text-align:center;

Jealous sky

Nu när Annie inte är hemma och säkert inte heller följer bloggen kanske det inte är någon som bryr sig men jag lägger upp den ändå!

NGT's nya video. Jag har själv inte tittat på den än, eftersom jag överskridit min internetgrejsimojtid så jag har slö uppkoppling nu..men ja.. den är säkert bra..eller så är den jävligt dålig. De ska vara fanartgrejer med har jag för mig för man fick skicka in saker till det tidigare i höst.. Det låter rätt töntigt med det tycker jag..men vi får väl se om en är bra eller ej. Förhoppningsvis är väl i alla fall Jonne het som vanligt :D


Sandaler

Idag har det seriöst snöat typ hela dagen. Alla såg ut som snögubbar när de kom fram till skolan. Inte roligt.. och något om är ännu värre är att de inte skottar trottoarerna här i Hultan. Fattar inte varför men de gör tydligen inte det, så man får typ gå mitt i vägen om man ska någonstans. Sjukt irriterande vill jag lova!

På vägen hem från skolan var jag i alla fall och hämtade ut mina sandaler som jag beställt. Jag har varit så orolig för storleken, men trots mina breda och missbildade fötter så passade dem :D Måste bara gör ett till hål så att jag kan spänna åt dem ordentligt och sen är jag fit for fight! :D Åååh va jag längtar tills vi åker!!


Skor

Nu är jag tillbaka i Hultsfred och kommer stanna här fram till söndag. Denna veckan har jag så sjukt mycket att göra så att jag egentligen bara skulle vilja gräva ner mig i marken och ligga där tills veckan är över... men det funkar ju inte riktigt så.. tyvärr..

Jaha, denna dag har varit som en vanlig söndag..Inget speciellt har hänt och inget kommer väl hinna hända heller innan kl blir tolv och det blir måndag..
Så ja. har inget intressant alls att skriva.. men jag kan lägga upp bilder på skorna jag köpte i går :)


Bilden blev lite konstig, för Erik tog kortet ut någon konstig vinkel, men jaja.. Dessa skor köpte jag eftersom mina gamla liknande är helt sönder nu. Hål över allt! Men jag måste ha ett par sådana här inför resan så det fick bli dessa :)


Sen köpte jag de här också :) Dessa tog jag enbart eftersom de var så varma och mjuka inuti. Plus att de bara kostade 100 spänn om jag köpte de andra. Älskar verkligen skopunktens välj 2 och få 50% rabatt på det billigaste paret :)

Så båda paren ihop gick på 349:- Inte så farligt eller hur? :D


18-year-old virgin

Jag har nyss sett den sämsta filmen någonsin.. Såå sjukt dålig..dåliga skådespelare också...
så ja, se den inte om ni inte behöver :)


Advent

Heej!

Denna dag har varit en riktigt mysig dag. Jag och Erik har varit i Jönköping på A6 och IKEA och köpt lite julklappar och annat smått och gott. Jag handlade för ALLDELES för mycket, men roligt var det. Blev bland annat 2 par skor, ett par shorts och några andra saker inför resan. Det var riktigt kul att gå runt i affärer titta och shoppa. Det är något man verkligen saknat mycket när man bor i Hultan.

Sen när vi kom hem så gjorde vi lite adventsfint i Eriks lägenhet. Och det blev jättemysigt i alla rum och fönster :D Jag vill bo här hos honom! JÄMT!!



Efter det slog jag in julklappar och grejade. Det börjar faktiskt nästan kännas lite att julen närmar sig.. Fast bara nästan :P

Nä, nu ska vi snart käka lussekatter och dricka glögg. Det är ju trots allt första advent idag. (Notera att klockan är över tolv)


Ut och gå

Tjohej på er!

I dag är det en fin dag och jag ska strax bege mig ut. När man sitter och tittar ut genom fönstret så ser det så fint ut, men jag gissar på att det inte är lika härligt ute. Det är nog sviinkallt. När Erik gick till jobbet i morse så var det 8 minus. Fy fan! Jag vill inte ha kylan..GE MIG SOMMAR! Fyy fan va glad jag är över att jag om en månad och en dag är påväg mot varmare breddgrader.

Nähä, nu ska jag leta igenom Eriks garderob och se om han har någon varm och go tröja och sen ska jag ut och röra på fläsket. Måste ju i alla fall försöka att gå ner lite inför resan..

Ciaoo!

Jag är alltid lika snygg och ostylade när jag är hos Erik haha xD

Snö

Hej på er!

