text-align:center;

Nu får det vara

Tjo!

Nu har jag ljusat upp bloggen lite och jag vet att vissa saker fortfarande ser lite konstiga ut. Jag så lyckas  t. ex. inte få texten på det under "senaste inlägg", "arkiv" och "kategorier" att bli svart. Vet inte hur jag ska göra. Hatar verkligen att göra om bloggen för jag är så dålig på det..Så är det någon som vet hur jag ska göra så säg till.

Sen så har jag ju haft svart bakgrund på bloggen och så har jag alltid gjort rundade kanter på mina bilder, och eftersom jag inte är så duktig på bildredigeringsprogram så har jag gjort en svart bakgrund runt bilderna eftersom jag inte vet om man kan göra en genomskinlig. Så nu är det svarta kanter runt mina bilder. Snyggt..eller inte. Jag har inte velat ändra bakgrundsfärg på inlägge innan just bara för att jag inte ville få den svarta kanten. Men eftersom bloggen blir så dyster när den är svart så har jag ändrat nu ändå. Så snälla, stör er inte för mycket på det..


Nä nu måste jag ta tag i mitt liv och göra något vettigt innan jag ska iväg och fika med Sunita i kväll.

Ha det gött



En bild på mig och Sunita från studentbalen som jag hittade nu när jag letade bilder till den nya designen på bloggen. Tänk vad mycket som hänt på dessa två år

Kommentarer
Postat av: FREDRIKA PERSSON

fin blogg!

2011-07-03 @ 14:43:27
URL: http://frdrika.blogg.se/
Postat av: swaxu

hejhej! har bytat bloggportal för att blogg.se krånglade för mycket, men in på min nya blogg http://swaxu.myshowroom.se , uppdaterar fortfarande 7 inlägg om dagen för er läsare!! ha de bra!



följa varandra på bloglovin? :D

2011-07-03 @ 15:00:03
URL: http://swaxu.myshowroom.se
Postat av: amanda

härlig header!

Kram :)

2011-07-03 @ 15:08:21
URL: http://amandiix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0