text-align:center;

Hur hamnade jag här?

Det är fredagkväll, jag sitter hemma själv, har tvätttid och äter spenatstuvning (Fråga mig inte varför, blev sugen på det bara :))
Är det så man ska spendera sina fredagar? Ja , idag tycker jag faktiskt det. Erik är hos Tom för han har pokerkväll, och Petra fick förhinder så hon kunde inte komma hit, men jag är absolut inte ledsen för det. Är riktigt skönt faktiskt att bara sitta här och slöa :D
Tror faktiskt att jag ska teckna lite. Var ett tag sedan och när jag städade i Erik lådor här om dagen så hittade jag några skisspennor som han köpte åt mig för längesedan för att jag inte hade några här. Förpackningen är oöppnad så det är väl kanske på tiden att jag öppnar den ;)



Believe



Då var den äntligen klar, den efterlängtade "Believe"-videon som alla fans väntat så på. Jag har inte brytt mig så mycket eftersom jag inte gillar låtarna på Neon speciellt mycket, men jag måste säga att Believe växte efter att jag sett videon. Visserligen har jag tyckt bättre och bättre om den nya skivan allt eftersom tiden gått, eftersom Neon är det enda albumet jag har och har haft på min mobil de senaste året som är "min muisk" (har haft Erikmusik också eftersom det är hans gamla mobil jag har) Anlednignen till det är att det aldrig blir av att byta och lägga in ny musik och eftersom jag åkt sjukt mycket tåg har jag titt som tätt lyssnat på musiken ändå.

Även om jag fortfarande tycker att hela skivan är smörig och mainstream, kan jag inte låta bli att älska videon! Gillar att alla filmas, att de körde på med inspelningen fast att Larry hoppade av. Så, tummen upp trots allt! :D


(Sen är ju Jonne alltid Jonne liksom ;) )

Fett mycket snack om fett

Alltså jag har tänkt på en sak..
Den ökända bloggerskan Kissie har ju, som jag fattat det, sagt att man är fet om ens lår går ihop och humorbloggerskan Egoina fick massa cred när hon bad folk skicka in bilder på sina lår för att visa på att alla är olika och att man inte är fet om ens lår går ihop
Denna ständigt pågående debatt har fått mig att tänka endel på fett, normal vikt och liknade eftersom jag själv försöker gå ner i vikt, och nu har jag några tankar som jag skulle vilja dela med mig av

Jag har alltid haft några kilon för mycket än vad som är bra för min hälsa, men efter att ha gått upp 4-5 kilo på 2-3 veckor nu i sommar bara för att jag inte tänkte mycket på vad jag åt, hur mycket, när osv (måste även tillägga att jag inte vräkt i min onyttigheter) har jag blivit sjukt irriterad.

Innan tyckte jag bloggare som skrev om hur smal man ska vara och liknade bara var dåliga eftersom vissa människor lätt tar till sig och börjar må dåligt och så, men nu har jag faktiskt börjat irritera mig mer på bloggare som skriver "unna dig, så att du mår bra" och lägger upp bilder på muffinsrecept och kakor.
Jag bryr mig inte om de är onyttiga för det är deras ensak, utan det som stör mig är att jag blir så sjukt opepp av att läsa det. Jag vet att jag inte kan "Unna mig och må bra" så då blir jag bara avundsjuk och irrterad över alla som kan det.

Jag mår bättre om tex Kissie skriver att hon åt en sallad för att inte gå upp i vikt (även om hon enligt min mening är för smal) än om Egoina skriver att hon käkade godis eller chips. För då känns det mer rättvist. Kissie måste ju i alla fall tänka sig för (Eller ja, hon kanske egentligen inte behöver men hon menar ju på att man behover, läs folk som mig behöver) medan Egoina bara kan äta och äta och fortfarande inte bli speciellt stor (och ja, jag vet att hon gått upp i vikt, mer jag lovar hade jag varit i hennes kläder så hade jag varit stor som ett hus för länge sedan.)

Äh fan, jag slutar här.. Annars lär väl någon hoppa på mig och hata mig och mina åsikter. Men ja, det var i alla fall en tanke som jag har om detta nu. Sen kasnke jag tänker annorlunda om en månad.. Men ja..just nu är jag sjukt opepp på att läsa om söta smala bloggare som kan äta allt utan att bli stora! (Och nej nej, jag är inte alls sur och bitter ;) )



och så den obligatoriska bilden. Kände inte direkt för att slänga upp en bild på mina lår så jag lägger istället upp bilder på kvinnorna som nämts i inlägget. Bilderna är från Egoina.se och Kissies.se.

