text-align:center;

Kukkaisviikot

AAAH nu är jag glad!

Jag och Erik hade bestämt att åka till Tampere den 19:e juli, och åka där i från den 22:e, men vi har inte bokat än. Det var såå nära att jag bokade för några dagar sedan, men jag är sjukt glad att jag inte gjorde det. Varför undrar ni, och det ska jag berätta.

Vi tänkte åka till Finland för att bara ta det lugnt och gå runt i Tampere, (som både jag och Erik tycker så mycket om). Vi tänkte inte se några band eller så, men nu visade det sig att NGT, Flinch och Matthau Mikojan ska spela i Tampere den 22:e så vi får nog ändra vår resa lite. Man kan ju liksom inte lämna staden när de ska spela. Så vi åker nog den 20:e istället och åker hem den 23:e. Jippi! :D Kommer nog bli en toppenresa tror jag, hoppas bara inte Erik blir för sur över att jag vill se banden.

Sen såg jag att NGT ska spela i köpenhamn den 7:e november. Det är en måndag, vilket suger.. men det vore sjukt kul att åka så jag ska nog försöka planera in det ändå. Annie, om du är ledig den måndagen och tisdagen, så måste du följa med! :D


Berlin, september 2007.
Det var sjätte gången jag såg dem och det var den abslout bästa Negativekonsert jag varit på.
Jag var så lycklig så jag nästan grät haha

Alpro

Jag vill till England för jag vill smaka denna! Varför kan inte den, plus de andra smakerna jag hittade på flera engelska sidor finnas i sverige :(


och bilden snodde jag här i
från http://www.parsleysoup.co.uk/favourite_vegan_products.php

Naglar och tinnitus

Tjoho!

Min dag började med en kalkyleringsföreläsning. Den föreläsningen var väl inte så kul, men den höll bara på i tre timmar till 12 så det var lungt ändå. Sen gick jag och Angeliqa hem och åt och tog det lugnt (Jag fixade naglarna)


..och sen drog vid till skolan igen för en tinnitusföreläsning. Det var en kvinna vid namn Christine Forsberg, som själv har tinnitus, som föreläste..Jätteintressant att lyssna på verkligen! Och skrämmande! Jag ska absolut skaffa formgjutna öronproppar. (Förresten Daniel, Lipz kan betala sådana för dig, för det är lag på att du ska få det om du vill..om jag fattade det hela rätt)

En i vår klass fick skrika in i en decibelmätare och hans skrik uppgick till 136 decibel. En rock konsert ligger typ på 120 decibel och ett jetplans motor ligger på 140 :P
Så fatta att det kan vara farligt att skrika någon rakt i örat. Jag lärde mig verkligen så mycket och även om jag brukar vara noggrann med att inte utsätta mina öron för höga ljud så ska jag bli ännu bättre nu.

Bla bla bla

Tjena!

Läget?

Allt är bra med mig. Kom hem för en liten stund sedan efter att ha gjort MEM-tentan. Tentan kändes helt okej, även om vissa frågor handlade om saker vi inte ens gått igenom :P Men men. Jag har hört att Daniel rättar lätt så jag borde bli godkänd. Drömde dock om ormar i natt, vilket ska innebär otur..så man vet aldrig.

Egentligen har jag inte att säga, ville bara uppdatera lite :P

Ha det gött!



Bild från Hultsfred i höstas. Det är fan samma väder idag, möjligvis lite ljusare bara


Fixa till shorts

Tjo!

Jag köpte ju ett par shorts på Gekås och de är verkligen supersköna, men kanske inte lika sköna att titta på




Så jag funderar på att piffa till dem lite med något, men jag kan inte bestämma mig för vad jag ska göra. Någon som har några bra idéer på vad man kan göra för att styla upp dem lite?

Slappardag vs pluggdag

I dag är en sådan dag då både jag och Erik skulle vilja slappa och bara göra ingenting, men eftersom jag inte pluggat alls mycket så måste jag ta tag i det nu. Erik sover fortfarande så jag tänkte försöka hinna plugga så mycket som möjligt innan han vaknar. Så hej då bloggen och hej upphovsrätten, PKE, Codec, mp3, protokoll, paket m.m.

Våra våfflor som vi gjorde häromdagen. Det blev ingen choklad för den lyckades vi äta upp innan vi började göra våfflorna. Men varma bär gick också bra :D

Skor

Då var man hemma igen :) Synd bara att Erik skulle iväg precis när jag kom hem :( men men, han blir nog inte så länge hos Adam för han skulle tydligen bort i kväll.