Idag har det varit en allmänt annorlunda dag. Först skulle vi ha en vanlig föreläsning, men sen visade det sig att vi skulle ha någon videoföreläsning för vår föreläsare vågade inte köra upp till Hultsfred i snön.. och sen gick brandlarmet och sen dog hela hultsfreds kommuns nätverk så vi kunde inte fortsätta föreläsning. Så vi slutade tidigare..

Sen gick jag och Angeliqa i varenda affär i Hultsfred. Det är visserligen inte många, men det var kul ändå. Efter det gick vi hem till henne och var ordentliga och pluggade och bestämde att vi ska flytta i hop redan i april. Nice!


Såhär såg det ut påväg hem från Angeliqa :) Fint fint!


Hund

Alltså jag kan inget om hundar, men en hund som skäller typ HEEELA tiden kan väl inte må bra..eller?
Min grannes hund skäller jämt (Va fan, nu tystnade den bara för det xD) och jag orkar inte med den. Är sjukt irriterande, men det måste vare ännu jobbigare för hunden. Stackarn!

Gud va jag längtar till jag får flytta här i från alltså, men det är ju ett tag kvar. Närmare bestämt 6 månader. Fast jag kommer ju vara borta halva dec och jan så då blir det ju typ bara 5 månader (nu började hunden skälla igen) och sen så kanske jag ska bo sista månaden hos Angeliqa för att se om vi gå ihop :P och för att det blir billigare och roligare för oss båda. Och i så fall är det ju bara 4 :D Faan va nice.. Fast det är klart..Jag kommer säkerligen sakna den här lägenheten också när jag väl flyttat. Den är ju trots allt mitt första riktigt egna hem (Räknar inte Oslo) och den är ju trots allt ganska mysig..


Panik

Hej!

Just nu har jag egentligen värsta panik inför allt som ska göras, och ändå sitter jag bara och slösurfar. Jag fattar inte hur jag har tänkt när jag planerat att jag på 8 veckor ska hinna med att;

1. Läsa en webbkurs
2. Göra klart två grupparbeten
3. Göra (och klara) två tentor
4. Jobba en vecka
5. Åka på solsemster i två veckor
6. Hinna umgås med Erik (tror jag får struka den punken)
7. Förbereda och framföra två muntliga redovisningar

Jag håller på att bli galen och eftersom jag är så stressad kan jag inte plugga och tänka klart!! AAAH HJÄLP!


Detta blev min middag idag. Det tog en kvart att laga. Sååå smidigt.
Det är pasta men någon improviserad skink och champinjonsås i fall någon undrar



Clementin

Alltså nackdelen med att ha många väskor är ju att man lätt glömmer saker i de olika väskorna. Jag hittade t ex denna i en väska alldelses nyss. Mysigt eller hur!? Den har nog legat där i någon vecka eller så..


Den är äckligre än vad den ser ut.

Det sjuka är att det första jag tänkte inte var "Åh, va äckligt, den stinker!" utan "Men nej, vilket slöseri på pengar" Är nästan pinsamt när man kommer på sig själv med att oj:a sig över en clementin som kostade typ några kronor.


I-landsproblem

AAH jag blev helt plötsligt sååå sugen på en äggmacka.. problemet är bara att jag borstat tänderna.. FAN!

Pestokyckling

Hej igen!

Nu har jag varit ute och rört på mig och ska bara käka lite innan jag drar iväg igen. Fy fan va kallt det var att gå. Regnet piskade i ansiktet och mot benen så nu är jag värsta frusen. Skulle egentligen bara vilja lägger mig i sängen, men nej nej företagsekonomigrupparbetet är viktigare..



Jag orkade inte med något avancerat så det fick bli detta till lunch. Kyckling tilllagad i ugnen med pesto och lite gurka och tomat. Jättelätt och jättegott! :D

Powerwalk

Godmorgon alla solstrålar och åskmoln!

Idag är det grupparbete som gäller igen. Ja visst är mitt liv så otroligt roligt och varierande...
Först hade jag dock tänkt att gå ut och gå. Måste ju i alla fall försöka blir lite mer slim inför resan.
Ha det gött tills jag skriver igen! För då ska ni börja ha det ogött ;)



Sandaler

Aahh hjälp! Jag kom på att jag behöver införskaffa mig ett par nya sandaler inför resan eftersom jag faktiskt bara äger ett par. Årstiden är heeelt fel för sandaler och eftersom jag enbart godkänner svarta coola saker så kan jag inte vänta och köpa något där nere. Vet ju inte alls vad det är för "mode" på Sri Lanka. Kasnke bara finns typ pastellfärgade eller nåt, och då kan jag ju inte köpa dem.

