text-align:center;

Jävla blogg

Fan, nu har den där sidgrejen hoppat ner under inläggen igen.. Men jag får väl maila blogg.se för jag har inte ändrat något. Kanske fått någon skräpgrej i något inlägg eller så. Men ja, ni behöver inte säga något om det..för jag vet redan att bloggen cpar:P

Flyttstädning

Nu när Daniel och John åkt (John kom hit i går eftermiddag) så har jag flyttstädat lite och packat som fan. Egentligen borde jag väl plugga men som vanligt är allt annat mycket roligare. Nu står det flyttkartonger i hela lägenheten och jag vill bara få flytta. Vill att mars ska vara över så att flytten, båda arbetena och de två tentorna är över. Det ska bli sjukt skönt och då ska jag börja leva igen..


Och så en bild för att liva upp :P
Hittade denna när jag kollade bland alla mina sparade bilder på USB-hårddisken.
Det var en rolig resa det :P Speciellt när vi trodde att vi skulle bli mördade och aldrig skulle hitta ut ur skogen.

Jag är inte sjuuuk, jag är partysvensk

Tjohoo!

Nu är Daniel här. Mer cp än vanligt har han varit, men jag börjar vänja mig nu.. Vi har inte gjort ett piss.. eller ja.. vi har testat smink och parfym. Fan man blir typ hög efter 20-30 sniffningar på olika parfymer.



Kaffe ska tydligen neutralisera näsan. Och ja, jag har ett L på kinden xD Testade olika mascaror så jag var tvungen att märka upp kinderna.

Vi har haft ett oslo-återfall och denna låt blev dagens höjdpunkt.


HAHA

Min kusin hade lagt upp denna på FB, och jag tycker den är så jävla töntig..så jag var bara tvungen att dela med mig..

God morgon

Hallå!

Idag är en sån dag då jag helst skulle vilja gå runt i linne och trosor hela dagen, och bara ligga i sängen och slöa.
Men det får jag inte, har grupparbete som väntar så om en och en halv timme ska jag vara hos Moa..*suck*

Jag orkade inte äta bröd och yoghurt till frukost idag så jag tog pastan från i går och sitter nu och äter pasta med pesto och grönsaker. (Tack Annie för att du lärde mig denna enkla maträtt :P)

Förresten Annie, kul att du gillade inlägget :P Och ja visst kan man inte annat än att älska Lost Soul-klippet, det är lätt det bästa. Gick in på bloggen själv idag, för jag hade glömt vilka videor jag lagt in, men jag kunde inte se alla.. Var det så för dig med. Jag hade lagt in 6 stycken men bara 5 visades..konstigt..
Nej är det inte Sir i Devil-klippet. Det är Gary, som var hans ersättare i typ ett halvår tills NGT bestämde att de vore bäst om de fortsatte själva utan en andra gitarrist..
Fan, jag saknar Christus sååå mycket..

Nä nu måste jag nog skynda mig, ha det bra!



Min mat!! Fan jag vill ha kamera snart, så att man kan ta normala bilder på saker igen...

YouTube

Efter att ha suttit på youtube en längre stund nu så slutade det som vanligt med att jag kollar på en massa NGT-klipp. Tror seriöst Gud, eller djävulen placerat något i min hjärna så att jag inte kan komme i från Negative. Förlåt om jag alltid bombar bloggen med en massa Negativeskit, men det är inte mitt fel. Skyll på Gud..eller nej, jag vet. Jonne är säkert någon sån där konstig hemsk sak som gör alla sina fans till zombies, så det är därför jag skriver detta inlägg nu. Jonne har tagit över min själ..

Nä..men eftersom jag vet att Annie gillar all skit jag lägger upp så är detta inlägg för henne..

Så njut av Negative nu Annie och erkänn att du är lite ledsen för att vi inte har råd och kan åka och se dem :P Det är jag i alla fall











Nä nu får det räcka..