Kjolar

Gud, det slog mig nyss att jag nästan aldrig använder kjol längre. Låter inte det väldigt o-Karin-igt att inte göra det. Blir nästan sur på mig själv. Kjol är ju lätt ett av de bästa plaggen. Jag saknar alla mina korta små fluffiga och vida kjolar och jag skulle lätt vilja ha en ny sådan. Därför kollade jag nyss runt lite på nätet, men jag hittar seriöst nästan inga snygga fluffiga kjolar. Är väl inte modernt längre kan jag tro :( Tråkigt, jag som ville ha en ny!

Hittade i alla fall några få sötsaker.

 





$22,50 Yesstyle.com






210 kr från shopbyalexandra.se






599,75 kr Smartgirl.se



Drömmar

I natt drömde jag värsta drömmen. Jag drömde om en jag vet vem det är, men inte direkt känner som jag inte har träffat på sjukt länge. Allt i drömmen var så verkligt och han var otroligt trevlig! När jag vaknade var jag tvungen att gå in på facebook och kolla vad han gör nu för tiden. Jag kände att jag liksom ville träffa honom, och nu har jag tänkt på människan hela dagen. Helt sjukt! Är det normalt att drömma så? Jag har tidigare drömt liknade drömmar om folk som gått på samma skola som mig som jag inte alls känt. Och sen när man sett dem igen så har det känns konstigt för att det känns som man helt plötsligt känner dem ändå.

Har ni någonsin drömt några sådana drömmar?

När jag borstade tänderna nyss så funderade jag på detta och då kom jag och tänka på Inception. När vi såg den i Fjällbacka så pratade vi om hur fan någon kunde komma på en sådan komplicerad story. Men det kanske inte är så svårt ändå. Människan som kom på den kanske bara drömde en jävligt verklig dröm som typ påverkade honom/henne och när han/hon vaknade så började han/hon bara spinna vidare på idén och voila. Inceptions storyn var skapad :)

Nä nu måste jag göra mig i ordning och gå ut, killen brevid börjar bli otålig ;)


Svetsdrottning


Jag lyckades, och det var fan kul haha (Okej, jag är supertöntig!)


 

Mitt konstverk som jag satt ihop. Det är Musse Pigg på en pinne haha

 

 


Ready to weld

Tjo!

Nu bär det strax av till Eriks föräldrar för att Erik ska svetsa klart en grej till deras traktor. Jag ska få testa på att svetsa lite och det ska bli kul. Töntig som jag är kommer jag känna mig jättecool xD

Mors så länge




Och jobbarbyxorna är på haha

Frukost

God morgon (okej det är inte morgon längre, men det känns så för mig)
Idag gick jag upp sent och det var riktigt skönt. I går kväll och i natt har min arm värkt och grejat så jag har inte kunnat sova så bra. Sen när Erik gick till jobbet så fick jag hela sängen för mig själv och kunde då sträcka ut mig bättre och sen sov jag som en prinsessa :D
Gick upp vid kvart över elva, gick ut med Frasse en sväng och sen började jag med min frukost och Eriks lunch. Började laga mat vid 12, och vid 12.35 hade vi ätit klart. Snacka om speed cooking and eating haha. Erik har tagit ledigt i eftermiddag så han är fortfarande hemma :D :D Gött!!

Nähäpp, nu har jag inget mer ointressant att babbla om. Ha det bra!


Min frukost - Ris, med fläskytterfile och svampsås xD

Höst

Annie var här i går (Vi Negative-nördade lite höhö) och när hon skulle åka hem så var det verkligen höst ute. Det kändes höstigt och det var såpass kallt och det kom rök när man andades. Fick ytterligare höstågest då.
Men jag är inte helt förstörd för det´, för jag kom precis på en sak som ändå är kul med hösten. Nu börjar klädernna i affärerna gå åt det mörka hållet igen, och nu får man snart ha varma och goa stickade tröjor på sig. Snygga stövlar hör ju också hösten till, så livet kanske inte är så hopplöst i alla fall :P

Även om jag verkligen inte har råd att köpa nya kläder nu, så var jag dum nog att gå in på Gina Tricots hemsida. Där hittade jag flera saker som jag vill ha, så familjen och Erik bör hålla hårt i mig i helgen för annars lär jag dra i väg till Överby för att bara prova lite kläder (och så kommer det sluta med att jag måste ha något *suck*)


Rubrik

Hej hallå!