Jag kollar runt lite nu på olika hemsidor eftersom jag är tvungen att beställa dem på nätet då jag inte kommer att kunna ta mig i från Hultan typ förrän det är dags att åka. Visserligen skulle jag kunna kolla i Oslo när jag jobbar men jag har ingen lust att göra det eftersom det är så dyrt i Norge.

Sitter just nu och tittar på have2have.se och har hittat dessa som nog skulle funka.



Problemet är bara att jag inte vet vilken storlek jag ska ta. På längden är mina fötter nästan alltid 37, men bredden kan variera väldigt. ÅH VA JAG HATAR ATT HA BREDA FÖTTER..


Finns det förresten någon som vet någon annan bra hemsida där man kan få tag på snygga sandaler så här års?

Plugg

Nu har vi skrivit hela dagen på vårt arbete och är i princip klara! YAY! Tråkigt bara att man har två arbeten, en tenta kvar innan man får åka hem. Dock tror vi inte att vi hinner med allt, så vi ska prata med vår programansvarige och fråga hur fan vi ska göra. Får hoppas att han kommer gå med på vårt förslag om att flytta deadlinen. Men jag tror nog inte han kommer det. FAN! HATAR allt just nu.. Varför måste det vara såå mycket. Just nu sitter jag här med massa böcker och vet inte vart jag ska börja plugga.. Fy fan.. jag suger verkligen på studieteknik...jag suger på att plugga...:(

Söndag

Hejsan hejsan!

Nu sitter jag här och ska snart betala räkningar och sen göra mig i ordning för att sedan dra i väg för lite grupparbete.
John åkte nyss hem, så nu är det tomt :( Jag och John har ju aldrig riktigt umgåtts med varandra men igår hade vi en riktigt trevlig dag :) och så gott som jag sovit i natt har jag inte gjort på länge. Tror jag behöver en liten dos av hemma ibland. Det enda dumma med att John kom hit var att han köpte massa sötsaker som han tyckte jag skulle ha..MEN HALLÅ! Jag kan ju inte äta sådant om vi ska till Sri Lanka. Måste ju bli fräsch inför beachen haha ;)

Nä nu hinner jag inte blogga mer. Ha det bra!



Detta åt vi igår :) Gott va?


Presentpapper

Godmorgon på er!

Jag vakande för någon timme sedan och har hittils varit och handlat. Jag skulle bland annat köpa presentpapper för John fyller år den 29:e och han kommer hit idag så han ska få sin present redan nu.
Först hittade jag inget papper, men tillslut hittade jag en förpackning med två rullar och två olika snören i. Denna skapelse kostade 49.90:- och det tyckte jag var dyrt, men jag tänkte.."Va fan, jag måste ju ha papper och det är ju ändå två rullar" Fatta att jag blev snopen när jag kom hem och såg hur lite papper det var på varje rulle. Man borde verkligen läsa på saker innan man köper dem.


Såhär ser det förresten ut utanför mitt fönster idag. Är inte Hultsfred för underbart (Läs sjukt deprimerande)


Sri Lanka

Nu är det bestämt! Den 27:e åker jag, mamma och John till Sri Lanka :D :D :D Ska bli sjuuukt nice! Fråga inte hur jag har råd, för det har jag inte hehe

Såhär ser det ut på ett av ställena som vi ska bo på :D Det är ett 5-stjärnigt hotell. Tror fan aldrig jag bott på det tidigare :P niice!


Bilden är tagen i från
http://www.cinnamonhotels.com/CinnamonLakeside.htm

The cucumber aliens are here! :O

Hallå folket!