The 69 eyes

Alltså shit! Jag har ju aldrig gillat The 69 eyes, eftersom jag förr hatade Jyrkis, vad jag då tyckte, mörka och konstiga röst.. men nu när vi skulle göra en uppgift i skolan så vi skulle välja ett band och min grupp valde The 69 eyes så lyssnade jag på dem och va faan!?.. Hans röst är inte alls så mörk som jag minns den.. Det speciella är ju kvar men alltså jag förstår inte va det var jag tyckte var så himla hemskt xD



12 dagar kvar..

Hej!

Först måste jag bara säga att det nog inte bli något Växjö, eftersom den inriktingen jag vill gå inte finns där :( Blev så sjuuukt ledsen när jag fick svaret.. men jag försöker att inte tänka på det mer nu..

Nu är det bara 12 dagar kvar för mig i min lägenhet (som jag ska vara här alltså). Fram tills i går har jag bara varit glad över att snart få flytta, men igår slog det till. Shit, detta kan vara mina 12 sista dagar någonsin som jag bor själv..Plus att detta är de 12 sista dagarna som jag får bo i min lilla mysiga lägenhet. Jag kommer sakna den..i alla fall på vissa plan..

För er som inte hängt med på vad det är jag håller på med nu, så är det så att jag ska flytta ihop med en tjej i klassen för att bo hos henne i april och maj. Och sen till hösten blir det att bo hos Erik och pendla. Ja det är långt att pendla, men vi har bara 1-2 föreläsningar i veckan till hösten så det ska nog gå.

När jag började packa igår så tog jag mig en noggrann titt på denna skapelse. Ni gamla bildare hoppas jag får en flashback av den ;) Det fick i alla fall jag



Hoppas hoppas hoppas!

AAAAAAAAAAAH JAG ÄR SÅ GLAD JUST NU!! Jag kanske kommer kunna plugga i Växjö istället för Kalmar, vilket innebär att jag kan bo kvar hos Erik! :D :D :D


Okej, jag vet inte om detta kommer att gå men jag hoppas. Idag när vi gick till skolan så berättade Lina att hon hört att man kunde läsa tvåan och treans kurser i Växjö istället för i Kalmar. Dock visste hon inte om det fungerade utan hon hade bara hört det, så jag har mailat till Linneuniversitetet nu och frågat. Om de säger att det går kommer jag blir SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ  JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD
Alltså förlåt Daniel, vi kommer inte kunna gå till Kalmar slott då, men vad spelar det för roll om jag får bo ett helt år extra med Erik :D

ÅÅÅÅH kan de bara inte svara nu, jag vill ju veta!!


Rubrik

Hej på er!

Jag har egentligen inte att säga, men tycker själv om när folk uppdaterar så jag får väl göra det.

Idag har varit en slappardag, jag och Erik har serisöt sovit halva dagen och sen vid fem åkte jag tillbaka till Hultan.
Nu ska jag vara här jättelänge innan jag får åka iväg igen :( Men som tur är så kommer Daniel till helgen! Det ska bli niice! :)



En av alla mina och Daniels fotbilder haha




Beroende

Alltså, det är nog som de säger.. Man kan nog lätt bli beroende av att tatuera sig. Jag känner redan nu att jag vill göra fler.. men jag har inge bra idéer än så det lär nog dröja.'

Funderar på att kanske sätta katttassar någonstans. Det vore väldigt Karin-igt faktiskt.



Bild från google


Avbitartång

Tjo!

Tre av mina  naglar har under den senaste tiden spruckit/ börjat gå av, så jag fått flera jack på sidorna av naglarna. Detta är högst ovanligt för mig som brukar ha starka fina naglar, och därför irriterar jag mig något fruktansvärt på det. Jag fastnar dessutom hela tiden i allt med naglarna så idag tänkte jag "Näe, nu måste jag klippa av dem"

Erik har dessvärre ingen nagelsax, utan när han klipper sina naglar så använder han sig av någon typ av verktygstång, och det brukar bli jättebra när han klipper. Så ja.. eftersom jag inte ville vara sämre än honom så rotade jag fram denna ur hans verktygslåda istället för att använda en vanlig sax. Jag tänkte att det är väl bara att knipsa lite...



