text-align:center;

Happy New Year


Nu är det 2011 här borta. Vet inte exakt vad kl är, men den är nog kanske 3 eller nåt.
Nyårsaftonen var helt okej, men annorlunda.. och mina fingrar blev nice! Tror jag slänger in några bilder för en bild säger ju mer än tusen ord.






Detta hårband (armband) fick jag i en smällkaramell.. Fast den var nog egentligen till för barnen men jag trodde det var en sån med konfetti så vi öppnade den och blev rätt snopna när det var ett hårband :P

Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder, men ni måste ju bara se en närbild på naglarna :)


Heeej Sverige!!

Hallå!

Nu sitter jag här i en bungalow i Mt Lavinia och ska snart in till Colombo igen för pedikyr och manikyr så man blir lite fin inför i kväll.
Resan ner gick sådär, jag var sjuk som fan så det var ingen höjdare. Dessutom så får jag ju så jävla ont i öronen när jag landar, så det är inte så nice.

Här nere har det inte varit så soligt, men det är varmt och fuktigt! Vi har varit här i tre dagar, men inte gjort så mycket än. Eftersom jag inte varit riktigt pigg har jag sovit en del.. sen har vi varit i stan och shoppat lite. Kläderna här är ju inget att ha. Så omordent, utlänskt och fult xD..Och inte så billigt. Jag har köpte 2 saker hittils, en klänning och en t-shirt..och klänningen kostade 300 kr.. JAPP 300 svenska kronor.. men idag åt vi mat på ett ganska fint hotell, och en måltid, utan dricka visserligen, kostade bara 30 spänn :P Så det var ju inte så dåligt i alla fall.
Jag vet inte vad det heter, men inflation kanske.. alltså pengarna här är lite värda, alltså man betalar med stora summor. Typ en måltid kan kosta 500-1000 rupees och det är typ 30-60 kr.
Min t-shirt som jag köpte kostade väl 1700 eller nåt. Så fult...

Nä nu måste jag nog lägga ner datorn, men vi ska bo här med internet i 3 nätter så jag hinner nog blogga igen. Ha det bra!


(och Erik om du läser, så saknar jag dig sjuuuuukt mycket. Ringer någon gång nästa vecka! PUSS!)

Sjuk

Jag har varit riktigt jävliga dunderförkyld sen julafton, och är inte bra än. i dag åker vi till Köpenhamn och i morgon flyger vi.. önska mig lycka till..

Gjort det igen..

Hallå!

Nu sitter jag här i sängen och väntar på att tiden ska gå ska att jag kan börja jobba. I dag jobbar jag 16-stängning och det innebär att jag är hemma typ kvar över ett (om stängningen blir lika lång som i går) och sen så i morgon börjar jag jobba kl 8. Fy fan alltså. Kommer behöva sätta alarmet på kvar över 6, så det blir bara 5 timmars sömn :( Jag som gillar att sova..

I går var i alla fall en helt okej dag på jobbet, och innan jag började så gjorde jag det igen.. jag köpte ett par skor :$. Jag är hopplös jag vet. Men det är det enda jag prioriterar att köpa nu för tiden. Jag älskar verkligen skor och det är ju bättre att lägga pengarna på skor än på t ex cigg, alkohol, kaffe, skräpmat och godis som många andra gör..och notera förresten att jag aldrig köper speciellt dyra skor.

Denna gången blev det dessa för 199 NOK..De är ju verkligen inga nyheter, så jag har spanat på dem ett tag, men nu fick jag äntligen tummen ur och köpte dem :P

Tänkte att jag kunde ha dem på nyår :)

Sen köpte jag även en mascara.. och då tänker ni kanske, men va onödigt att köpa det i Norge där allt är så dyrt, men jag tänkte såhär..
Jag måste ha en ny mascara snart och jag kommer säkert inte hinna köpa en förrän jag måste tillbaka till Hultan igen.. och i Hultan vet jag inte om de går att hitta mascara så det är nog bra om jag har det fixat innan.. Sen brukar Max factors false lases-mascara kosta runt 170 - 180 SEK eller något sånt tror jag, men nu var det rea här så den kostade 129 NOK..så så mycket förlorade jag nog inte ändå

När jag skulle åka hem från Sandvika i förrgår så hade jag inga pengar så jag fick låna av en som jobbade där, och när jag sen skulle ta ut pengar till henne gick det bara att ta ut 200kronerssedlar, och jag var bara skyldig henne 100 så nu har jag lite pengar kvar att spendera. Niice! Usch egentligen borde jag väl inte.. men eftersom jag faktiskt jobbat över några timmar nu när jag varit här, så tycker jag att jag är värd att åka här i från typ 500 spänn fattigare.. Kommer ju liksom få drygt 5000 i lön i januari.