Jag tror någon vill mig något ont haha. Efter skolan gick vi till Willys och jag skulle handla lite saker så att jag kunde göra en kycklingsallad och inne på Willys tänkte jag "Jag ska inte köpa någon gurka för sist blev den så "slimig"  (stavning på det ordet någon) värsta fort" och när jag och Angeliqa sen går hem så säger jag typ "jag köpte ingen gurka bla bla bla" och Angeliqa bara (för hon packade ner maten i påsen) "Jo men du köpte ju visst en gurka" och jag bara "nää det gjorde jag inte" och hon bara "Jo, jag packade ju ner den". Efter någon sekunder av "Nej" "Jo" "Nej" "Jo" var jag ju bara tvungen att kolla och blev värsta chockad när jag såg att det faktiskt låg en gurka i påsen. Var ju då också tvungen att kolla kvittot så det bara inte varit så att någon glömt sin gurka och att den hamnat i min påse men nej, gurkan stog med på kvittot. HELT SJUKT. Jag har INGET minne av att jag har la ner den i korgen eftersom jag vet att jag inte ville ha någon gurka. Någon måste ha lagt ner den, fast det verkar också sjukt eftersom jag bar på korgen hela tiden. Tror faktiskt mer på Angeliqas teori om att det är någon ond gurkalien som satte mig i trans och gjorde så att jag tog en gurka utan att vara medveten om det.
Tror även att denna alien fösökte förstöra för mig genom att öppna min post. Mitt brev från KLT såg nämligen ut såhär när jag plockade upp det ur brevlådan :S


Finsittning

Tre bilder från finsittningen förra veckan. Fan va många bilder Fia lyckades få från denna kväll. Jag lyckades dock inte hamna på så många..som tur är. Gillar ju inte riktigt det där med att fotas. Synd att inte min klänning syns bättre dock. Den som är så fin :P





(Hoppas det är okej för Fia att jag snor dem :) )



Trött

Haj haj!

Fy fan vilken dag alltså. Jag har varit sjuukt trött och frusen heela dagen. Sen har dagen varit aslång också. Jag kom nyss hem efter att ha träffats med min grupparbetsgrupp (älskar ordet xD) och vi kom väl ingen vart idag heller direkt. Eller jo, vi hittade lite fakta men vi har inte börjat skriva än *suck* Men men, det är ju långt ett tag kvar tills den 8:e då arbete ska vara inne.

Förövrigt har jag inte att säga idag. Jag blev tydligen dagens blogg i går på ipeterson.blogg.se. Hon skrev något till mig och så svarade jag på det, och eftersom jag kommenterade under "dagens blogg"-inlägget så skrev jag att jag kunde vara med :P Dock blev det krångel så hon la inte upp det förrän i dag, i gårdagens inlägg då, så inte fan tjänade jag några läsare på det. Folk kollar väl inte hennes gamla inlägg. Aja, jag bryr mig inte så mycket.. men det är lite kul att jag blev dagens blogg på den andra mest aktiva bloggen på blogg.se och det syns inte alls på min besökarstatus haha



Dessa två är några saker som jag shoppade när jag och mamma var i Göteborg sist. Fina va? Jag är börjat bli ringgalen..och ja de ser missfärgade ut, men det är bara ljuset.

God Morgon

God morgon på er!

Nu drar jag iväg till skolan och sen är det grupparbete som gäller hela dagen. Men jag kanske hinner blogga lite senare... Bye bye!!


Stråhatt

Vet att det är så fel tid på året men är det någon som vet vart man kan köpa en typ sådan här hatt?
Bilden kommer från lindex som tyvärr inte hade kvar sina :( Kommer säkert inte finnas att köpa någonstans förrän till våren :(


Ägg

Jesus va gott detta är! Det ser inte mycket ut för världen men 2 ägg ihopblandat med vatten basilika, salt och peppar är OTROLIGT gott..


Glad!

Hallå!

Hur är läget med er? Med mig är det bra :D

Idag har vi haft vår näst sista markandsföringsföreläsning innan repetionenslektionen innan tentan.. Det börjar närma sig nu, men jag orkar inte vara stressad..för idag är jag glad :D Mamma och jag smider planer för om hur och vart vi ska fira nyår (och jag vet Jessica att jag sa att vi borde träffas, men det ser ut som om att jag inte kommer vara hemma då) Vill inte säga vad vi planerar i fall det inte blir av (känns så misslyckat då) men jag ska i alla fall till polisen och fixa nytt pass på torsdag så så mycket kan jag väl säga :)
Vi hade även gjort vår partnerföretagsintervju med Sweden Rock idag :) Den gick jättebra så nu är det bara att köra på med arbetet :) Nice!! Livet känns bra nu...

Ha det bra!



Hjälp!

Jag ska köpa två ringar från Forever 21 men jag kan inte bestämma mig för vilka två jag ska ta. Så hjälp mig! Jag måste bestämma snart för Jennifer och jag ska beställa ihop och hon vill beställa typ nu...


Presentationsteknik

Tjo!

Idag har vi haft en heldag i Kalmar där vi hade övningar och en föreläsning rörande presentationsteknik. Det har varit en kul dag, speciellt övningarna i dramahuset. De fick mig att sakna tiden då man spelade teater :( Började även sakna Agneta och de mysiga dramalektionerna på MÅG..