Men näää...Det var jävligt korkat av mig att tro att jag kunde klippa snyggt med den kan jag ju säga. Jag som inte kan hantera tänger fick inte direkt några snygga naglar, trots att jag filade dem efteråt :( Så detta är inget som rekommenderas. Använd för fan sax eller sån där nagelklippargrej som ni ska klippa naglar.

Ville bara säga detta så ingen gör samma misstag som mig..höhö (Fast ofta att någon mer än jag skulle testa det xD)

Nikon

Tjoho!

Just nu myser jag i Eriks säng. Erik är i väg och hjälper sin pappa så jag har sängen för mig själv.. SKÖNT! Har sovit dåligt de senaste nätterna för jag behöver mer plats nu när tatueringen läker. Måste ligga på ett speciellt sätt annars drar det i huden, och det har jag inte kunnat göra nu när jag måste slåss som platsen med Erik.

Annars har det inte hänt mycket sen jag skrev sist, mitt liv är ju inte så händelserikt, tyvärr! Det roligare som hänt idag var att jag fick detta mail från Nikon, vilket innebär att min kamera snart är tillbaka :D Fan va jag saknat den!


Bäste Nikon Kund

Er produkt är nu reparerad och kommer att utregistreras och levereras inom 1-2 dagar.
Du finner transportbolag och kolli nummer på vår on-line service.




Jag och min älskade kamera.
På denna bild försökte jag ta kort på vår mysiga "meditationshörna" som vi hade på ett av hotellrummen på Sri Lanka. Eftersom jag inte kunde backa mer, för toadörren var i vägen, så fick jag inte med allt. Bilden blev därför jävligt kass, och det ser ut som jag bara försöker ta kort på mig själv, med kameran i nyllet xD

Glad idag

Tjoho!

Idag är det en bra dag. Den började med att vi skulle ha caset i affärsredovsingen nu på morgon från kl 10 och det  skulle hålla på till 13, men eftersom vi var så snabba blev vi klara 11.45, vilket innebär att jag kan åka tidigare till Erik :D WIIIIIIE! :D Blev riktigt jävla glad faktiskt!

Just nu sitter jag och kollar på lifebutiken.se. Ska beställa hem lite helazym och magnesium för jag har inte ätit det på länge, men eftersom jag mår bättre av det så ska jag börja med det igen. Har även börjat äta psylliumfröskal igen, så nu kanske jag kommer bli lite mer positiv framöver när kroppen återigen börjar fungerar som den ska. Jag tror verkligen den behöver vara i fas om nu om denna termin blir så tuff som alla sagt, så därför ska jag börja äta alla tabletter och grejer igen för jag vill ju klara av allt utan att bryta ihop.



Är bra för matsmältningen i allmänhet,
men extra bra för mig i fall jag skulle få i mig mjölk


Nä, nu ska jag stänga av datorn och göra mig klar. Tåget går om 27 min :)





Vill resa

Den här dagen har gått så otroligt segt, men ändå fort på samma gång. Hatar livet i Hultsfred. Det är inte roligt. Men har ingen lust att göra något :( Fy fan va jag längtar till sommaren, för då ska jag göra saker igen.. Just nu känns allt tungt och sjukt jobbigt eftersom att jag vet att jag bara har massa tråkiga saker nu framöver. Jag vet att denna våren kommer bli jävligt tuff, och ser absolut inte framemot kalkyleringstentan som är i maj, som tydligen bara 20% brukar klara.. *Suck* Jag vill verkligen resa, jag vill ha pengar, jag vill ha roligt och få uppleva saker. Ge mig värme, spännande kulturer och exotiska frukter & djur.