Sandvika

Nu ligger jag här i sängen på Svenska föreningen. Jag bör ju här hos Linda. Detta ställe är inte fräscht alls men jag börjar vänja mig nu.. Idag har varit en okej dag. Jag jobbar ju vanligtvis på Oslo City men idag fick jag jobba på BIT i Sandvika. Det ligger utanför Oslo i Europas näst största köpcenter (eller vad det nu var) Det var helt okej att jobba där fast dagen har varit lång. Jobbade från 11 till 20.40.

Nä nu ska jag inte skriva mer, vill inte väcka Linda och Heidi. Vi hörs!

Bevisat

Okej, nu är det bevisat. Oslo är ingen stad för mig. Jag hatar detta ställe och jag vill bara hem.. Hatar jobbet och att bo på svenska föreningen är inte så kul.. Tacka vet jag riktiga lägenheter, förstår inte folk som bor såhär jämt. Det är typ 20 pers eller något här som enas om ett kök och ett vardagsrum, två duschar och två toaletter.. (som jag har fattat det i alla fall) USCH! (Fast toaletterna är fräschare än köket :P)

Längtar som faaaan till torsdag. Börjar kl åtta, jobbar till fyra och sen åker jag hem kvart över sex :)
Ska bli så niice! Vill inte vara kvar i denna förbannade stad.. Ska nog träffa Åsa en sväng i dag i alla fall.. Så det är ju något som är lite nice ändå :)

BIT

Om fem min går jag till jobbet.. är nervös som fan!

Önska mig lycka till!

Hemma

Då var man hemma i THN då :D :D :D och snart bär det av till Oslo :( :( :(

Om typ 4 timmar sitter jag på bussen..USCH USCH USCH! Jag vill verkligen inte.. men men..det är pengar! Det är så man får se det!

Har äntligen fått tillbaka mina bilder från USB-hårddisken :) Så jag bjuder på några gamla godingar! :D


Nyår 08/09



Åbo slott -08



Studenten :)



SRF - 08



Konsert -05



Tampere -08



Negative i Stockholm -09



Daniel och mitt otroligt fina konstverk hahahhahah


Inte trött

Är det någon mer än jag som seriöst hatar när det blir såhär?

Man är typ svintrött, så trött att det nästan är omöjligt att ta sig till toan, men när man väl borstat tänderna och tvättat ansiktet så är man sjukt pigg igen..

Eller om man är skitseg när man är hemma hos någon, och sen när man går hem, ute i den friska luften så blir man jättepigg igen..

Jag hatar fan när det blir så!! Alltså jag är inte alls trött nu, men när vi var hemma hos Johanna innan så var det vissa stunder då jag kände att "nääe, nu börjar jag bli jävligt trött"... men ja..här sitter jag nu och är relativt pigg.
Tur för mig att jag i alla fall inte ska upp tidigt i morgon, med tanke på att klockan är mycket och för att jag nu inte är trött längre. Tycker seriöst synd om Maya som gick samtidigt som mig och ska vara på skolan kl 10 i morgon.
Hoppas inte hon också lider av denna pigghetgrej, för då tycker jag fan jävligt synd om henne!

Nä nu ska jag inte gnälla mer över detta utan nu ska jag försöka sova.. God natt!

3 dagar kvar i hålan

Hallå där!

Nu sitter jag här och käkar potatis med citron och vitlöksmarinerad kyckling! Gott! Börjar dock bli jävligt mätt..(vilket är ovanligt att jag är nu för tiden xD)

Idag har jag, Elin och Lina jobbar med vårt grupparbete hela dagen så nu ikväll tänkte jag bara ta det lugnt. Jag borde väl egentligen läsa lite inför tentan i januari så att jag kan slappna av på Sri Lanka, men jag orkar bara inte. Ska över till Johanna och se på film istället :D

Nu är det bara 3 dagar kvar här i Hultsfred för i år. Skönt, fast inte lika skönt som jag trodde att det skulle vara. Antaligen beror väl det på att jag ska i väg till Oslo direkt och jag känner VERKLIGEN inte för det. Jag skulle seriöst hellre stannat här i en vecka för jag orkar inte med BIT just nu :( Fast helst av allt skulle jag vilja vara hemma hos familjen och bara jumysa!

Men men.. det får väl bli nästa jul det, eller nästnästa eller någon gång i framtiden...


Här är en lite videon över min lägenhet, eftersom jag vet att Ewa ville se fler bilder. Då mitt youtube-konto krånglade så skaffade jag ett videofymekonto, och det kommer väl komma reklam och sånt innan då tror jag.. men förlåt, orkade inte med youtube..


