text-align:center;

LA och hemtenta

Idag var det hemtenta i logistik som gällde. Eftersom jag som vanligt inte pluggat särskilt mycket (Jag måste bli bättre på det alltså) var jag sjukt nervös precis innan vi fick tentan. När vi väl fick den kändes det rätt så okej, men att svara på frågorna tog längre tid än vad jag tänkt så jag hann inte med två frågor (Fattar inte hur jag kunde planera de 3,5 timmarna så dåligt) Först tänkte jag att det inte gjorde så mycket för jag har ju gjort typ allt det annat, men sen såg jag att de två frågorna jag inte svarat på stod för hälften av alla poäng på hela tentan. Så ja, jag fuckade upp allt :(

Men men, blir jag underkänd får jag väl tenta av den tentan i sommar istället. Jag tänker i alla fall inte göra omtentan den 28:e april för då kommer jag och Daniel att befinna oss i Los Angeles!
Vi har ju pratat om att åka ett tag (nu när Elin ändå är där och jobbar) och nu har vi äntligen bokat. Ska vekligen bli askul att åka :D


Bildkälla

Lust att blogga

Hej på er! (Om det nu finns några som fortfarande går in och läser här)

När jag slutade att blogga på izzykandybloggen så hade jag verkligen tappat suget för att skriva. Det blev liksom som ett ont måste att uppdatera hela tiden (Jag beundrar fan alla som har större bloggar, hur fan orkar dem?!)

Men så i kväll fick jag sån himla lust att blogga. Jag skulle precis gå och lägga mig och la mig i sängen med datorn för att kolla min mail, och sen halkade jag in på izzykandybloggen och läste alla inlägg, och fan va kul det var. Även om det kan vara jobbigt att uppdatera hela tiden så är det så himla kul att läsa i efterhand. Man läser och minns och det är så härligt. Så därför tänker jag nog börja blogga lite igen, inte varje dag hela tiden som jag gjorde förr men lite då och då, när jag känner för det. Jag skiter egentligen i om det ens är någon som läser, jag vill bara ha inläggen så att jag själv kan läsa sen.. 

Så hej mig-själv-om-typ-ett-år och alla andra, nu har jag börjat igen!


RSS 2.0