Förövrigt lovade jag Daniel att göra reklam för hans kväll på Lipz :) Även om jag inte har några besökare kvar alls xD Så ja.. kom dit! Så att han får jobbet!! :D :D


Kärlek

Att älska och att bli älskad är något av det bästa som finns. Pratade nyss med Erik och när vi skulle säga hej då och han sa "Jag älskar dig" reflekterade jag för en gångs skull över vad det egentligen betyder och hur otroligt mycket det faktiskt betyder för mig. Kärlek är verkligen underbart...och jag blev så glad innan. Erik åkte vid typ sju och en ganska bra stund efter det ringde det på dörren. När jag öppnar så står Erik där och bara "Hej, var det hit man skulle gå om man ville ha en puss och något att dricka" Han hade glömt lite läsk som jag sagt att han tvunget skulle ta med hem och så han hade varit och pumpat sina däck på macken så han hade inte hunnit åka från Hultsfred. Även om jag nyss träffat honom blev jag så sjukt glad för att han kom tillbaka! Kärlek är verkligen underbart.. eller ja.. Erik är underbar..för det är han som får ordet kärlek att betyda något för mig

Love is a word
You gave it a name

:love: :love:



och nej, jag har typ inga andra bilder på mig och Erik. Inte här i Hultan i alla fall. Gud va jag längtar efter min USB-hårddisk alltså!

Tomt

Förlåt förlåt förlåt att jag är så tråkig. Jag har knappt några läsare kvar längre xD Men men..jag orkar och hinner bara inte med bloggen just nu. Vi har så jävla mycket att göra så man får inte lust och ork till något.
Erik åkte nyss hem :( Det var sjukt jobbigt. Lipade som en bebis! Anledningen till detta är att jag inte kommer hinna se honom så mycket mer detta året. Max en gång till som det verkar nu och det är riktigt jobbigt.



Detta blev dagens mat :) Blå Kongopotatismos och pannbiff :P


Väntar

Tjo!

Dagen har varit seg och inte så bra. Först var det grupparbete som gällde men vi kom seriöst ingenstans. Blir så sjuukt frustrerad! Sen drog jag till Sandra i 2:an för att köpa lite av hennes böker inför vårterminen och det var mer lyckat :D Vi tjötade ett bra tag och jag fick 6 böcker för 300 spänn :D
Erik skulle ju ha kommit runt typ kl halv 8 idag men han fick först jobba över och sen var det punka på hans nya vinterdäck så ja.. Det tog ett tag innan han kom iväg. Hoppas på att han är framme om typ en halvtimme för jag orkar inte vänta på honom mer.

Mamma sa förresten att John varit och hämtat min usb-hårddisk idag så nu har jag alla mina bilder igen :D Vet inte om jag skrivit det tidigare på bloggen men det löste sig i alla fall så det är så niiice! :D

Nä nu har jag inget mer att skriva. Ha det gött!



Och så en bild på detta. Får bli denna från när vi fotades på model lab för tusen år sen. Fasen va rolig den dagen var! :D

Grupparbete

Hej!

Tänkte bara skriva en lite innan jag drar i väg. Ska till Zara strax för grupparbete. Ser inte framemot det men det måste ju göras.. suck..

Ha det nice

(Jag vet att min blogg suger just nu.. men jag ska skärpa mig...efter jul :P)

Finsittning

Hallå!

Tänkte bara slänga upp ett inlägg lite snabbt nu innan jag drar i väg på finsittning och torsdagspub! Jag är värsta uppklädd nu, men det är så dåligt ljus här så jag kan tyvärr inte lägga upp något bild. Systemkameran är hos Erik och de andra pallar inte mörkret. Men ja.. jag är i alla fall väldigt fin..eller ja min klänning är det :D Känns kul att för en gångs skull få fixa sig lite ordentligt :D

Men ja.. Nu ska jag gå och underhålla Angeliqa som håller på att göra sig i ordning.. Ni får ha det så bra. Byee!

Sssssssstövlar som fixar allt

Åh gud va dåligt jag blivit på att uppdatera, jag som uppdaterade flera gånger om dagen förut.
Men ni får ha överseende med detta eftersom jag har så mycket att göra och tänka på just nu. Vi har 5 veckor kvar innan "lovet" och innan dess ska 3 uppgifter, 2 redovisningar och en tenta fixas. Det jobbiga är att alla uppgifter är grupparbeten så de är inte bara att göra dem, utan vi måste passa in så att alla kan. ÅÅh gudvilken panik jag får.

