text-align:center;

Tuff Tuff

Tjoo!

Just nu sitter jag på tåget och är påväg till Erik :)
Är bara så skönt att få åka iväg från Hultan lite. i dag har jag inte gjort något. Gick upp vid nio så jag hann göra mig klart innan tio så jag kunde se när Sunita var med i Efter tio på 4:an sen bar det av mot skolan där grupparbete väntade.

oj, har visst dåligt batteri.. skriver kanske sen.. ha det fint

Men gud..

Alltså denna är gammal men jag har inte sett den tidigare


Seriöst, hur dum får man vara? Det hade varit okej om de typ frågade om en stad i typ Närke eller ja..typ Gästrikland.. men seriöst.. man vet väl att skåne är ett landskap och att malmö ligger där. Hur kan man ha missat det liksom. Är förresten imponerad av Rickard som kan hålla masken. Hade jag varit programledare hade jag inte kunnat låta bli att skratta..

KALLT!

Burr burr!

I dag har det varit sjuuukt kallt. Jag har seriöst varit stenfrusen hela dagen. När jag vaknade frös jag massor, så jag hoppade upp,svepte in mig i en filt och sprang ut i köket. Tog en matlåda i kylskåpet (fråga inte varför), värmde den och sedan dök jag ner under täcket igenn.

Om hemmagjord pizza är en bra frukost kan ju diskuteras

Något som däremot är bra nu är att jag för en gångs skulle inte fryser här hemma. I vanliga fall så går jag ju hem och bli varm och sen blir man kall efter det och då börjar man frysa. I dag åkte jag och Angeliqa bil till skolan och sen så lyser solen in på mig just nu så det är värsta varmt och mysigt :)

Annars har det väl inte hänt så mycket idag. Eller jo, jag har fått en stoor finne! xD Första på riktigt länge så jag blev så besviken. När jag flyttade till Oslo så fick jag en MASSSA finnar, så nu i för Hultanflytten hade jag förberett med massa rengöring och sånt och det har faktiskt gått rätt bra för min hud. Tills i går :( Har fått en finne precis här

Och nej, jag vet att det inte syns för min webcam är underbar som alltid förfinar, men ni fattar ju hur irriterade den är. Mitt i fejset liksom!
Men som en räddare i nöden så fick jag hem proverna på mineralfoundation som jag beställt. Jippi! Har hört att huden mår mycket bättre av det än vanlig foundation så det kanske jag slipper finnar in the future :)

Fick även med en ögonskugga :)


Alltså på tal om inget..(gud va jag skriver idag:O) så tycker jag det är så roligt..Jag fick detta sms från Telia igår

"Du har överskridit den inkluderade datamängden för ditt abonnemang denna månad. Hastigheten begränsas enligt ditt avtal, starta om terminalen. Mvh Telia"

Jag kände direkt "Aaah nej, vad är detta? Orkar inte ha segt internet.. och tänk om det kommer kosta något extra eller något nu" Som tur var kollade mamma upp det åt mig idag och det skulle enbart innebära snigelsegt internet.. men om det är den här hastigheten som är snigelsegt så vet seriöst inte telia var snigelsegt är xD. Märker knappt någon skillnad.. Konstigt, men sjukt bra :)

Måste förresten säga tack för att en del gillar designen. Denna design är även den provesorisk, så den ska bli ännu bättre (hoppas jag) Det är så mycket lättare att designa en blogg som bara är min..Jag fixade förresten designen nu bara för att jag skäms när bloggen ser mobbad ut, och det var väl bra det för i går hade jag besöksrekord. Okej, jag har bara haft denna blogg i ett par dagar men statistiken ligger väl på +/- 10 pers om dagen (typ mina vänner alltså) men igår hade jag 28 unika besökare. Jag blev lite scared för jag har ju mest denna blogg för er, eller ja..för mina vänner om det nu är någon annan som läser höhö.. Men sen kom jag på att antagligen är anledningen till dessa 28 unika besökare min kommentar på Kenzas blogg. Jag brukar aldrig kommentera men gjorde det igår (fråga mig inte varför)


Så ja,  det måste väl varit det som gjorde det.. Annars blir jag nästan rädd..

Nä nu får jag inte skriva mer.. Detta inlägg kommer fram bli flera meter. Så ja tack och hej le...prickig korv :D

Orkidé

Halli hallå!