För en gång skull handlade jag inte så jättejättemycket på Gekås :) Heja mig! Eller ja, det gick väl på kanske 479 tror jag, men med tanke på att jag ändå köpte typ ett par mjukisbyxor, ett par shorts, ett par leggings och en massa hygienprodukter m.m. så kanske det inte var så farligt. Jag köpte värsta stora SB12 flaskan. Jag ville testa SB12 i höstas så då fick jag en liten flaska av mamma som hon köpt på apoteket för 139 kr. Sedan dess har jag varit typ beroende av det men inte velat köpa en ny flaska eftersom jag tyckte att 139 kr för en liten var dyrt. Fatta att jag blev glad när jag hittade en jättestor flaska som innehöll en hel liter och bara kostade 99:-. Så gekås är verkligen prisvärt ibland!

Sen hittade jag dessa skor inne på scorett (De är MYCKET snyggare i verkligheten)



De var verkligen skitsnygga och kostade 350. Tyvärr fanns de inte i storlek 38, så jag tänkte att jag kanske kunde köpa dem på scorett hemma. Men nu när jag kollade hemsidan så kostade de visst 799:- i vanliga affärer. Hade helt glömt bort att scorettaffären i Ullared är en outlet där allt är billigare. Så nu är jag jätteledsen! Jag som verkligen vill ha dem :(

Men men, fyndade i alla fall dessa skor på scorett. 99:- och eftersom jag hade 50:- kvar på ett gammalt presentkort så kostade de mig bara 49:-. Helt okej tycker jag



Ullared

Ja, nu bär det snart av till Ullared :) Men inte med Erik denna gång. Ska dit med Petra (Som är flickvän till Eriks kompis) och hon kommer och hämtar upp mig om typ en timme. Egentligen har jag absolut inte råd att åka, men va fan! Shopping är ju så kul! :D


Förresten, jag gick in på min blogg nyss för att se hur det blev med en lite förändrig jag gjorde och såg att reklamen förvandlats till The moment of our love videon. Kunde det inte alltid vara så? ;)


Dark Decadence

Wiie! Den 16:e åker jag och några ur klassen till STHLM för att se Crashdiet, Hardcore Superstar och The 69 eyes! Jag är sååå taggad redan! :D


Finnar är både bäst och sämst

Just nu sitter jag och kollar på klipp från den finska melodifestivalen. Inte direkt några superbra låtar, men de har ändå roligare folk som är med. Tex Jimi Constantine och Automatic Eye. Varför ska finnarna alltid var bättre på allt :P

>
När jag ändå är inne på finnsprået så tänkte jag fråga om någon vet något bra hudvårdsserie? Jag har testat några olika, och just nu använder jag mig av vichy. Vichy funkar, min hy blir varken bättre eller sämre typ.. eller ja, utan något blir det ju sämre, men ja, ni fattar.. Jag funderar därför på att testa någon annan(och nej Daniel, jag har inte råd att köpa LRs dyra kit för 1000 spänn) Egentligen tror jag inte det finns någon bra serie som verkligen skulle få min hy att bli helt perfekt, men eftersom jag inte vill tro att jag är dömd att ha massa finnar så tänker jag testa fler serier. Så ja, vad ska man testa?

Våffeldagen!

Jag får verkligen mer energi av att vara hos Erik och därmed mer blogglust :)

Egentligen händer det inget intressant i mitt liv just nu, men jag får väl skriva om vad jag gör ändå (Så Annie får något att liva upp sin gråa vardag med ;) )

Igår gjorde jag inget, borde ha pluggat men gjorde det inte. Sen åkte jag och Erik till hans farmor. Hon bor i ett parhus som hon äger, och den halvan av huset som hon inte bor i hyr hon ut, och nu stod den tom för tillfället så vi hjälpte henne att ta kort, och lägga ut en annons på blocket. 250 spänn fick vi för det. Äldre människor är alltid så otroligt söta och givmilda :)

I dag ska jag försöka plugga och sen ska jag och Erik göra våfflor. Ingen av oss gillar egentligen våfflor så himla mycket, men eftersom vi har ett våffeljärn och det ändå är våffeldagen så bara måste man ju göra våfflor. Vi tänkte dock inte äta dem med sylt och grädde, utan istället kanske göra något chokladssåsgrej till :)

Jaha, det var allt jag hade att säga för nu, ha det gött!