Idag fick jag förresten bekräftat att jag helt säkert ska jobba innan jul. Det blir en vecka på Bit i Oslo City. Liiite tråkigt att det inte bli Byporten, men det får ju gå.
Den 16:e kommer jag att åka till Oslo och den 23:e åkte jag hem kl 18.15. Kommer kännas sjuukt konstigt att komma hem kl 10 dagen innan julafton..men men..Jag tjänar ju pengar!

Nä, om man skulle ta och läsa lite ur "Marknadsföring i tjänsteföretag" nu *suck*
Haha kom just att tänka på en sak nu när jag tittade upp och såg mina nya stövlar..tänk om man hade haft önskestövlar, som i det där barnprogrammet Williams önskestövlar ni vet.. Då hade jag önskat att alla uppgifter och tentan redan var klar så att jag kunde åkt hem eller till Erik och bara njutit av att vara ledig :P


En bild på mina nya gummistövlar :) och ja.. det står rocker på dem ;P

Slask

Idag har det varit en konstig och lång dag. Åkte kl 06.50 med tåget från Erik och var i Hultan ca 10.30 som vanligt. Sen gick jag hem, och det tar typ 3-5 min att gå från stationen till mig och ändå blev jag svinblöt. Det är var så jävla slaskigt och blött! Det var verkligen tur för mig att jag precis inhandlat ett par gummistövlar för annars hade jag nog inte kunnat ta mig till skolan.

Väl i skolan sen gick timmarna visserligen fort. Emil som är agent på Live Nation föreläste och tiden bara sprang i väg.. och det var ju bra.. Dock gav han oss en "läxa" tills i morgon och det var ju mindre kul.

Sen efter föreläsningen hade vi tentagenomgång och så fick vi tillbaka tentan. JAG VAR 3 POÄNG I FRÅN VG!
Jag fattar inte hur, men tanke på hur dåligt jag pluggade..men jag måste väl vara smart eller nåt :P
Jag blir lite sur på mig själv att jag inte pluggat ordentligt..för då hade jag ju lätt fått VG...FAN!


Nä nu ska jag seriöst gå och lägga mig i sängen..Har längtat efter den hela dagen.. Ha det nice!



Måste ju lägga in en bild också.. och eftersom jag inte har några vettiga bilder och inte orkar ta någon nu, fick det bli en på Erik :D :D :D :love: (GUD VA JAG SAKNAR HONOM REDAN)
Tog denna bild efter jag klippt honom i lördags. Han var väl inte så på att bli fotad och nu kommar han nog döda mig för att jag lägger upp den också.. men men.. Det är smällar man får ta ;)


Jag lever

Hej!

Nu är det konstaterat, jag kommer aldrig kunna bli storbloggare xD
Alltså nu ihelgen har jag haft en del att göra och jag har haft det roligt hemma så då har jag inte orkat blogga. Normalt liksom, när man egentligen har något att blogga om så vill man inte :P Så vad har hänt sen sist..jo jag har varit i Göteborg (och även där kom jag på att storbloggandet inte är något för mig när jag fick in maten på en restaurang och ville ta kort på den för att den var så fin, men inte kunde med för att det kändes för töntigt.) och där shoppade jag endel, bland annat en lång stickad tröja och två ringar. Sen har jag umgåtts med Daniel också, och så har jag varit på överby, klippt Eriks hår, umgåtts med familjen m.m. Det har verkligen varit underbart att vara hemma så nu vill jag verkligen inte till Hultan igen.. (Är hos Erik just nu) men men, i morgon bär det av :( Fast först ska jag och Erik åka till Gekås och det ska bli nice :D Jag har liksom något kvar att glädjas åt :D


Godkänd!

OMG OMG OMG, jag blev godkänd på tentan :D :D :D Dock vet jag inte hur många poäng över G jag fick, men det kan fan inte varit många alltså haha

Mätt

Åh gud är så mätt just nu. Åt nyss upp den nästsista matlådan med curry-falukorvsgryta. Det låter kanske inte så gott, men det var det i början. Nu börjar jag dock bli jävligt trött på den efter alla dessa matlådor. Försökte piffa upp den med lite skivad banan idag, och det var faktiskt en hit :)



Nu ska jag snart bege mig till tåget. Ska ju hem idag :) Lycka lycka lycka :)
Något som däremot inte är lika kul va att jag hörde att tentaresultaten skulle kommit idag, men det gjorde dem inte :(. Ville verkligen att de skulle ha lagt ut dem! Visserligen är det väl lite skönt också för jag vill inte se att jag blivit underkänd. Men samtidigt så känns det som att man kan slappna av lite om man väl får resultatet.

