text-align:center;

Morgonpromenad = toppen!

Natten har varit lång, stackars Erik har inte sovit mycket. Frasse har varit hyper, och gått och väckt Erik med ett ben i munnen en gång i timmen. Vet inte riktigt vad det är han vill, men han är i alla fall glad, så vi får väl hoppas att han kommer lugna sig med tiden.

Kl 7 i morses gick vi ut och gick vår första morgonrunda. Fan va härligt det var! Trodde det skulle kännas sådär, men nu när det inte regnar och inte är för kallt är det ju underbart! Man piggnar verkligen till i alla fall :D (Får väl se hur kul jag tycker det är en regnig oktobermorgon ;P)


Frasse

Nu luktar både lägenheten och jag hund..men det är bara mysigt! :D
Känns så skönt att Erik äntligen fått sin största önskan uppfylld (eller ja, vi har hunden på prov nu i två veckor) och det känns bra att vi äntligen fått hämta vår lilla (eller ja, ganska stora) Frasse.

Morgonen började inte så bra, Erik mådde piss och pågrund av det så kom vi inte iväg förrän 3 timmar senare än vi tänkt. Jag fick dessutom köra hela vägen till Västervik, och det tog typ 3,5 h. Lite segt!

Väl framme kändes allt jättebra, Frasses matte Mia var trevlig och allt kändes toppen. Hemresan gick också bra, och nu har vi varit en bra stund med honom. (Han gnydde som fan när vi kom in och ställde sig vid dörren så Erik gick ut en sväng till med honom)

Jag är verkligen ingen hundmänniska egentligen, men detta känns verkligen bra! Jag gillar Frasse och han verkar gilla mig jättemycket så det känns super :D


Getaway Rock Festival

Tjoho!


Allt bra med er idag måntro?

Med mig är det bara bra. Jag ska snart bege mig tillbaka till Hultsfred eftersom jag har tenta i morgon. Jag sammanställde det sista av alla mina pluggapapper igår, så nu har jag en 15 sidors tjock bunt med allt som jag tror jag behöver.. Och det mesta kan jag nog redan så jag känner mig lugn :)

Idag fick jag förresten reda på att jag ska jobba på Getaway i sommar. Jag hade egentligen inte tänkt söka, men Isabelle övertalade mig så nu ska jag jobba med funktionärsservice samma tider som hon ska. Det kan nog bli roligt tror jag :) Hoppas bara det blir fint väder!


Yesstyle

Nu har jag äntligen beställt lite kläder och grejer från yesstyle.com så nu är jag så förväntansfull. Fick jättemycket saker för inte alls så mycket pengar (Ska inte säga hur mycket för då kommer väl mamma flippa ur för hon tycker väl att jag jämt shoppar)
Jag köpte två par mjukisbyxor, för det kan behövas eftersom jag ska komma igång med tränigen igen när sommarlovet börjar (Åh jag längtar)
Sen köpte jag två av väskorna som jag skrev om innan, och så blev det två tröjor och ett par örhängen :) Örhängen köpte jag bara för att de kostade 74kr och för att jag hade 34kr kvar till gratis frakt, och eftersom frakten skulle gått på 100-150kr eller var det nu var, så tyckte jag att det var roligare att få något för pengarna.




Tröjorna som jag köpt :)


Tråkiga vardag

Åh va allt är tråkigt när det inte händer något utan all bara flyter på som vanligt.

Idag har jag vaknat och snoozat i över en timme (som vanligt), gått upp och tänkt plugga men fastnat vid internet (som vanligt), lagat mat och väntat på Erik (som vanligt) Diskat, och fixat som donat i lägenheten (som vanligt) och nu sitter jag här och borde plugga men istället bloggar jag..(som vanligt) Blä!

