra en cover så ska jag röka på.."
Alltså, för att bli kreativ så ska man dricka och för att lära sig en annan låt så ska man få i sig nikotin. Vår föreläsare diggade denna iaktagelse väldigt mycket. Faktiskt!

Att svensken har dålig musik smak (fast det visste jag ju redan innan) Mest spelade låt på spotify 2010 var "Love the way you lie" med Eminem och Rihanna.

Att google kommer ta bort alla sökresultat på ordet torrent och lesbian (Don't ask me why)

...Ja men det var väl i princip det xD


Slappardag

Fy fan va seg jag har varit idag. Jag har legat i sängen med datorn i princip hela dagen (förutom när jag lagat mat, duschat och varit på toa) Det är sjukt va seg jag är nu.. man ska inte ligga ner såhär länge.. men det har faktiskt ändå varit skönt att bara ha en dag där jag inte gjorde något.
Jag har typ tittat på skor, kläder och sådant hela dagen och sen så hittade jag en klänning med ett vitsvart mönster som jag gillade på hm. Den var på rea, men den var ganska mycket vit så jag visste inte om jag verkligen skulle köpa den. Men nu när jag skulle gå in igen alldelles nyss för att titta på den var den borta. Fan va irriterande alltså :( Men men, det kanske var bra. Har ju egentligen inte råd att shoppa hela tiden.. Nä nu ska jag försöka sova. Natti natti


(jag kanske kommer vara lite dålig med att lägga upp bilder nu ett tag framöver för jag har ingen kamera. Min system ska in på lagning ocg min kompakta är utlånad till några på Sri Lanka :P)

Fältarbetet klart

Nu är fältarbetet om Sweden Rock klart! Fy fan va skönt det känns. Vi lämnade in de en minut innan deadlinen, men ja vad spelar det för roll liksom :P Huvudsaken är ju ändå att arbetet är inne. Nu är det sängen som gäller och i morgon ska jag bara slappa. Ska bli skönt

God natt



Jetlag

shiit, jag har fortfarande inte återställt mig och fattat att jag bytt tidszon. Är så jävla trött just nu, och jag vaknade tidigt i morses. Precis som alla andra dagar sen vi kom hem. Jobbigt..

Men men, idag har vi jobbat med vårt grupparbete och fan va bra det gick :D Kändes skönt att för en gångs skull känna att man är i fas.

Förresten, är det någon som vet vart man kan få ta på ett par svarta/gråa jeansshorts? Har letat efter det jättelänge men hittar inga. Vill ha typ sådana här som HM har fast svarta/gråa


Fan va osammanhängande jag skriver, borde nog gå och lägga mig nu innan jag somnar över datorn..

Tillbaka i Sverige

Hej på er!

Nu sitter jag i Hultan igen. Gjorde tenta idag som inte gick så bra, men men.. Jag mår inte dåligt för det. Jag började ju inte råplugga förrän i går så det var vad jag hade räknat med.

Jag har väl egentligen massa att skriva och berätta men jag orkar inte. Resan var bra fast vi hade våra strapatser med förkylningen, sjösjuka, mensvärk, room service som aldrig dök upp, och inställt tåg pågrund av översvämning.. men ja.. det var kul i alla fall och jag vill utomlands igen.

Just nu har jag sjukt tråkigt, innan tyckte jag det var så gött för att jag idag, nu efter tenta, inte har något att göra (förrän i morgon när vi ska börja med grupparbetet igen) men nu börjar det blir segt. Jag och Jennifer pratade om att träffas men hon slutade svara så jag struntade i det. Känner mig ändå sjukt seg så det kanske var lika bra.

Jag fick förresten min oslolön idag. Drygt 7000 svenska kronor tjänade jag på en vecka! Sinnessjukt alltså! Trodde jag skulle få ihop knappt 5000 och så blev det 7000. Jag är nöjd :D

Får väl slänga upp lite bilder från resan.. Har tagit typ 1800 bilder, men jag får väl välja ut några och lägga upp :P

Jag på ett hotell, mamma tyckte blommorna var så fina så hon ville ta kort med mig och dem. Hon är lite knäpp ibland alltså!



Kandydans. Typisk singalesisk dansuppvisning.