Nähäpp, nu måste jag packa det sista så jag är klar att gå i tid. Vi höres!

Trevlig kväll

Tjoho!

Nu är jag hemma. Blev liite senare än jag planerat. Egentligen var det meningen att jag, Johanna, Zara, Jennifer och Angeliqa skulle bowla, men när vi kom dit var alla banorna fullbokade :( Vi hade ringt innan och frågat, men det blev nog lite missförstånd eller nåt, så vi fick inte bowla :(

Det blev tv-kväll och mys hemma hos Johanna istället. Dock blev det som sagt lite senare än va jag planerat. Jag har liksom inte packat eller nåt. Måste köpa biljett till i morgon också..SUCK. Mamma skulle kolla upp hur långt man kunde åka med mitt värdekort men eftersom hon inte gjort det måste jag boka biljett från Nässjö :( men men..

Nu hinner jag inte blogga mer, måste fan sova snart. HEJ DÅ!


(För en gångs skulle hade jag faktiskt med mig kameran ut, men då blev det inga bilder tagna för alla var så sega. Fan! Jag som tänkte att jag för en gångs skull skulle få lägga in några väsentliga och roliga bilder hehe)

Skumt mail

Alltså jag kollade precis min mail och såg att jag fått två sådana där mail ni vet som man får när ett mail inte går fram, men jag har inte skickat något. Det måste alltså vara någon/något som skickar ut saker från min mail utan att jag vet det..eller? Jag har ju själv fått en del myskomail från folk jag känner och jag vet att sådant kan förekomma.. men jag tycker det är läskigt när det händer en själv. Då kan de ju skicka vad som helst utan att jag vet om det :S
Tur i alla fall att jag hade Antti i Negatives gamla fanmail inlagt i kontaktlistan (Som då antagligen inte funkar längre) så att jag vet att något skickats ut.


Regn

Kom precis hem nu, och det var skönt för direkt när jag kom in började det spöregna. Ska visserligen ut sen igen så vi får väl hoppas att det håller upp då.

Idag har varit en seg men rätt okej dag. Vi fick tillbaka vårt schlagerarbete och vi fick VG 8 på det så det var väldigt gött! Vi fick dessutom reda på idag att vi får välja våra grupper själva inför nästa arbete istället för att vi ska bli indelade och det gillar jag starkt :) Då kan man ju vara med dem man vill vara med :D Fett nice! haha

Men men, har lite bråttom för jag måste laga mat och packa.. men jag skriver väl när jag kommer hem ikväll.

Ha det kanoners tills dess...hahaha fy fan va jag är töntig..Kanoners..oj oj oj..


:D

Hej god morgon.. Idag är jag glad..för i morgon ska jag hem :D

Pengar

I dag hade jag av någon konstig anledning en jävla massa disk, så jag lät min kära diskmaskin jobba. Såå skönt! Vissa dagar är jag så otroligt tacksam över att jag faktiskt har en diskmaskin ändå :)

Alltså jag är så otroligt shopping sugen just nu. (Tror det beror på att jag är lite nere och bara vill bort från denna håla. Brukar vilja shoppa när jag är ledsen) Jag är jätteglad över att jag ska till Göteborg på fredag men det är så sjukt tråkigt att man inte har några pengar att spendera. Jag vet att jag tjötar om det typ jämt, men jag tänker fan på det jämt också. Hatar seriöst att vara student..tänk om man bara hade jobbat och tjänat pengar. Just nu kollar jag på Gina Tricots hemsida och hade jag haft money hade jag lätt köpt detta (och säkerligen mer där till)



Såg förresten att de hade "baggy leggings". Fy fan va fult de måste sitta, och så borde de se ut som värsta pyjamasgrejen eller nåt

Barcelona

Kollade nyss på vad en weekend i Barcelona kostade hos Ving, med både hotell och flyg. Det kostade drygt 2000 kr. Inte så farligt om ni frågar mig..Ingen som vill följa med mig i januari och se NGT :P höhö

Pannkakor

Jag har varit sugen på pannkakor ett par dagar nu och när vi gick hem idag så började vi prata om det och då kände jag bara att näe, i dag ska jag göra pannkakor :D Så nu sitter jag här och mumsar! Fast jag har redan börjar tröttna.. Kan verkligen inte äta speciellt många pannkakor innan jag börjar må illa.