Min dåliga blogguppdatering beror på två saker. Dels på grund av min lathet, och dels pågrund av att jag varit i Fjällbacka ett par dagar. Jag och Ewa begav oss till Fjllbacka för att hälsa på Annie och fira hennes födelsedag (Fast något firande blev det knappt :P) Det var mysigt att vara i hennes stuga även om vi mest bara satt och tjötade. Sen såg vi Inception också. Jag hade inte sett den innan men har tänkt se den länge så det var bra att jag äntligen fick se den. Tyckte verkligen den var skitbra! Den sticker ju ut från vanliga tråkiga förutsägbara filmer. Fast det var nog tur att Annie och Ewa hade sett den innan så att jag kunde fråga dem om jag inte riktigt hängde med.
På tal om något helt annat, jag börjar verkligen få höst och börja-skolan-igen-ångest och det är sjukt jobbigt. Jag känner verkligen inte för att börja plugga igen, och jag vill verkligen inte att det ska bli kallare och mörkare. Fy fan alltså! Går liksom runt med en klump i magen hela tiden och jag har ändå nästan två hela veckor kvar innan jag börjar igen. Just nu fattar jag inte hur jag ska överleva hösten. Har liksom inget kul att se framemot heller. Jag vill åka till Danmark och se NGT, men har ingen att åka med. Funderar ändå på att försöka övertala någon, för jag känner att jag kan behöva en konsert att se framemot. Så om det är någon som är lite på att åka med mig fast känner att den inte har råd, så kan jag säga att jag är beredd att betala en del av dennes resa, om det nu är pengarna och inte tiden som är problemet.

Nä nu ska jag nog gå upp och äta frukost. Ha det gött



En bild från Fjällbacka. Tog sjukt lite kort för jag orkade inte släpa med mig kameran när vi gick ut, så det blev mest bara matbilder. Detta kort är det enda som blev lite fint och då ser det knappt ens gott ut haha. Eftersom Annie är vegetarian och jag inte tål mjölk, blev vår mat vegansk (för vi gjorde ingen mat med ägg i) och det tyckte jag var lite skojsigt :P Detta är en av våra måltider bestående av pasta och spenatsås/stuvning.

Svamp

Åh mysiga dag! Först var vi vid fallen eftersom Erik aldrig har sett fallpåsläppet...


Sen bar det av till skogen för att plocka kantareller. Jag och Erik gjorde det förra året också och tyckte då att det var så mysigt, så vi begav oss ut i år igen. Tråkigt för mig baras att jag ramlade ner i ett djupt dike så jag fick vatten i ena stöveln. Efter det var jag inte så glad, men det var ändå härligt att gå runt. Gillar att gå i skogen, och det gjorde Frasse också :D Sen hittade vi faktiskt ganska mycket svamp och det gör ju det hela ännu roligare :D





Ser ni hur mycket det är i påsen eller?!



Mindre roligt att rensa skiten sen :P Vilken tur att mamma gör det åt mig

Canon PowerShot G12

Nu har jag och Erik bestämt att vi ska köpa en Canon G12. Trots att vi inte är några fotonördar gillar vi att ha bra kameror. Både jag och han älskar min Nikon D90, men jag blir så trött på att bära den i bland. Den vägar ju lite så att säga. Därför ska vi nu införskaffa oss den lilla nätta G12:an. Och eftersom vi inte är så insatta och inte har någon favorit mellan nikon och canon, tänkte vi att en canon kunde vara kul att testa denna gång. Jag har haft en del nikon kameror, men aldrig en canon så nu är det väl på tiden. Dessutom har jag hört och läst mycket bra om den så den verkar vara bra :D



Bildkälla

Ullared

Nu bär det av till Ullared igen, men nu är det faktiskt ett bra tag sedan jag och Erik var där tillsammans. Jag har väl varit där ett par gånger i år, men han har inte varit där sedan i början av året. Egentligen ska jag inte ha något speciellt, men Erik behöver handla lite så jag hänger väl med. Är ju alltid roligt.
Sen ska vi käka kina/thaimat med när vi är där tror jag, och det tackar man ju aldrig nej till. På tal om mat så åt jag och Erik lax igår. Det är konstigt nog första gången vi lagade det tillsammans, trots att jag är lite laxgalen :P Men ja, det var i alla fall väldigt gott, och jag hann typ äta upp min första portion innan Erik ens fått igång filmen vi skulle se på haha.



Och eftersom jag tyckte det såg så himla aptitligt ut så var jag ju bara tvungen att fota. Nördigt jag vet!

God morgon

God morgon världen!

Här regnar det och det gör mig lite sur! Vilken tur att jag har min fina nya skål att äta, yoghurt med banan och hallon ur. (Okej, jag erkänner. Jag skrev detta inlägg bara för att jag ville visa upp en av de fina skålarna som jag köpte i Disneyaffärern i London. Som det gamla Disneyfan jag är var jag ju bara tvungen.)


