text-align:center;

Te

Varför ska det vara så svårt att plugga. Igår gick det riktigt bra, men nu är det bara stopp. Fy fan va tråkigt det är att läsa juridik! Just nu äter jag lite så det är min ursäkt till att inte plugga. Jag äter mackor och dricker te. Såå gott!



Äter inte så mycket mackor längre eftersom jag lätt äter för många och inte mår helt bra av det så när jag väl får äta så njuter jag verkligen i av det. Gud va jag älskar mackor! Tänk om man kunde äta vad som helst utan att det var farligt eller att man mådde dåligt. Då skulle jag leva på pommes frites, kyckling, choklad, grönsaker och mackor :P

Vet ni vad förresten, jag har blivit en riktigt te-drickare denna veckan (och jag som verkligen aldrig dricker te själv annars) Jag har druckit en kopp om dagen typ. Helt sjukt! Jag börjar nästan bli rädd för mig själv. Får inte dricka så mycket te, är ju koffein i det och det gillar jag inte!


Kommentarer
Postat av: Anonym

- lugnt :)!

2011-09-09 @ 18:20:23
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Jasmin

Hejsan kolla gärna in min blogg, läs några inlägg, kommentera något. Vem vet du kanske gillar den?

Annars hur mår du? :)

2011-09-10 @ 22:53:41
URL: http://jaasses.webblogg.se/
Postat av: Amanda

Åh, vilken god frukost! Passionsfrukt är så himla gott :) Och jag äter också alldeles för mycket mackor. Haha. Och te.. don't even get me started. Jag är te-narkoman. Klarar mig inte en dag utan det :P

2011-09-16 @ 18:59:03
URL: http://maandel.blogg.se/
Postat av: Amanda

Eller ok det var kanske inte din frukost men i allafall. Det HADE VARIT en perfekt frukost enligt mig i allafall. Haha x)

2011-09-16 @ 19:00:01
URL: http://maandel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0