Det är i alla fall skönt att det snart är sommarlov :) I går gjorde vi nästa sista redovisningen och vi lämnade även in det stora festivalarbetet. Det känns skönt att arbetet är över, men jag har ändå tyckte det varit väldigt kul att jobba med det. Arbetet har gått ut på att man ska planera en festival och jag tror seriöst alla vill genomföra sina festivaler! Vår festival är inriktiad på den japanska pop och rockkulturen, så om det finns en någon med si så där 10 miljoner där ute som är intresserad av att göra en festival så hör gärna av dig ;)

(och nej, har inte gjort katten helt själv, snodde grunden från charmmy kitty och det andra från andra mangabilder m.m :P)

Charmmy kitty som tydligen ska vara Hello Kittys katt :S Fattar inte riktigt varför hon har en katt

Bild från google



Söndag

Jahapp, då var det söndag igen då..

Egentligen borde jag plugga som fan nu, men jag orkar inte :P (Som vanligt)

Fredagen blev inte riktigt som vi planerat. Vi åkte inte till Halmstad, utan det blev Jönköping istället för Petra och Denny ville hänga på och det fanns inte så många platser i Halmstad. Jag tyckte filmen var lite seg, och vi såg den i 3D och det tyckte jag sög! Jag har faktiskt aldrig varit på 3Dbio innan, men är det såhär det är med 3D så kommer jag inte gå på fler. För det första, orka ha de där jävla glasögonen på sig, jag trodde inte det skulle vara alls jobbigt, men jag störde i hjäl mig på dem. Sen så vet jag inte om det var filmen eller om det var bioutrustningen som inte var bra, men ibland var allt jättesuddigt och det gjorde så att jag fick huvudvärk. Erik och Denny trodde det var filmen som inte var så bra i 3D, men jag vet inte. Fast de kan nog stämma för reklamen för Transformers var sjukt snygg. Men robotar kanske görs sig bätte i 3D än pirater ;)

Igår var det konfirmation som stod på schemat. Det var Eriks bror Axel som konfirmerades. Vi var i väg hela dagen, och det var väl helt okej. Lite segt, men det är det ju alltid på sådana där tillställningar.


Bio

God morgon, god morgon!

Läget?

Här är det bara fint, sitter hos Erik och har precis käkat frukost.

Egentligen är jag superstressad, för jag kom på i förrgår att jag har tenta nästa torsdag och att jag knappt öppnat boken, så egentligen borde jag väl plugga nu (men jag tar det sen :P)

I kväll ska jag och Erik till Halmstad och gå i affärer, gå ut och äta och sen gå på bio och se den nya Pirates of the caribbeanfilmen :D
Ska bli riktigt mysigt! och roligt att gå på bio i en stad som jag aldrig varit på bio i innan. Hoppas det är fina och mysiga salonger :P


Jag vill dö!!!

Just nu känns det som att en del av mig gick sönder!! Larry har hoppat av/ kickats från NGT

Usch jag mår illa, vill bara bryta ihop och gråta. Visst ni kanske tycker det är mesigt.. Men Negative tappade verkligen en stor del av sig när Sir försvann, men ja..jag överlevde det. Men nu.. När ytterligare en försvinner... Det går inte.. Fan!?! Varför?!?!  Jag orkar inte!! :( :( :(


OMG she's alive

Hej!

Ja jag lever, har bara inte orkat blogga. Jag har varit hemma i THN och hos Erik och bara tagit det lugnt och haft det skönt, så jag har inte haft någon lust att blogga. Men men, nu kände jag för det igen.

Så vad har jag gjort idag då? Jo jag har varit i Kalmar (Som förövrigt är en väldigt mysig stad ändå)
Jag skulle på möte med drivhuset, så då följde Isabelle med ner till Kalmar och sen så gick vi i affärer, åt kina mat, fikade och gjorde allt sånt där som inte går att göra i hultsfred (Eller ja, egentligen går det väl göra allt de där.. men inte på rätt sätt :P)

Jag köpte lite smått och gott (Fast jag att verkligen inte borde!!) som ett par jeans t ex. Ja ni läste rätt. Karin har köpt sig ett par jeans. Fast jag vet inte om jag ska ha dem som jeans, tänkte klippa av dem till shorts.. Isabelle tyckte inte jag skulle göra det.. men vi får väl se. Jeansen var i alla fall ett fynd! De hade kostat 699:-, men nu kostade de bara 99:- Så där tyckte jag ändå att jag gjorde en bra affär


Väskor

Hallå!