Lycka!

Måste bara säga att lycka är det bästa som finns, och just nu känner jag mig så lycklig. Får ni någonsin värsta inblicken, och bara " Fan det är ju här jag vill vara! Det är detta som får mig att vilja fortsätta andas" Jag fick en sådan nyss och det är verkligen underbart! Tack för att ni finns älsklingar!!



Regn & vattenmelon

Gud va det regnar! Erik, jag och Frasse kom nyss in efter en uppfriskande promenad i regnet. Nu ska vi sätta oss vid tv:n men te och massa masssa vattenmelon och bara mysa. Även om jag gillar fint väder bäst så är även regndagar väldigt mysiga!


Tandkräm..eller?

Alltså shit, jag måste bara visa er denna!
När vi var på Sri Lanka i vintras så fick vi med ett hygien/hälsokit från ett hälsohemmet som vi bodde på och idag när jag städade rummet hittade jag tandkrämen som följde med. Först tänkte jag bara slänga den, för jag vill inte riktigt använda sakerna från kitet (men tanke på att teet smakade som unkna alger luktar), men sen tänkte jag att jag måste ju se hur tandkrämen ser ut, och ja, efter att ha öppnat och sett innehållet är jag definitivt inte sugen på att testa den

Den luktade helt okej dock. Typ mint :)

Private Line

va? va? va? När kom denna, hur kunde jag missa den!



Gud va fräsch Sammy är!!


(Vissa kanske ser "Wont't let go videon, för bloggen cpar. Men testa att uppdatera igen då så kanske det funkar)

Till Erik

Nu lämnar jag snart THN för ett tag och drar mig ner till Erik igen! Även om han vill åka upp för att han saknar Trollhättan och även om jag egentligen tycker bättre om att vara hemma så ser jag faktiskt framemot att åka ner. Saknar faktiskt lägenheten lite, och jag saknar att gå ut och gå med Frasse. Här hemma blir det aldrig på samma sett, så nu är jag pepp på att åka ner! :D

Sen så saknar jag Erik sjukt mycket också!

Tattoo

Hej!

Den här dagen har varit en riktigt seg dag. En dag som man typ inte orkar med. Jag är sjukt rastlös och vet inte vad jag ska hitta på. Just nu sitter jag och läser lite om tatueringar. Funderar på vad nästa tatuering ska bli. Först tänkte jag ju göra en tass, men jag tror inte jag gör den nästa gång för jag vet fortfarade inte vart jag vill ha den.

Det jag funderar på nu, och som antagligen kommer bli nästa är en text (igen jag vet) med ett hjärta över. Det jag sitter och läser om nu är hur stor text man måste ha? Man måste ha rätt stor va för att de inte ska flyta ihop när jag blir äldre. Eller? Någon som vet. För när jag gjorde min första tatuering så var den tvungen att vara rätt stor sa han, men jag tycker man ser så många med mindre text..men ja ja.. Har väl ändå inte råd just nu så jag kanske inte borde oroa mig än.. men ja..vad ska man annars hitta på en sådan tråkig dag som denna.



Slänger in ytterligare en bild från London, även om det inte passar till inlägget :P
Ja jag har mat i munnen. Fast ja, det kanske bara syns om man vet om vart

London

Hej!

Nu är det över en vecka sedan jag bloggade, men jag har inte haft möjlighet innan. Tänkte bloggat när vi var i London men det blev inte så. Jag har nämligen två laddare till min dator med två olika stickkontakter. Den ena är en vanliga europeisk och den andra är en med tre "pinnar" (Som jag trodde skulle funkar i England, men det gjorde den inte) Jag tog bara med mig den med tre, och eftersom den inte var engelsk och den inte funkade att ens stoppa i adaptern så kunde jag inte ladda datorn.

Hur har då London varit? Jo då, det har varit bra. Lite stessigt och både jag och Daniel har klagat en del på massa saker. Men vi har så klart haft kul :D

 



Hönsnätsdjuren som stod runt i kring towers of London var något av det coolaste jag sett (Speciellt eftersom jag vet hur jävligt det är att göra skulpturer i hönsnät)




Lite från Madame Tussauds. Är det bara jag som inte tycker att dockarna är så himla bra. Den enda jag verkligen diggade var Morgan Freeman



Daniel hittade något att ta på :P




Nu ville datorn inte mer så det blir inga fler bilder..men jaja.. Det var lite i alla fall

RSS 2.0