Osäkert

Alltså jag bara måste posta detta som aftonbladet skrev om idag.
Här är tydligen en lista över vilka kommuner som är säkrast i Sveriges. Inte konstigt att man längtar hem, eller vad säger du Sofia? ;)

Och ja mamma, jag vet att jag alltid sagt "men det är ju bara Hultsfred, vad kan hända?" när du säger åt mig att inte gå själv hem på natten...men ja.. nu lovar jag att aldrig gå själv hem...

Säkraste och de mest osäkra kommunerna i Sverige – hela listan

De översta kommunerna i listan är de som listats som säkrast – de understa de som listats som mest osäkra.

Salem

Habo

Öckerö

Lomma

Nykvarn

Hammarö

Knivsta

Mörbylånga

Åtvidaberg

Bollebygd

Vellinge

Tjörn

Danderyd

Söderköping

Staffanstorp

Orust

Götene

Pajala

Vaxholm

Svedala

Kungsbacka

Lidingö

Nacka

Täby

Karlsborg

Gnosjö

Ekerö

Robertsfors

Kil

Härryda

Trosa

Sollentuna

Tyresö

Ovanåker

Gagnef

Lerum

Håbo

Olofström

Kävlinge

Lund

Lekeberg

Hjo

Älmhult

Österåker

Kinda

Forshaga

Krokom

Järfälla

Vallentuna

Övertorneå

Dals-Ed

Partille

Mullsjö

Botkyrka

Karlskrona

Mark

Sölvesborg

Värmdö

Vänersborg

Östhammar

Stenungsund

Kungälv

Linköping

Karlshamn

Ulricehamn

Lysekil

Örnsköldsvik

Mölndal

Vindeln

Tranemo

Heby

Surahammar

Kiruna

Hallsberg

Kungsör

Boxholm

Oskarshamn

Smedjebacken

Ronneby

Upplands-Bro

Askersund

Norsjö

Hällefors

Höganäs

Gnesta

Uppsala

Munkedal

Nora

Ockelbo

Huddinge

Åmål

Vingåker

Bromölla

Ragunda

Växjö

Skurup

Solna

Vårgårda

Ljungby

Simrishamn

Vaggeryd

Hagfors

Kumla

Trollhättan

Essunga

Berg

Årjäng

Piteå

Färgelanda

Laxå

Vadstena

Finspång

Valdemarsvik

Tidaholm

Östra Göinge

Bollnäs

Umeå

Motala

Haninge

Säffle

Karlstad

Jokkmokk

Bengtsfors

Mönsterås

Upplands Väsby

Vännäs

Kalmar

Örebro

Ängelholm

Alingsås

Eslöv

Gislaved

Sunne

Torsås

Borås

Falköping

Burlöv

Strömsund

Älvsbyn

Vimmerby

Säter

Trelleborg

Dorotea

Tierp

Kalix

Strömstad

Alvesta

Tibro

Enköping

Mellerud

Ale

Storuman

Lidköping

Tingsryd

Älvkarleby

Sundbyberg

Ystad

Skövde

Lilla Edet

Grums

Svalöv

Nordanstig

Uddevalla

Herrljunga

Strängnäs

Kristianstad

Tanum

Mjölby

Arvika

Sandviken

Falun

Vetlanda

Hofors

Leksand

Nyköping

Ludvika

Sigtuna

Lindesberg

Osby

Katrineholm

Jönköping

Grästorp

Höör

Hässleholm

Vilhelmina

Sjöbo

Oxelösund

Värnamo

Sotenäs

Nynäshamn

Luleå

Nordmaling

Arboga

Arjeplog

Tranås

Östersund

Sävsjö

Stockholm

Hörby

Lessebo

Ljusdal

Timrå

Mariestad

Gävle

Haparanda

Storfors

Norrköping

Markaryd

Laholm

Vara

Avesta

Nybro

Bräcke

Svenljunga

Åstorp

Hallstahammar

Varberg

Norrtälje

Ödeshög

Skellefteå

Mora

Västervik

Hudiksvall

Göteborg

Uppvidinge

Emmaboda

Rättvik

Bjuv

Överkalix

Västerås

Skinnskatteberg

Arvidsjaur

Gullspång

Härjedalen

Torsby

Gällivare

Halmstad

Kristinehamn

Södertälje

Ånge

Hedemora

Flen

Sundsvall

Eda

Aneby

Högsby

Karlskoga

Eskilstuna

Fagersta

Örkelljunga

Degerfors

Tomelilla

Söderhamn

Åre

Gotland

Helsingborg

Boden

Hylte

Landskrona

Orsa

Älvdalen

Filipstad

Nässjö

Skara

Falkenberg

Borlänge

Klippan

Perstorp

Ljusnarsberg

Norberg

Sorsele

Köping

Härnösand

Borgholm

Malmö

Sala

Töreboda

Munkfors

Kramfors

Eksjö

Åsele

Hultsfred

Sollefteå

Malung-Sälen


vadskamanskrivasomrubrik

Hej!