Alltså dagar som denna går verkligen jävligt fort, samtidigt som de aldrig tar slut. Det känns som jag lever i en bubbla just nu. Jag har inte varit utanför dörren och har knappt haft någon kontakt med omvärlden. Dock har jag faktiskt fått en del saker gjorda. Jag har lagat mat. Lövbiff med klyftpotatis och pizza, så nu har jag allt mat ett tag framöver. Jag har även hunnit diska värsta berget och dammsugit har jag också gjort.
Vad de andrar timmarna tagit vägen vet jag dock inte :P Klockan är ju snart sex liksom. Men men.. i morgon har jag en heldag med företagsekonomi, så det kanske var bra att ha denna dagen ledigt.

Måste förresten visa min fruktansvärt fina orkidé som jag fick av Britta :D
Visst är den snygg? Passade verkligen utmärkt i mitt fönster.


Mer impulsiv

Alltså fick typ ett litet ryck nu och kollade om det fanns några biljetter kvar till Negatives pelningar i helgen och det fanns det. Var då bara tvungen att kolla vad det skulle kosta att åka till tex Bremen.. Alltså tur och retur skulle det kosta 1426 och konsertbiljetten kostar drygt 200. Sen skulle man ju iofs behöva någonstans att bo första natten men det finns typ vandrarhem för 300 spänn.. Alltså.. Man skulle kunna boka en biljett nu och åka och se NGT i Tyskland för "bara" 2000 spänn. Varför åker jag inte?!?! Jag vill.. men man kan ju inte bara göra något sådär.. Fan att man inte är mer spontan och våghalsig!


Ta mig tillbaka!! NUUUU!

Tatuering

Tjoho!

Läget idag? Själv är det toppen! :) Jag vaknade vid 8 och var rätt pigg (Konstigt med tanke på att jag la mig 2) men jag försökte ändå somna om för jag ville inte gå upp så tidigt. Sen sov jag till tio och gick upp då istället.
Så vad har jag då för planer för dagen? Jo jag ska laga en jävla massa mat, jag ska plugga och kanske fixa med bloggen lite. Dock tänker jag inte göra så mycket innan jag fixat en ny header och det ska jag inte göra förrän jag tagit något bra kort.

Jag har ju förresten bestämt mig för att tatuera mig. Ingen tid är bokad eller nåt, men nu är det verkligen bestämt. Mitt enda problem är att jag hatar att göra mina föräldrar besvikna och jag vet att de kommer bli detta om jag tatuerar mig. Jag har sagt många gånger att jag ska göra det, men i går berättade jag för mamma att jag seriöst har bestämt mig. Hon sa inget förutom "Men nä.." men jag hörde seriöst hur ledsen hon blev. Hon försökte till och med byta samtalsämne när jag fortsatte prata om det. Eftersom jag och mamma tycker lika om det mesta kommer det kännas konstigt att inte ha hennes stöd i detta..kalla mig mesig, men jag tycker det är jättejobbigt..
Fast i och för sig, det kommer nog gå okej med mamma, men pappa blir värre... Enligt pappa är bögar och tatueringar det äckligaste som finns.. (och nej han vet inget om Daniel hehe) Han kommer seriöst bli asförbannad och besviken på mig och jag gillar inte det. Det värsta tycker jag i och för sig inte är efteråt..utan det är att avslöja att jag verkligen ska göra det :( Han kommer seriöst skjuta mig ;(...


För er som inte vet är det texten "Love is a word, You gave it a name" som ska få pryda min kropp och det har inget med NGT att göra även om det kommer från låten "The moment of our love"


Shit, tänk att Jonne inte ens fyllt 20 när denna videon gjordes.. Det är sjukt va liten han var egentligen :P

Inget Thn

Hej!

I dag är en sorgensdag.. jag ska nog inte hem till Trollhättan i helgen :( ;(
Men nä.. så farligt är det väl inte men det känns tråkigt nu när jag planerat in det. Anledningen till att jag inte ska hem är att Erik inte har köpt något ny bil ännu. Tanken var att jag skulle åka till honom på torsdag och sen skulle vi tagit bilen upp på på fredagen och åkt ner till honom igen på söndag och så skulle jag åkt hem på måndag. Men ja, eftersom han inte har bil och han inte vill ta tåget så blir det inget. Först tänkte jag att jag kunde åka upp själv men sen kom jag på att jag inte kommer träffa Erik på ett bra tag då..och ja.. då bestämde jag mig för att åka till Erik denna helgen och ta THN nästa. Trots att det inte är så långt till nästa helg känns det lite tråkigt. Hade verkligen sett framemot denna helgen i THN. Hade sett framemot att träffa Anna och Daniel och att få åka till Överby och shoppa. Att jag inte får träffa familjen är okej eftersom de var här i helgen, men annars hade jag väl varit "ledsen" över det med.. men men.. käkade precis två muffins som tröst och nu känns det faktiskt lite bättre:)

