text-align:center;

Hemma

Nu sitter jag hemma hos Erik igen och bara tar det lugnt. Lördagsnatten och söndagen var tuff så det känns skönt att inte behöva göra något idag.

I lördags gick vi upp tidigt för vi skulle börja jobba kl 8:00, vi hade inte sovit så mycket den natten men var inte oroliga även om vi skulle sluta jobba till 21:00 för vi skulle ju ändå bara sitta i ackrediteringen och checka in folk.. Det var vad vi trodde i alla fall.
Fram till kl 13:00 gick allt fint, men sen blev vi tillfrågade om vi inte kunde gå och jobba i baren och man kunde ju inte säga nej för det låter ju inte så bra. Så vi gick till baren och fick jobba med att plocka bort flaskor och plastglas från borden. Det kanske inte låter så jobbigt, men i den jävla värmen (måste varit minst 40 grader) och en massa fulla människor så är det inte alls kul. Efter ett par timmar var vi helt helt helt slut och jag fattar inte hur vi egentligen överlevde. När vi väl slutade så var vi så trötta och sura att vi inte orkade stanna på festivalen, utan vi drog in till stan och sen satt vi från kl 23-03 på Mc Donalds för att fördriva tiden (Vårt tåg hem gick kl 03:47)
Fy fan vilken kväll alltså..och sen söndagen var väl ingen höjdare heller, mycket väntetid och tågåkande och inte förrän 18:00 var jag hemma i THN. Så ja.. jag rekommenderar ingen att först jobba 12 timmar och sen åka hem med tåg i flera flera timmar utan att ha sovit.

Kommentarer
Postat av: Amanda Jonsson

hoppas du har det fint i veckan! :))

2011-07-12 @ 22:05:32
URL: http://ajonssons.blogg.se/
Postat av: A N G E L I J N A

SVAR; det är grymt bra :D

2011-07-12 @ 23:06:21
URL: http://angelijnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0