Just nu vill jag boka in saker i sommar, resor och liknade men folket jag ska resa med vet ju inte när de har semster. Jag och Daniel pratade ju om att åka till Syd Afrika, men det är nog lite väl mycket planering inför det så det får nog bli något annat. Dessutom så har jag väl egentligen inte råd att åka så långt.. och sen så vore det kanske bättre att åka till något "lättare" ställe första gången man åker själv utanför skandinavien. Jag menar jag är ju en fegis och inte så resvan, så det vore kanske bättre. Problemet är ju då bara att Daniel inte vet när han kan, så vi kan ju inte boka något, men jag vill boka nu. Behöver få veta att det och det datumet i sommar kommer jag faktiskt få göra det här och det här.. men men.. Vad ska jag göra åt det. Och Finlandsresan med Erik går ju inte heller att boka för han vet ju aldrig förrän jättesent varje år när han får sin semster :( Usch! jag behöver få veta för att orka. Behöver mina små mål!

Fan va jag klagar jämt egentligen.. fast jag tänker inte be om ursäkt. Detta är mitt liv och bloggen illustrerar väl det eller något..så ja..ni får helt enkelt stå ut

Larry Love

Tjo!

Denna dagen går att sumera med plugg och Larry-videor. Jag har faktiskt varit duktig idag och pluggat lite. Har skrivit upp massa viktiga saker och gjort riktigt fina pluggpapper.



Sen när jag inte orkade mer så blev det till att sitta på facebook och kolla grejer. Gick in och kollade på alla Larrys (gitarristen i Negative) töntiga och otroligt dåliga videor som han lagt upp. Livet som rockstjärna är verkligen inte alltid så glamoröst :P

Fullt upp

Fuck fuck fuck, såg nyss att jag nog har mer att göra än va jag hade räknat med nu i mars. Hur i helvete kunde jag missa att det skulle bli såhär? Det värsta är att jag inte kommer kunna träffa Erik alls typ :'( 
Har en gruppuppgift som ska lämnas in och två tentor med mindre än två veckors mellanrum. Och uppgiften ska vara inlämnad samma dag som första tentan. Fan! Och så har jag bokat in en hemresa, och så kommer Daniel nästa helg, och sen så ska jag hinna flytta med..

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH hur kunde det bli så här dumt :( Jag hatar att plugga!!!!!!!



Nä nu blev jag riktigt deprimerad.. Om man ändå hade haft en katt att gosa med.. GUD va jag längtar till hösten då jag ska skaffa mig en fluffig liten sak som kan trösta mig när jag har mycket att göra.



Min saknade älskade goskatt!!

God morgon

Hallå!

Idag fick jag sova ut, och det var skönt för det var längesedan (Gick faktiskt upp tidigit varje dag hemma nämligen) Om en timme ska jag till Elin och Lina och jobba med bokföringstjohejset inför caset på torsdag, och sen när jag kommer hem så ska jag bara slappa och mysa. Hoppas på att denna dag kommer bli toppen.

Jag hatar verkligen att inte ha någon kamera, för då kan man inte ta några bilder och liva upp blogginläggen. Jag kan ju visserligen fota via camen men det blir inte bra, så därför slänger jag nu upp en bild på Jonne och hans kära bror Ville (Som för övrigt min cpkatt är döpt efter ;)) som jag hittade idag på NGT's forum. Jag gillade verkligen denna bilden, dels för att Ville faktiskt är snygg igen och dels för att jag älskar stället de står på :) Det är älskade Tampere..Alltså shit, jag och Erik måste verkligen dit igen i sommar. Är så mysigt att sitta där borta på grässlätten som är till höger på bilden.


Kort

När jag kom hem från skolan idag möttes jag av en trevlig överraskning. Hade fått ett fint kort av Jessica :D Blev jätteglad, trots att jag egentligen hatar alla hjärtans dag. Tycker denna dag är onödig så jag brukar inte fira, men jag kan säga att när man bor långt i från allt och alla så kanske man borde fira, för oj va roligt det är med kort.