Men annars har dagen varit bra. Har varit en lugnt i skolan, med grupparbete och data. Så skönt att jag är klar med datakursen redan nu också. Egentligen bestod den kursen av 2 föreläsningar och 2 "labbar", men jag gjorde klart allt idag så jag behöver inte gå på nästa labb och föreläsning. Fett niiiice!;)
Även morgonen var bra idag! Jag vaknade och var  utvilad( :O ), och hann till och med sminka mig lite extra

Ögonskuga & grejer

 


Sen så fick jag äntligen hämtat ut min cykel, som man får av kommunen om man folkbokfört sig. Den är riktigt fin, men jag har tyvärr inte fixat sadeln än, så jag når knappt ner att trampa.


Cykeln är från Pilen Cyklar AB, och de görs i Målilla som inte ligger så långt här i från.. så det är ju säkert därför man får just en sådan.

Flera besökare

Haha jag har nästan aldrig kommenterat någon random människas blogg förut, men så var det en som skrev en kommentar här på bloggen. Någon som antagligen massa kommenterade i folks bloggar och då tänkte jag "Hmm undra om antalet besökare kommer öka idag om jag kommenterar lite" och tro fan att det gjorde det. En hel del! Shit, det borde ju seriöst inte vara svårt att bli känd via bloggen om man bara låg i lite. Hade det inte varit för att jag inte egentligen vill hade jag seriöst försökt. Tänk om man skulle kunna börja tjäna pengar.. jag skulle fan bli överlycklig för 500 spänn i månaden. Nä fan.. jag börjar bli pengagalen.. alltså jag tänker hela tiden på massa tänkbara sätt att tjäna pengar på. ÅÅh varför pluggar man.. jag vill resa, shoppa och leva livet.. *suck*.. men men så desperat är jag väl inte ändå..för hade jag varit det kunde jag ju bara sålt mina trosor.. eller vad säger du Jessica? xD

Tillfällig design

Såå.. nu ser bloggen lite roligare ut i alla fall.. Ska fixa den ordentligt så fort jag har tid/lus/ork :P

Slappardag

I dag är det en riktigt slappardag.  Egentligen skulle jag träffat några från klassen hemma hos Elin och Lina idag för att fixa datagrejorna som vi har lektion om i morgon, men jag fixade typ allt i går så att jag istället idag skulle kunna lägga tid på MEM-uppgiften och Företagsekonomin. Jag kan väl säga att det som vanligt inte gått så bra med plugget, men eftersom tentan nu närmar sig med stormsteg måste jag seriöst ta tag i det.

Jag satt nyss och tittade på kläder på nätet och det känns seriöst som evigheter sedan jag shoppade. Egentligen var det väl inte sååå himla längesedan (typ drygt en månad sedan) men det känns som jag inte uppdaterat min garderob på 100 år. Inte för att jag egentligen har känt något behov av det, för detta året har jag helt klart varit mer intresserad av inredningsprylar, kökssaker och sådant men nu när hösten kommer så tycker jag det vore nice med lite new clothes :) Jag kanske inte vill lägga ut massa pengar på det, men något litet billigt skulle man ju kunnat unna sig



Ett linne för 129:- från Gina Tricot till exempel ;)

Välkommen

Hej hej!

Japp, nu är det så att jag startat en egen blogg. Ni kanske undrar varför och det gjorde jag med först men det finns några anledningar

  • Först och främst känns det sjukt dumt att ha en blogg ihop med någon som aldrig skriver
  • Jag är riktigt trött på att försöka göra designen till den andra bloggen
  • Och sen så är det ju väldigt fräscht med en ny :)
Nackdelen är ju bara den att nu är bloggen bara fokuserad på mig.. och det känns bajs. Känns som att detta är mitt ställe där jag ska "visa" upp mig, fast att jag hellre vill gömma mig.. Jag har sagt 1000000 att jag aldrig ska starta en helt egen blogg för att jag tycker det kännas dumt och fel.. men ja..nu har jag gjort det i alla fall... så..

SÄG HEJ DÅ TILL KAKOCHDONK.BLOGG.SE &
VÄLKOMMEN VÄLKOMMEN TILL THECHOCOLATECOOKIE.BLOGG.SE

(Jag vet att det är ett jävligt långt bloggnamn, men eftersom jag inte satsar på att bli nästa Kenza så gör det inget. Ni som är mina vänner och vill läsa om mitt liv får fan ta och lära er den, eller typ lägga till den som favorit)





RSS 2.0