Elefantkiss

Animal Planet är intressant. Jag lärde mig precis att en afrikansk elefant kissar 57 liter om dagen.. Det är sjukt mycket kiss det :bigeyes:

Katter

Ser på ett program om katter på animal planet just nu. Sitter här helt själv och bara  "naaaw", "åååh", "aaah". Jag älskar verklingen katter. Fy fan va jag längtar till jag bli stor och får skaffa mig egna katter. Jag vet precis vad jag ska ha. Jag vill gärna ha en raskatt. Typ en maine coon, en sibirisk eller en norsk skogskatt. Dock spelar det väl egentligen ingen roll. Jag kan gärna ta en blandkatt som t ex Murre också. Huvudsaken är att den är långhårig!!
Vissa säger att katter är tråkiga och dumma. Många föredrar hundar före katter, visserligen kan jag inget om hundar och är verkligen ingen hundmänniska.. men säger man att katter är hemskt och dumma så har man inte träffas en riktigt go långhårig lurv. Jag älskar verkligen långhåriga katter, inte bara för att de är mysigare och gosa med utan för att de är lugna katter med tålamod..
Alltså jag är nästan rädd att Daniel kommer få rätt. När jag blir gammal så kommer jag bli den där äckliga tanten med massa massa katter xD Fast nä.. sådana brukar inte sköta sina katter så väl och de brukar vara rätt äckliga.. och det tänker jag aldrig tillåta mina katter att bli.


Ingen ork

Just nu har jag ingen lust att blogga och jag har typ ingen ork till något. Presentationen gick bra och vi får reda på betyg redan i morgon :O

Den här veckan har känts så jävla lång. Jag är inte van att vara här längre än typ 5 dagar i stäck..så det känns sjukt långt att vara kvar här ändå till torsdag. Kom ju liksom i fredags så då blir det ju nästan en vecka. Egentligen var de tänkt att jag skulle till Erik i helgen, och på ett sätt hade det varit skönt..men det blir inte så för jag ska hem. Var inte alls planerat att det skulle bli ett hembesök så snart igen..men jag är glad för det. :D På fredag är mamma ledig så då ska vi åka en sväng till Göteborg :) Ska bli riktigt nice alltså! Det ska bli så gött att få gå lite i affärer, även om jag inte har råd att köpa så mycket..och så ska det bli riktigt mysigt att få äta ute :D
Alltså jag är verkligen verkligen ingen stadstjej..men att leva i Hultsfred måste fan tära på alla..

Pölsa

Jag vet att jag ska upp om 6 timmar men ändå känner jag inte för att sova. Är kanske lite nervös inför i morgon. Egentligen borde jag väl bara stänga av datorn för jag ligger redan i sängen, men jag vill inte.. *suck* Tror jag är nervös att jag inte ska vakna i morgon. HAHA de är typ som med Pölsa i Smala Sussie. När han ska passa en tid så ser man ju på film hela natten för han är så nervös att försova sig..och sen somnar han ju på morgonen och missar tiden. Tror det var något sådant i alla fall xD

Påtal om Pölsa, måste bara lägga in denna. Den är ju så bäst!!



Presentation

Idag har vi grejat med presentationen. Vi har suttit hela dagen, men eftersom det lätt bli att man tjötar om annat så är vi inte klara än. Alla blev trötta och hungriga för någon timme sedan så nu ska vi göra klart det sista och skicka den till varandra. Sen ska vi träffas i morgon kl 08.15 för att sammanställa det sista. Men ja.. jag tror det kommer bli bra :)

Just nu borde jag väl egentligen skriva det sista men jag pratar med Erik istället :) Har inte hört något från honom sen jag åkte i fredags.


Fast jag vet inte om Erik är så glad över att prata med mig för han ser på tv och så sorterade han tvätt samtidigt. Han är så söt och vill verkligen inte förstöra mina kläder, så han frågar på typ all min tvätt hur den ska tvättas. Typ "men den här då?, tvättlappen är för urtvättad så jag ser inte hur den ska tvättas" och jag bara "äh, va fan, släng med den i en 40-tvätt" Jag är inte så noga när jag tvättar :P Förstörde dock ett linne igår för att jag inte tvättade det i fintvätt :P men men, det är Karin i ett nötskal det, och jag orkar seriöst inte bry mig  :)

Mat

Nu har jag äntligen handlat och ska käka en god frukost. Är fan svinhungrig. Detta fick det bli :)



Soyayoghurt med varma hallon och två mackor :D

RSS 2.0