Solen skiner, jag har inget direkt jag måste plugga på och jag har handlat, ätit och diskat. Kan det bli bättre?
Nä jag tror inte det (Eller ja, precis när jag skrivit klart den meningen så kom jag på att det visst kan bli mycket bättre, men det borde man inte tänka på för då förstörs den glada stämningen)

Jag är även glad för jag har hittat tre väskor som jag vill ha från yesstyle.com. Jag har letat efter en ny väska sen jag köpte min senaste (och upptäckte att den inte alls uppfyllde kraven som jag hoppats på) och hittade nu tre stycker som jag vill ha från Yesstyle :) Har inte riktigt bestämt mig, men jag tror jag ska köpa alla tre.

Egentligen har jag väl inte råd, men jag tyckte ändå de var förvånandsvärt billiga. Varje väska kostar typ 150-200 kr och frakten skulle gå på typ 100 och sen är det tull på det (Men jag tror den också kostade typ 100)
Så det är lätt värt det! I alla fall om man är en sådan shoppinggalen människa som jag är. Jag blir så glad av att shoppa och den glädjen kan verkligen behövas nu de sista veckorna, så ja.. jag borde köpa dem!






Något jag gillar med alla tre är att de både har axelrem och "vanliga" handtag



God morgon

Idag är jag på bra humör :) Det är fint väder ute och jag vaknade utvilad kl halv nio (Trots att jag kom hem halv två igår :S) Och det bästa av allt är att jag inte ska iväg till skolan förrän kl halv ett-ett (och ja, jag ska till skolan på en lördag. Jag och Isabelle ska skriva på arbetet)

Känns ganska konstigt att vara i Hultsfred en lördag, och det beror nog på att jag bara varit i Hultsfred över helgen, utan besök, en enda gång tidigare det här året. Ganska sjukt att jag åker iväg så mycket egentligen. Men men, tycker man inte om att vara här så ska man man inte vara det heller. :P
Gårdagskvällen spenderades hemma hos Lina och Elin med te, chokladdoppad ananas och massa trevligt prat. Det är ändå skönt att man kan ha kul även när man är i Hultsfred, så att man inte bli helt avskräckt och inte vågar vara kvar här alls. I torsdags började panikkänslorna över att jag varit i Hultsfred för länge smyga på mig, men nu känns det som att de gått tillbaka lite. Jag överlever det här, det är ju bara 6 dagar till som jag ska vara här innan jag kommer hem igen. Och 6 dagar är inte många dagar på en livstid



"Välkomna in för lite te & massa hårdrock"
Tydligen hade Elin och Lina haft tråkigt innan de hörde av sig till mig och satt ut lite lappar för att locka hem folk.
När jag gick hem blev jag tillsagd att ta ner dem eftersom de faktiskt skrivit ut sin adress på dem. Galna kvinns!
Vet inte om det var bra eller dåligt att ingen dök upp :P

Choklad

Idag är första dagen den här veckan som jag inte varit i skolan hela dagen. Så skönt att komma hem tidigt och veta att man inte måste göra något om man inte vill (Fast jag ska skriva mer på vårt festivalarbete senare)

Det är fan farligt med pluggveckor, för man köper en massa godis för att orka överleva. Beach 2011 största fiende just nu är Marabou Premiums Dark Chocolate & Almond. Blev så glad för den innehåller bara smörfett i mjölkväg, och det ska jag ju tåla :)


Plugg

Ja, jag har föreläsningar hela dagarna nu framöver, plus att jag har vårt stora MEM-festivalarbete att göra så jag hinner typ inte leva just nu. Bloggen kommer tyvärr bli lidande denna månaden, men eftersom jag inte har så himla många besökare så kommer det inte heller bli så många som blir besvikna. Men ja, jag ska fösöka uppdatera i bland så ni vet att jag lever..Tills dess så får ni ha det så bra. Hej då, nu går jag in i pluggkuvösen xD

RSS 2.0