Detta var visserligen inget typiskt alla hjärtansdags-kort för det var ett kort som jag skulle fått när jag fyllde år egentligen. Det kanske är därför jag gillar det extra mycket :D Jessica skrev att hon tyckte tjejen påminde om mig, och det tog jag som en komplimang för hon var fin. Ser dock inte likheten själv, men kanske var det det stora håret som påminde henne om mig :)


Jessica, jag lovar att rama in det:)


Plugg

Godmorgon världen!

Idag skiner solen och då blir jag på strålande humör :D
Ska försöka hinna gå ut och gå, men först måste jag plugga affärsredovisning :( Men det är på tiden nu eftersom jag inte tagit tag i det tidigare.

Förresten, för ett år sedan och två dagar sedan flyttade jag till Norge, tänkt va mycket som har hänt sen dess. När jag satt på bussen till Oslo den 10:e februari 2010 visste jag inget om hur annorlunda mitt liv skulle bli kommande år, men det är verkligen mycket som hänt..

Nä nu ska jag käka frukost.. ha det bra




Så ser den ut i dag :P


Love is a word..

Annie tog en bild precis när det var klart :) Och såhär blev det :D


Det ser snett ut, men det ska det inte vara:P

Mamma tyckte den blev för högt upp, men jag är nöjd. Och sen så har jag ju faktiskt plats över då om jag någon gång känner för att tatuera något mer på ryggen.

Sen till frågan alla undrar. Gjorde det ont?
Svar: Klart det kändes, men man stod ju lätt ut :) Fast ryggen är ju inget känsligt ställe så..


Bowling

Hallå!

Idag har varit en kul men annorlunda dag.
Först hämtade jag upp Annie vid tolv och sen så åkte vi till stan för att boka tatueringstid. Väl där (efter en bra stunds letande efter parkering) så sa de att jag inte borde boka tid, utan komma i morgon istället för då hade de drop-in. Så ja, i morgon gäller det. Hej då bara rygg..



Sen blev det bowling. Jag kom sist, men det var roligt ändå :D



Såhär glad blev Annie när hon fick ner käglorna :)


Och så var det Daniels tur


Slutresultatet, jag fick ju då 185 efter två spelomgångar plus två gånger på tredje omgången. Men jag var inte så långt i från de andra. Daniel vann ju bara med 3 poäng


Tatueringstid och bowling

Tjenixen!

Nu är jag äntligen hemma i THN :D (HAAHHA det var rätt komiskt att jag skrev "Äntligen hemma" för jag hörde precis Martins Timells stämma från tv-rummet xD Okej, det var nog bara jag som tyckte det var kul)

Jag var inte ens ett dygn i Hultan, men det räckte och det är skönt att vara hemma :P I morgon ska jag träffa Annie :D :D och då bär det även av till Red Rocket för att boka tid för min lilla tattoo..WOHOO! :D Äntligen säger jag bara. Så skönt att jag tillslut samlat mod och verkligen bestämt att jag ska göra det nu framöver.

Sen på eftermiddagen blir det bowling. Det ska bli sjukt skoj! Blev verkligen överlycklig när Daniel frågade om jag ville bowla.

Dagen har varit ganska bra annars, tågresan gick bra och föreläsningen funkade.. Nä nu har jag väl inget mer att säga.. Tänkte lägga in en bild, men hade visst bara 10 stycken bilder allt som allt på datorn här hemma så det blev väl ingen charmerande. Detta är för nästan ett år sedan när Erik blev firade här hemma. Jag har för mig att han fick en vattenkokare haha. (Kolla förresten va långt hår jag hade. Jag saknar det!!)



Älskade syster

Tjoho!