Okej, jag måste väl skriva något nu.. det var ju inte i går liksom..

hmm..idag hade jag tenta i marknadsföring, jag har typ inte pluggat så mycket, men jag tror det gick bra ändå :)

Dagen har varit sådär hittils. I morse när jag kom upp så märkte jag att jag glömt lägga in skinkan i kylskåpet (notera att jag köpte skinkan i går och ätit EN skiva) så den var ju bara att slänga den.. SÅ JÄVLA SURT! Fattar inte hur jag kunde glömma bort den efter.. men jag var väl stressad inför tentan kan jag tro. Sen när jag svurit lite över skinkan så skulle jag ta fram till yoghurt och värma hallon och blåbär och självklart tappar jag ut blåbär och hallon på golvet. Så lyckat!

Men ja.. Angeliqa sa att om dagen börjar dåligt så slutar den bra så jag hoppas på att det blir en trevlig maskerad i kväll :) Det är några tvåor som har en "flytta i från-hultsfred-maskerad" och alla har blivit tilldelade roller. Jag ska vara hon i från "Bend it like Beckham"..inte så kul kanske. Blir till att ha fotbollströja och fotbollstrumpor :P
Synd bara att jag inte fick tag på rätt färger..


Megaavokado

Tjoooo!

Japp min bloggmotivation är inte på topp, men jag kände att jag behövde göra ett inlägg ändå. Så vad har hänt sen sist? Hmm, jag har åkt till Erik, julbakat med Jennifer, Sofie och Johanna, febrilt försökt på tag koleravaccin och skrivit en jävla massa på vårt grupparbete.

I går kväll började Erik prata om en film vid namn "Zeitgeist" som handlar om religioner och World Trade Center och USA's centralbank. I den filmen så "bevisar"  de (och jag tror på dem) att alla religioner är myter och att USA själva är skyldiga till attentatet den 11 september.
Sen efter det så kollade vi på filmen "Remember me" med Robert Pattinson och jag blev verkligen ledsen över att den slutade som den slutade.. men det var nog mest för att vi pratat så mycket om USA och deras förbannade jävla maktgubbar! Fy faan! Men annars var filmen riktigt bra tyckte jag :)
Sen idag så såg vi på "Zeitgeist" så att jag skulle få se den, och jag tycker den var rätt seg men otroligt intressant.. Så se den!!! Man blir värsta förvånad över visa saker.. och ganska arg!

Titta förresten vilken stor avokado jag och Erik köpte idag..

Och detta blev kvällens mat. Stekta nudlar med grönsaker, kyckling och räkor. YUMMI! :D

 

Nä fan vilket osammanhängade inlägg..God natt


Sweet soca music...

Detta är vad jag lever med nu.. Soca, Calypso m.m...

Det värsta är att jag diggart.. [Swiiit sååååkaa mjuuuseeec]...

Ja man blir typ lite knäpp av detta arbete..





Come, Mister Tally Mon, tally me banana xD

Idol & grupparbete

Jag har inte dött, jag har bara mycket att göra :P

Just nu sitter jag, Johanna och Jennifer och skriver på vårt arbete samtidigt som vi tittar på idol :P Det är min första idolavsnitt för denna säsong.. De ni :p



December

Tjohej!

Dagens redovisning gick helt okej och kvällen har varit nice! Eftermiddagen/kvällen spenderades i Jennifers soffa med grupparbete och massa snack om annat. Trevligt!
Sen bar det av till Ingela för att se på PSL om Sweden Rock Festival på SVT2! Elin och Lina medverkade så halva klassen satt bänkad :) Trevligt trevligt..
Nu blir det sängen som gäller, ska till Kalmar i morgon på föreläsning..Inte alls trevligt :(
Men men, vi hörs!
Ja jo just det.. måste väl nämna... Det är december..fy fan, vart tog tiden vägen..hjäälp ah, jag håller på att bli gammal, var det inte nyss sommar? aahh hjälp, hur ska jag hinna klart allt som ska göras på 16 dagar..fy fan..

eller ja.. jag gillar att det är december och i slutet på månaden så är jag på andra sidan jorden!! TREVLIGT TREVLIGT TREVLIGT!

RSS 2.0