Efter Erik fotat klart lägenheten i går, så snodde jag kameran och fotade honom. Han blev sur som vanligt :P

Oliver

Jag kommer från en familj där vi aldrig någonsin ätit oliver, eftersom mamma hatar det.
Första gången jag smakde på oliver gillade jag väl inte heller dem så mycket, för de smakar ju lite ruttet, men Erik älskar oliver och han har verkligen fått mig att tycka om det. Förra veckan och denna har jag haft värsta cravings efter just oliver. Vet inte varför, hoppas jag inte är gravid. Brukar man inte få värsta saltsug då? :p


Ingen lust

Hej på er!

Under den senaste tiden har jag inte alls haft någon lust att blogga, då jag har haft både en tenta och flytten att tänka på. Nu är det över, (fast nästa tenta är redan på tisdag igen) så jag tänkte bara uppdatera lite för uppdaterandet skulle.

Just nu vill jag bara att det ska bli den 31:e maj. Är ju sjukt trött på Hultsfred att jag bara vill spy på allt (Tur för mig att jag inte är där just nu)

Dagens "jag orkar inte": Fortsätta läsa den engelska boken till tentan på tisdag. Jag som inte är super på engelska fattar noll, och de som kan engelska säger att den är svår att förstå :(

Dagens "jag måste": Ringa och säga upp mitt elavtal

Dagen "vill ha":

Jag behöver verkligen ett par tygskor till!

Underbar vecka

Veckan som gått har varit underbar och jag har inte haft någon tid eller lust till att sitta vid datorn.
Jag har varit hemma och umgåtts med folk och myst med familjen. Egentligen har jag inte gjort något speciellt, men det var typ det jag behövde. Igår åkte jag till Erik, och idag bär det av mot Hultsfred igen. Känns riktigt jobbigt, (speciellt eftersom vi har tenta i morgon) men det får väl gå. Familjen kommer ner på lördag för då är det äntligen dags att flytta, så just nu längtar jag bara dit.

Blev lite shopping när jag var hemma, t ex denna sjal.


Ibland gillar jag MEM

De senaste två dagarna har jag nästan bara grupparbetat mig.. Båda dagarna har varit riktigt energikrävande. Tack gud för att dagens föreläsningen i alla fall var helt okej. Ibland gillar jag faktiskt att gå MEM. Det är så skönt att gå på föreläsningar där det ingår att man, tex som i dag, ska sitta och titta på aftonbladts live-löpet. Live-löpet ska vara som en konsert, fast hemma. Att man ska sitta hemma vid datorn och titta på en artist/ ett band som spelar live och sen så kan man t ex applådera, hångla, ta upp en tändare, skriva kommentarer m.m. Artisten se vilka kommentarer man skriver och ja.. Det ska bli som någon typ av hemmakonsert. Tycker egentligen det är en jävligt skum idé, men är man en helklass som sitter och tittar blir det faktiskt skoj. Aftonbladet kör nu på melodifestivalfolk och dagens artist var Nicke Borg, vilket enligt mig är festivalen bästa artist.

Det är alltså dagar som denna man gillar att gå MEM..

Ge mig sommar!

Jag mår lite bättre nu, så någon magsjuka är det nog inte men jag är fortfarande inte speicellt pigg. Därför har jag suttit/legat i soffan hela dagen och nyss satt jag och kollade på bilder från i somras.
Fan va jag saknar sol och värme. Kan det inte bli sommar igen nu.. jag orkar inte vänta mer!




Magsjuk?

Mår illa som fan, och har jävligt ont i magen.. Snälla gud säg att det inte är magsjuka..

Smoothie

ÅÅH va gott det är med smoothie! Denna bestod av gul kiwi, banan, apelsin, hallon och passionsfrukt. Måste seriöst göra smoothies oftare.


Jönköping

Hej på er!

Idag känns det som det är måndag, och i går kändes det som det var söndag. Just nu är jag sjukt uttråkad och jag väntar på att Erik ska komma hem från sina föräldrar.

Igår var vi i Jönköping och gick på A6 och Ikea. Det blev inte mycket shoppat för mig, men Erik hittade ett par jättesnygga jeans :D

Vi köpte även en byrå som vi behöver för att jag ska kunna bo här i höst. Den kostade 999 kr och eftersom det är jag som flyttar in får jag betala. Kan säga att det sved i plånboken, men men.. jag behöver den.