Nu var det ett en tag sedan jag bloggade och jag har tänkt göra det massa gånger, men det har inte blivit av.  Men men, nu skriver jag i alla fall igen :)

I morse när jag skulle åka från Erik för att gå på en föreläsning kl 13, blev det inte riktigt som jag planerat. Hela natten har det blåst som fan, så Eriks mamma (som åker till jobbet med samma tåg som mig) trodde att tåget skulle bli ersatt med buss. Hon hade så rätt så rätt, men problemet var bara att det aldrig kom någon buss.
Vi ringde men de visste inte när bussen skulle komma eller vart den var... så efter typ en halvtimme ute i kylan och blåsten bestämde jag mig för att skita i föreläsningen och gå hem till Erik igen. När jag väl kom fram så var jag så sjukt kall så jag gick och la mig i sängen och sov i några timmar till :) Så skönt att jag inte fixat mig idag, så att jag bara kunde ta av mig kläderna och dö direkt :)
Senare tog jag tåget vid 13 och när jag kom hem fick jag en riktigt glad överraskning! :D En present från Sofia :D :D Blev jätteglad! Så tack så jättemycket Sofia!




Daniel skickade förresten denna till mig nyss.

Fy faaaan va ful. Fast Daniels egna version var nästan roligare. Däniel Carlson xD


Städa

Hejsan!

Idag har varit en riktigt seg jag. Föreläsningen i affärsredovisning släpade sig fram.. men nu är jag äntligen hemma (Ellr ja, det har jag ju varit i en timme nu) och det är skönt. I morgon är det "bara" grupparbete som gäller så det är bra. Inte lika segt som föreläsningar. Sen i mogon kväll kommer Erik också! :D Då ska vi börja flytta lite saker från min lägenhet. Jag flyttar ju om två månader och Erik ska ha mitt vitrinskåp, så han tänkte ta med sig det hem redan denna helgen. Jag kommer få möblera om lite i lägenheten då eftersom det kommer bli för jävla tomt på ena väggen annars :P Men men, det blir nog bra.

Mamma skickade in min systemkamera idag och tacka gud för det alltså. Saknar att inte ha någon kamera, så jag hoppas reparationen går fort. Den det är ju ett känt fel i alla fall, så det borde inte ta så lång tid.

Nähäpp, nu ska jag återgå till det jag gjorde innan mamma ringde och jag hamnade i soffan vid datorn. Jag ska sortera papper och grejer och ändra om i mina lådor och skåp.

Ha det gött!



Såhär ser det ut just nu :P

Min födelsedag

Tjoho!

Dagen började med att jag knuffade till bordet vid sängen för att få tag på mobilen när alarmet ringde, och då välte jag ner en av ljusstakarna som jag fått av Erik och självkalrt går den sönder :( Inte en så himla bra start på min födelsedag. Förövrigt så känns det inget annorlunda att vara 21, och det var inte så konstigt att inte vakna hemma.

Jag drömde värsta drömmen i natt, som handlade om mat. Jag höll typ på att duka upp värsta buffén, och precis när jag vaknade hade alla andra som var där i drömmen tagit mat, så det var min tur. Och precis när mobilen ringde så skulle jag ta kyckling..så nu är jag värsta sugen på kyckling. Fan!

Nähäpp, om man skulle gå och göra sig i ordning.. Ha en bra Karinsfödelsedag


Lycklig

Just nu känner jag mig lycklig! :D Så jag tänkte att jag skulle dela med mig av mitt goda humör. Allt känns så bra just nu. Solen skiner, kroppen mår bra (åt soyayoghurt och ägg till frukost :D) tentan är klarad och jag ska trotsa vädret och ha min skninjacka! Fan va gött det är när man mår såhär!

Nä nu måste jag nog gå, vill hinna med att sminka mig också innan Angeliqa kommer och hämtar mig. Ha det gött och njut av livet! :D


VG8

YEEEEEEEEEEEEEEEEES!
Såg just att jag precis fick VG8 på MEM-tentan.. och jag som seriöst trodde det skulle gå skit!
Jag tror Henric egentligen måste rättat fel, för jag skrev massa fel på hans fråga, men fick ändå massa poäng hahaha

RSS 2.0