Teplantage och teplockerskor




Alla träd där nere har sjukt stora blad :)




Vacker vy :P




Svårt att ta kort på sprattliga sköldpaddsungar




Kanelblad :) Luktade riktigt gott!




Några barn på en skola som vi besökte




Gosande elefanter :) Jag höll seriöst på att dö när de började gosa. Så sött alltså!





Safarigänget :)




Är de inte för vackra? Jag älskar elefanter. Jag skulle vilja ha en egen som husdjur. Fan att de inte är rätt klimat här i Sverige.




Vi var och hälsade på en inhemsk rullstolsbunden kvinna och hennes dotter (det är hon som är på bilden). De bodde väldigt enkelt, men ändå väldigt bra om man jämför med hur vissa andra på Sri Lanka har det. Trots det fick jag ändå värsta ångesten när jag var där. Det är verkligen stor skillnad på hur man lever. Tänk bara hur bra vi har det i Sverige egentligen.




Apor längs en väg :)


Nä nu orkar jag inte ladda upp fler. Är för segt, men nu har ni fått e lite i alla fall

Hälsocenter

Fick tag på internet ändå nu :) Fast det funkar sådär. Det kostade typ 30 spänn för en dag, men det funkar bara när det vill så jag är missnöjd :(

Just nu är vi i alla fall på ett hälsocenter. Man kan få behandlingar och grejer men vi har inte vågat oss på något. De flesta som är här, är här i flera veckor, men vi ska ju bara vara här två dagar( kom i går och åker tidigt i morgon) så vi kände inte att vi orka med de där behandlingarna för de tog tydligen tid. Först var man tydligen tvungen att träffa en doktor och grejer, och det pallade vi inte.
Tänkte att jag kunde slänga upp lite bilder här i från :)



Utanför vårt hus/rum




Denna söta sak hängde i träden med sina polare utanför matsalsfönstret :)




Denna läskiga varan/ölda såg jag och mamma när vi skulle till stranden. Vi höll på att skita på oss xD




Mamma tog närbilder vid poolen :P




Poolen :)




Jag och min nya stora goa sjal :)




Supersöt kattunge! :)




Solnedgången vid havet :)

Tjoo!

Tjoho!

Nu är kl ca 22.45 här och vi ska snart sova. I morgon bär det av söder ut mot ett hälsocenter. Där ska vi bo på ett hotell i två, tre dagar eller vad det nu var, innan vi ska ut på en liten rundtur :) Längtar till rundturen, även om vi ska göra saker vi gjort förut. Vi ska kolla sköldpaddor och sen åka på någon elefantsafari m.m. Sen ska vi göra något vi inte gjort förut och det ska bli riktigt roligt. Vi ska åka på blåvalssafari. Man brukar tydligen se delfiner och grejer också. Skiitspännande..Blåvalar är ju skitstora liksom. Jag har förresten äntligen börjat anpassa mig till landet. Värmen är inga problem men jag har tyckt det var lite jobbigt med alla människor som tittar och ska prata men nu har jag börjat vänja mig. När vi gick längs med en stor gata innan så kände jag mig riktigt tuff när jag tryckte mig fram där. Mamma sa att jag var som en riktigt singales, men jag vet inte :P

Idag har förresten varit en bra dag, fast routern fungerar inte så det finns inget trådlöst internet längre. Måste sitta vid datorn i bungalowen, men det är helt okej för det är ett svenskt tangentbord här :D Annars har jag shoppat trosor och så idag. Trosorna kostade bara runt 9 kr styck. Det kallar jag billigt :D
Sen åt vi på Mc Donalds. Snacka om skillnad på status på det här och hemma. Alltså maten var den samma, fast mer kycklingvarianter men det var ju bara de rikaste som åt där och de som jobbade där var väldigt noga med städning och allt. Det kändes som att det liksom var lite fint att jobba där :P

Nä nu tjatar mamma på mig, så jag borde väl gå och lägga mig så killen som jobbar i bungalown får gå och lägga sig..
Ha det bra, för nu kanske jag inte får tag på internet något mer förrän jag kommer hem. Kram på er!

Bada

Jag har faktiskt inte hunnit bada än (konstigt jag vet), men nu ska vi till poolen.. Vi hörs i kväll! Ha det bra!

RSS 2.0