Finally healed

Även om mina lilla älskling redan varit läkt ett tag nu så är detta dagen då den är officiellt läkt ;P Jag har nämligen haft den i tre veckor nu. Fan va tiden går egentligen..



Elaine

Tjoho!

Läget?

Med mig är det bara bra. Jag tog med mig fel böcker till Erik så jag kan inte plugga något i helgen :D :D Sköönt, men lite dumt kanske. I helgen ska jag och Erik åka till Jönköping och gå på IKEA bland annat. Jag ska äntligen köpa en byrå som ska ha här så att mina kläder inte behöver ligga intryckta på en hylla i Eriks garderob. 999 kr fattigare kommer jag bli, och det är väl inte så kul kanske men det behövs verkligen.


I går såg jag förresten på debatt (älskar att se på debatt, för jag älskar att se när människor bli arga på varandra där xD) och där var Elaine Bergqvist med. Hade nästan glömt bort att hon fanns (Hur kunde jag?!) För er som inte vet vem hon är så är hon en tjej som föreläser om retorik. Blev så glad när jag såg henne för jag tycker hon är så jävla bra! Så ja, tänkte bara tips er som inte vet vem hon är, att ta chansen att se henne om hon skulle föreläsa i er närhet.


Potatistips

Ett tips, mikra gärna potatisar istället för att koka dem (jag gör t ex alltid bakpotatis i mikron och det är smidigt) undvik dock att mikra för länge.. Ni förstår nog varför



Nej det är ingen köttbulle, det är en potatis! haha


Vårkänslor!

Nu är det fan vår!

När jag gick till Elin i förmiddags så blev jag så glad. Solen lyste och det var varmt!

Så nu när jag kommit hem blev det till att öppna balkongdörren och sätta sig på golvet för att försöka få lite färg i ansiktet :D



Hemsk bild jag vet.. men så blir en cambild när man sitter rakt i solen :)


Annie: Du gissade rätt :P Det var Kenza. Trodde inte att du skulle klara det, för du är väl inte så insatt i bloggvärlden :P

Shopping

Det var ett tag sedan jag shoppade kläder nu så idag kunde jag inte låta bli att klicka hem lite saker.

Blev en bandeau-bh i spets från Gina Tricot och detta linne från Asos.



Ser verkligen framemot att få använda det en varm sommardag.

En timme senare..

Jag säger som Annie. Jag brukar inte heller gilla att visa upp bilder jag tecknat, men denna blev jag nöjd med även om jag inte gjorde den ordentlig utan mest bara skissade med en vanlig byertspenna. Tänkte göra klart den ordentligt när jag orkar och har tid. Har redan lagt en timme på den nu, och eftersom jag måste plugga budgetering så kan jag inte hålla på längre.

Men ja, kan ni gissa vem det är? Hon är väl känd eller ja, jo det är hon väl. Vill inte säga för mycket för jag vill se om det syns vem det är.

Anledningen till varför jag tecknade av just henne var för att hon har ett så symetriskt ansikte. Tänkte liksom " Fan va lätt det måste vara att teckna henne" och sen testade jag, och ja.. Det var lätt! Fatta orättvist när man ska göra ajälvporträtt i skolan. Hon måste haft det ganska lätt eftersom hon har så himla tydliga och lätt drag.



Okej, fotot blev dåligt, så man ser kanske inte så tydligt

Teckna

Fan! Är det inte så typiskt..
Jag har haft skisspennor och sådana där långa "papperssuddgrejer" här sen jag flyttade hit, men jag har inte tecknat en enda gång så jag skickade med John dem hem för att jag säkert inte kommer använda dem innan jag flyttar.. Och så nu då, blev jag sjukt sugen på att teckna något och springar iväg för att hämta mina fina pennor.. men ja, jag har ju inte kvar dem längre..

HELVETE!


God morgon

Ja, gissa vad jag ska hitta på i dag.. Jo jag ska jobba med ett av våra grupparbeten. Fan efter denna utbildningen kommer man spy av att bara höra ordet grupparbete..

Nu ska jag testa ett örtte som vi fick på hälsohemmet som vi bodde på på Sri Lanka. Det ska vara bra för att få bort farliga ämnen ur blodet och så ska det stärka immunförsvaret. Hoppas det inte är äckligt.. Jag är faktiskt lite rädd för att dricka det. Tänk om jag dör :P

Men ja, om jag inte dör så hörs vi! :)


RSS 2.0